Originally Posted by
Maydonozcu Kamil
Burada gözden kaçırmamanız gereken en önemli ayrıntı mesajımdaki hesaplama yönteminin bana özel olmasıydı üstadım.Kişisel, özgün...Başlangıçta iddia ettiğiniz "Yazı uzun ve dikkat çekiyor ama rakamlar maalesef yanlış." saptamanızdan vazgeçerek konuyu ısrarla terimsel alana çekmenizden de anlaşılıyor ki rakamlarda herhangi bir yanlışlık olmadığını kabul ettiğiniz gibi bahsetmiş olduğum bu hesaplama yönteminden de bihabersiniz.Buna hiç şaşırmadım, ki çok muhtemelen o aradaki A'nın ne olduğunu benim ilk öğrendiğim tarihte siz; kiraz ağacının uzandığı köklere temas eden toprakta karbon molekülü idiniz.
Son tahlilde burası "insanların" bilgilerini paylaşmak, bilmediklerini ya da elindeki hisse ile ilgili son gelişmeleri öğrenmek üzere başvurdukları anonim bir yer ve belkide ilk defa borsa tecrübesi yaşayan ve burada yazılanlardan gayri ihtiyari etkilenen oldukça geniş bir kitle mevcut.Durum böyleyken, bir konuda bilgi talebinde bulunan yatırımcı dostlarımıza yaklaşımlarımızda olabildiğince dikkatli olmalı onur kırıcı ifadelerden kaçınmalıyız.Her ne kadar işin içerisinde tahrik unsuru varsa da son yazışmalarınızdan gördüğüm kadarıyla benim seviyeme ulaşmak için katetmeniz gereken oldukça uzun bir yol var.
Bu süreçte size hayırlı yolculuklar diliyorum...
-
Bilanço konusuna gelince.Şirketin, konsolide iştiraklerini ve / veya diğer grup şirketlerini (muhtemelen inşaat alanındakileri) fonlamak üzere kullanıldığı ayan beyan ortada.
Nokta...