Bugün -2 kapar... Şuan +1...
Printable View
Ya reis 18 den 27 ye 500 tane grafik cizildi bura direnc obo fibo diye hicbirine bakmadi
Sonra o cizgiler her yerde her seviyede cizilir illa bir noktayla kesişiyor
Dunyada martta dow a 28 e yaklaşacak diyen bir kisi bile yoktu
Grafige iyi bakarsan orda muthis bir obo var o cogu borsada calisirdi burasi o kdr sismesine ragmen obo ya atlayanlari dogradi salgin isyan yagma hic...balon gibi sisiyor
18 den 25 e bir ayda cikmis
Tepede obo oluşturmuş ve asagi da kirmis
Kirdiktan sonra her gun + 4 yapmis
Borsa mi arkadas bu
+ 4 yaptığı gunlerde yasananlar belli iken
İyi teknikçi arkadaşlar sahol ve thyao bi bakabilir misiniz önümüzdeki hafta güzel bir hareket bekliyorum bunlardan bugün küçük bi kısmını yaptılar ama teknik olarak ne durumdalar acaba?
eee herkesin bildiği sır sır değildir. zaten hepimiz kazansak pala ne yiyip içecek. tamam ben olmuşu bitmişi çiziyorum haklısın o kaos ortamında riskte beklemek uyunup uyanmak inanılmaz zordu ama olay dönüp dolaşıp iki çizgiyle sonuçlanıyor. benim son yıllarda gördüğün olayda bu. hiç indikatörlere gömülmeyip iki çizgi çekip bırakmak. indikatörler artık yem olarak kullanılıyor.
dowa bakarmısın 25,960 dan indi yine ordaki 25,200 trendine dokunup 25,600 e gelmiş.
Dow yıkılıyor diye hisseleri sattım nakite geçtim. Şuan %2 yukarıda. Resmen beni avladı
Bundan sonra ne boğa ne ayı trendi. Bundan sonra ki trendin adını öküz trendi koyuyorum. Şifresi bende saklı.
sahol basit bakış... ytd
https://i.hizliresim.com/rNhRUh.png