ASELSAN yabancı oranı 9 Haziran 2022 % 22,73. 10 Haziran 2022 % 23,09.
Fark % 0,36. Hisse kapanış fiyatı: 23,24 TL. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Printable View
ASELSAN yabancı oranı 9 Haziran 2022 % 22,73. 10 Haziran 2022 % 23,09.
Fark % 0,36. Hisse kapanış fiyatı: 23,24 TL. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Daha bizler çooooooooooooooooooooooook bekleriz. Yazık ömrümüz bitiyor...yaşlılıkta gelen paranın ben....
yazıklar olsun aselsan sana seni iyi bir hisse sanıp bütün paramızı yatırdık yazıklar olsun sanabu kadarmı olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Şirketler, reeskont kredisi kullanmak için ihracat gelirinin %40'ını TCMB'ye %30'unu bankaya satmak zorunda kalacak
-TL reeskont kredisinin azami vadesi 360 gün, savunma sanayii için 720 gün
-İhracatçılar döviz satışının artından 1 ay süreyle döviz almamayı taahhüt edecek-BHT
kaynak: https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...28613464875009
'Rezerv yönetmeyi bilmediğinizi biliyoruz. Bilanço nakit akımı yönetimini bilmediğinizi de böylece anladık. İhracat gelirlerinin
%70'ini Merkez Bankasina satacaklar diyerek samimi olsaydınız bari.' demiş sayın Ömer Rıfat Gencal. Haksız mı?
*Hammadde bedeli hangi döviz ile ödenecek?
*Üretim sürecinde kullanılan ara mamül finansmanı ne şekilde gerçekleşecektir?
*Vadesi gelecek döviz kredilerinin ödemesi TL ile mi yapılacak?
sayın EVREN BOLGÜN'de sormuş.
Altın yumurtlayan tavuğu açlığımızı bastırmak için kesiyor, kısa vade döviz ihtiyaçlarımız için ihracatçı şirketlerimize prangalar bağlıyor gibi duruyoruz.
Aselsan özelinde değildi bugünkü düşüş ve nispeten iyi durdu da diyebiliriz.
Ne oldu shortları mı kapayamadınız?Yine yanlı yine yanlış analizler yarın bir gün bu yazıları önünüze koyacağım o zaman bu topiclerde bağrınmayın sakın.
Ondan mı bugünün takasında yabancı + 2mln.
Elalemin lafı ile millete akıl vermeye ayar vermeye geliyorsunuz buraya ben yazdıklarımı sağdan soldan alıntılamıyorum.Herkes bildiği işi yapsın.
Arkadaş ne diyorsun sen ya? ne shortu ne longu ..Millet yüklü malla yakalanmış burda yazıyor siz kafanızdan senaryo kuruyorsunuz.Şikayetde eder överde size ne? Şu sataşmaları bırakın..Kimin ne yaptığı sizi ilgilendirmez.. Uzun vade de kazandıracağını düşünmese zaten bir kısmımız girmezdi..Bırakın artık şu sataşmaları..