Değerli dostlar odaş güncel viop takas/saklama görseli atabilecek olan var mıdır?
Printable View
Değerli dostlar odaş güncel viop takas/saklama görseli atabilecek olan var mıdır?
Sevgili Loruhlano çok teşekkür ederim. Bunlar da çok değerli veriler , viop tarafını merak etmiştim aslında. Çünkü ben odaş özelinde viop tarafında bir anlaşmazlık görüyorum. GCM’nin pozisyonunda son durumu merak ettiğim için istemiştim. Viop takas verisi de varsa veya ulaşabiliyorsak oradan bir değerlendirme yapmak isterim. Tekrar teşekkürlerimle..
Halka arzlara o kadar çok talep geliyormuş....
Buna da gelsin biraz....
Gelişmiş(tabi her yönden) ülkelerde önce böyle speklerin donunu alırlar eş zamanlı şirkete ceza yağdırırlar. Fakat birazda konjonktür gereği yatırımcı profilimiz maalesef oluşmadı. Borsaya giren insanların büyük çoğunluğu kısa zamanda kar etmeyi ve hatta köşeyi dönmek niyetindeler.. ve kredi ile kısa vadede ihtiyaç duydukları nakit ile girdikleri için kırmızıyı görünce boğa gibi zararına hisse satarak patrona ve speklere yem oluyorlar.. maalesef durum bu!!
Burak ve avaneleri unutmayın bu hissede iş bilen yatırımcı sayısı düşündüğünüzden fazla!! Bi fantezi daha yaparak gap doldurma niyetiniz var ise nakitte almak için bekliyorum ytd