Bu omuz sıkıntısı bende de var. Selim hocam sen bilirsin. Uzun süredir sağ omuz sürekli ağrı halinde. Doktor bir arkadaşıma danıştım donuk omuz sendromu olabilir dedi. Ortopediste gitsem elli türlü şey çıkaracak. Sıcak kompres falan işe yaramıyor..
Printable View
Bu omuz sıkıntısı bende de var. Selim hocam sen bilirsin. Uzun süredir sağ omuz sürekli ağrı halinde. Doktor bir arkadaşıma danıştım donuk omuz sendromu olabilir dedi. Ortopediste gitsem elli türlü şey çıkaracak. Sıcak kompres falan işe yaramıyor..
Bu grafikte güncellemeler oldu. Son hali şu şekilde:
https://i.hizliresim.com/icu4agr.png
XAUUSD H4
Diyelim ki Buradan düşüş başladı. Bu durumda fiyat mavi renkli dairelere riayet edecektir. Birinci daireyi kırması durumunda hedef 2 'inci daire olacaktır. Arada olası düşüş trendini frenleyecek herhangi seviye yok.
Mavi renkli daireler sadece "diyelim ki trend buradan başladı" mantığıyla çizilmiştir.
https://i.hizliresim.com/2cxh3f7.png
Çok geçmiş olsun. O çok ağrılı bir şey.
Ama onun olması için baya Sedanter olmalısınız. O kadar mı hareketsiz birisiniz?
Benim eski patronumda vardı o şey. Onun demesine dayanılmaz bir ağrısı vardı. Ameliyat oldu ve geçti.
Sıcak kompres tedavi değil ama geçici çözüm olur ancak. Tabi doktor dediyse üstüne laf söylenmez.
Bende normalde boyun fıtığı var. İzmir 'de çoğunlukla futbolcuların tercih ettiği bu konularda çok deneyimli bir doktor var. Futbol sektörü çok acımasız olduğu için düzenli kendilerine bakım yaptırıyorlar. Neyse, bu bahsettiğim doktora tedavi oldum. Doktoru övmiycem ama sağlık sorunlarının dünyanın sonu olmadığına ikna etti beni. Yani hepsinin bir çözümü var. Ben eskiden etrafımdan şöyle bir izlenim edinmiştim: "Bel fıtığı mısın? Ömrünün sonuna kadar beline dikkat etmelisin. Ağır şeyler kaldırıp indiremezsin tedavi olsan bile". Aynılarını boyun fıtığı için de duymuştum. Ve bunların hiçbiri "tamamen" doğru değilmiş. O bölgeleri kuvvetlendirerek vücudu rahatlatabiliryormuşuz. Bahsettiğim doktor mesela, boyun fıtığı tedavisinden sonra boyun kaslarını geliştirecek şeyler yapmamı tavsiye etti. Boynumla ciddi ağırlıklar kaldırdım (oha demeyin diye söylemeye utanıyorum).
Özet:
- Hayatın sonu değil. Omzunuzu artık eskisi kullanamayacaksınız diye bir şey yok. Moralinizi bozanları da tınlamayın
- Tedaviden sonra o bölgedeki kasları özellikle çalıştırın. Ama önce acıyı geçirme safhasından geçmelisiniz. Acı geçmeden bu safhaya geçerseniz her şeyi daha berbat edebilirsiniz.
- İnsan vücudu muazzam. Tek kullanımlık otel sabunları gibi değil.
Saygılar ve tekrar geçmiş olsun
Altyapının antrenmanına gideceğim bugün.
Büyüklerin antrenmanından daha zevkli oluyor. "Selim abi, selim abi" diye etrafımda dönüyorlar, egomu okşuyorlar :)
Yine de şarkı için saolunuz.
Aklıma Ata Demirer 'in söyledikleri geldi. Küçükken sinemada karate filmleri izledikten sonra gaza gelip mahallede arkadaşlarıyla birbirlerini dövüyorlarmış :)
Evet ben geldim.. Fight Clup ta yerimi alayim.. Zira 15:30 da kapışma var:):):)
Tabi bu bir şakaydı.. Siz benim için her zaman Selim beysiniz:)