Originally Posted by
Gokhannic
Tamam geleceği parlak düzenli büyüyen bir firma.
Ama hisse senedi için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Daha kötü bilançolarla ve pandemi sürecinde şubat ayında nerdeyse 32 tl yi gören hisse bu kadar iyi habere hem üç aylık hem de haftaya gelecek beklentilere göre geçen senenin 10 katı kar açıklayacak olmasına rağmen gitmiyor.
Yabancı aylardır satıştan kafasını kaldırmadı. Ben yıllardır borsa oynatım bank of un neredeyse 3-4 aydır hergün satışta olduğu bir hisse görmedim.
Yabancı takası tam bilmiyorum ama herhalde tarihin en düşük seviyesine inmiş olabilir. Hem citi hem de deustche’nin elinde toplasan 10 milyon lot kaldı nerdeyse.
Tam 6 aydır maliyet 26.50 bekliyoruz hatırı sayılı bir meblağ ile. Artık 30 olsa ne yazar ki? Faiz bu sürede daha fazla verirdi herhalde.
Hangi haberle gidecek artık gerçekten merak ediyorum. Şirket alıyor gitmiyor, dava kazanıyor gitmiyor, rekor bilanço bekleniyor gitmiyor.
Kimse son 15 günde %15 yaptı demesin lütfen sadece endekste bu aürede en az giden hisse %5 yaptı zaten. Yemin ederim asabım bozuldu artık. Bütün borsa beş gündür yemyeşil biz eksi gidiyoruz.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi