Bilen yok herhalde
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bilen yok herhalde
Arkadaşlar genel kurulu ilk ben terk ettim,su Jak,sn İzmirli,sn Mordo ve diğer ortaklar yönetimi zorlayan güzel sorular sordular.Ben de çok sert konuştum adamlar ne sorsak bilmiyoruz SPK bilir biz biliyoruz değerleme şirketi bilir, gibi kıvırdılar.biz kipayı 15 kuruşa aldık 1,29 iyi rakama getirdiler bende 30 kuruşa yok yok 45 kuruşa sizden alayım dedi 0/0 200 kâr teklif ettim.tıs yok arkadaşlar herşey planlı yapılmış gibi duruyor ve tahtayı yapanların toplantıya katılan ortaklarla alakası yok.Tamamem tahtada spekülatör var.
Toplantı bitmedi, klavye hataları için özür
Bütün konular hakkında soru soruldu hemde yazılı olarak soruldu,mgr avukatı birleşmede bu hakkın olmadığını söyledi,ama sonucun ısrarla SPK ya bağlı olduğunu söyledi.arkadaşlar okadar ketum yönetim kurulu vardı ki.her şeyi kıvırarak cevapladılar.Ama biz her şeyi sorduk bunlar kaç oyun çevirdiler gördük ve benim kendi görüşüm son bir oyun daha var.
Teşekkürler, Bu Turgay ve arkafaşları inanılmaz doyumsuz insanlar yahu zaten topladın çakallık niye yapıyorsun senden alışveriş yapan muşterileriniz bu açlık nedir ya...
Kendi adıma önce dava olmaz ise yeminle migros vb alış veriş yapmam yaptırmam gücüm ölçüsünde eşi dostu sevkederim...
Açlığa bak spk sende izle öyle böğün böğün... anca kaymaklı maaş alın...
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Yazdıklarım y. teşekkürler. değildir tahtada 25 milyon hisseye sahip. birileri var.
[QUOTE=BERTY;2079238]Yazdıklarım y. tavsiyesi değildir tahtada 25 milyon hisseye sahip. birileri var tahtayı onlar yapıyor.
Tüm bu tantana 25 milyon için mi?
1,90 % demek 25 milyon hisse....
KY hakkını verin. bneliğin luzumu yok... ironi = inori
KAP'a haberleri neden sabah seans açık iken verdiklerini de sorduk tık yoktu
Yahu saçma yazılar yazma mahsus git kumda oyna...
ironi = inori
Patron ya da adamı değilse bende bi şey bilmiyorum...
Evet tamda bunu yapmak istiyorlar gibi hissettim,en az 1e 1 gibi.ytd değil dir.
Piramit toplantıda yoktu,adam diyor bende 4 milyon diğerinde 7 milyon diğerinde 3 milyon var tahtada işlem de yapmıyoruz o zaman bu hareketleri kim yapıyor.ytd
Kuruldaki arkadaşlar dedi.ytd
Toplantı da sorulan soru genel kurula katılan 20- 25 milyon hisse sahibi diğer 25 milyon hisse sahibi hiç toplantılara katılmadılar, fiyatlar da umurlarında değil, bunlar kim diye soruldu,cvp tık yok.ytd
ilk çeyrek 60 milyon zarar
Kap dustu...
10 milyon daha arttırdım diyor zararımı onun bunun evladı
Yani buradan çıkaracağımız sonuç nedir arkadaşlar
Mutlu son derken? [emoji3]
E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba İngiliz ortaklar ne yapıcakkkkkk
Sevgili arkadaşlar; iş spk da bitiyor. Spk anadolunun teklifini onaylarsa KY yi mezara gömer. Fiyat ne olursa olsun kipa 1.29 a düşer. Yok spk bu öneri adil değil der onaylamazsa o zaman tuncay elinizdeki kipaları almak için elini cebine atması gerekecek..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KIPA Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -59735000
Peki spk bu kadar şaibeye rahmen onaylarmı
Arkadaşlar ben hala salonda yım soruların yazılmasını denetliyorum
Özet olarak top spk da dendi
Hiçbir soruya net cevap verilmedi
Akşama sanırım toplantı notları yayınlanır cevabı verilmeyen sorular 2 hafta içinde kanunen cevaplanması gerekiyor
Hazirun cetveli yaklaşık 17.5 milyon ortak vardı toplantıda
Gerisi nerede olduğunu kimse bilmiyor ve tahtada milyon lot işlem dönmekte....
Bundan sonraki yıl haritası 4 hafta gibi spk inceleyip karar vermesi düzeltme kabul yada red
Tabii ne kadar şikayet olursa o kadar önemli...
Bu süreçte tahtada mutlaka volatilite olacaktır
Soru şu 1.29 değerleme yapılan hisseyi kim 2.33 ten trade eder..
Bunun cevabını bilen mutlaka kazançlı çıkacaktır
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada ne Ernst young vardı toplantıda nede tskb değerleme şirketi
Raporların detaylarını sorduk cevap ileriki süreçte verilecek olaya hakim değiliz dediler CEO cfo diğer yetkililer
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.