şeker düzeni kurmuş 41 den sattıklarını 40 dan yerine koyuyor iyi kazanç valla...
Printable View
şeker düzeni kurmuş 41 den sattıklarını 40 dan yerine koyuyor iyi kazanç valla...
altta alıcı üstte satıcı şeker... kıstırmış kağıdı...
Giden tahtayı batırdı salaklar...
Tahta gitmeye dünden hazır. Mahkeme kararı yakındır. Sanırım kararın KAP a düşmesini beklemekteler. 1,45 hareketini spek yapmadı. Kararla ilgili belki de kulağı delik olanlar yapmış olabilir. Zamanı gelmediği için hareketin önüne bent kurdu. Her şeyin kontrolünde olduğunu böylece göstermiş oldu. Sabredip bekleyenler kazanacaktır. (YTD)
Yine gele gele 1.43'e geldik. Bu kapanış yükseliş için indikatör dizilişini onaylar...
https://i.hizliresim.com/WXgJ0Y.jpg
Rüzgar yine tersine döndü...
doğan 6.6 yukardayken,bu tahtadaki şapşallar kademeye bile oynayamıyorlar...
Looo spek az kaldı dohol la aynı fiata gelmeye...
Marbaş 4.0 la 1700000 lot cevirmis...Bu el altından satismi
Zamanında ınvestıngde cok dedım tınlamadılar endeks 83 yada 80 bınden ralli yapıcak ama mipaz gitmeyecek cıldırtacak demiştim suan cıldırıyorlar :))ama orda arsa fanatikleri ve arsa fanatiklerinin fenomenleri beni hep eleştirdi.
VIA_S10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kahin degilim tabi super teknikcide degilim ama 2010 dan beri mipazı takip ederim cok endeksler gordum mipazla
Arsa arsa deyip durmayın dedim zamanında o arsa haberleri düsse bile 1 tavanı bile zor horursunuz dedim herkeze alım fırsatı verır dedim 144 donumluk arsası mahkeme kararı kazanıldı 58 milyon nakit faiziyle 10 kademe cıktı 1.54 ten millete kitlediler herkeze alım fırsatı verdı suan onlarda aglıyor.simdi temyız haberı bekliyor kagıt temyız mipaz lehine karar verirse ins busefer gider dcemde yine 10 kademe cıkıp duserse sasırmam.kagıtta 7 aydır 1.90 hareketi gormuyorum eskiden ayda bir yapardı.grafik daraldı 1.50 lerin ustune cıksa kapasa guzel olur ama işte o grafigi yapmak tahta sahıbı ıstemıyor
Mipaz'ın DOHOL ve XU100 ile senkronize&koralesyon grafiği...
https://resmim.net/f/qwpvBe.png
Senkronize olamadı gitti.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiyat indikatörler üstü olsa da indikatör dizilişi yükselişi onaylamıyor. Hayırdır inşallah, yarın ve pazartesi günü kapanışlar çok çok önem kazandı...
https://i.hizliresim.com/GZ00Gv.jpg
Canım acayip sıkıldı, 3-5 doğrunun yanına can alıcı yanlışları yamayan, twitter'dan MIPAZ sinyali gönderen "Landın'lı" seni asla unutmayacağım... :shh:
Adamin yapacağı bir şey yok..mipaz tekniğe uymuyor...turkihsbulls bile zarar etmiş. .adamların zarar ettiği nadir..hisselerden.aslinda bu hissenin toplu olduğunu gösteriyor. ..Patron ne diyorsa o oluyor..oda yukarıdan ver asagidam al politikası. ..sAhsen bende malin yarısını öyle yapiyorum
Bu gün şeker tahtanin irzina geçti. .giden hisseyi durdurdu..sonunda kendide zarar etti..
Bugün küresel piyasalarda satış vardı...DAX -3.11 DOW -0.75 eksi..
Ayrıca bugün hazinenin temyiz haberi geldi..Zaten beklenen bir şeydi.Hazine mecbur temyiz etmesi gerekiyor...
Tahtadaki çakallar fırsat bilip aşağı vurdular..
Hep aynı hareketleri yaptıkları için, yukarıdan sattıklarımızı aşağıdan yerine koyduK...
Yani bunlar sacma endeks 83 binden 103 bine 20 bin puann cikti sanki yukari cikarken cok ayar uydurda duserken uyduruyorGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço açıklanma tarihini bilen var mı arkadaşlar?
Göstergeler ve kapanış düşüşü kesin olarak onaylamakta. Bilmiyorum bilançoya kadar dayanabilir miyiz? :28:
Algilarimizla yeteri kadar oynadılar yeter çıksin artik
https://i.ibb.co/GsZjzNC/mipaz-8.png
random baby girl names
Teknik meknik yok
kırarsa bir yana hızlanır
Bikerede kar acikla disimi kircam[emoji1787]
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.8 milyon zarar
Hangi faaliyetinden dolayı kâr bekliyorsunuz ki.
Geçen sene kârı ile mukayese edebilirsiniz
Evet haklisiniz bnim ince detayim aslinda bu degil arsa da arsa arsada arsa olayi yani 144 donumluk arsa 58 milyon tazminat faiziyle kazanildi haberlerden biri bekleniyordu bu aciklanirsa tavan serileri baslar deniyordu 10 kademe cikti 20 kademe dustu yani insanlarin ucmasina kiziyorum 060 kurus olan nibas 12 tl suan 1 .5 senede 20 kat yapti eminim mipazin o cok ovuldugu arazisine imar ciksin nibasin yaptiginin 5 te birini yapsin opup basina koysunlar istbulda bukadar buyuk arazi yok deyip kendini yirtanlar acsinlar baksinlar alark holdingin rivadaki arazisi nedir ne degildir.tahta sahibi cani ister elinde goturcegi mal yeterliyse mahkeme filan beklemez zatn o haberlerle mali dehlemeye calisir ben mipaz dusmani degilim hayranida degilim zamaninda bu arsalarinin mahkemelerinin dip notlarina kadar inceleyenbirisiyim tecrubelerimi aktariyorum gidermi gider hareketi serttir 2010 dan beri bilirim ama borsada 83 binden 103 bine geldiginde bi cacik yapmiyorsa bana savunmican mipazi gecen sene 1.80 den mipaz alan kisi kagidin ustune faizide koy maliyeti suan 2.20 kagit nerde 1.40 surunmeye devam bu kismi size ozel yazmadim yanlis anlamayin al sat tut tavsiye icermez bende alirim satarim ama ucmam sallamam GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takaslari inceledim bugunku sanki sisirmeye calisilmis kagit cumaya kadar bi yukari yapar gibi insallah ama nekadar yapar gider devam edermi bilmem sanki persembe cuma icin hazirlik yapilmis tabi bu benim tahminim kar cebe yakisir tavsiye icermez ii geceler
Sayın tiwitaz:
Yukarı da grafik paylaştım zaten.
Üst trend di bir türlü kıramadı. Bunda teknik çalışmaz sözüne hiç inanmam. Geçmişde birçok örneği var.
Speğin dehlemesi için bir bahane lazım ya..
İşte onu dillendirip dururuz.
Yoksa bizim maliyet ve taşıma süremiz de sizinkine yakın.
Kulağı delik işyatırım
blançoyu beğendi galiba
Bakalım bugün aldığını nerde boşaltacak
Belmando kemal kardesim eger buralari okuyorsan birak bosver o arsa yalakalarini ben bir senedir burcunun mavallarini dinledim alti kuru kadinin bogazda yalida oturuyor heralde bir sene once 1.30 maliyetim var demisti hala da mipazi savunuyor evliyse kocasini bosucak duzeye cikmis artik benim onlarla isim olmaz saygilar
Çarşamba günü işbankası 1.45 e kadar sürdü
Henüz ciddi satış da yapmadı galiba..
Eee niye gevşemesine izin veriyor. Anlamadım...
Sen investintede yaziyorsun heralde belmandoya slm sole o anlar;))GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu boşver başkasının aklını, biliyorsan paylaş.