Venedik beyde kesin toplu mal var :-) orası belli. Ben de buralardan kesin dönüş bekliyorum. Bekletimiz artık gerçek olurda yüzümüz güler artık.
Printable View
Bu fafta hacım geleceği belli idi ama 38 kademede lot miktarı çok düşük kaldı birileri yoklama çekti
Tahtada boş form boş haftaya devam
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fırtına öncesi son hareketler. Bu kağıt anormal fırlayacak gibi, o nedenle bu fiattan son hisseye kadar ele geçirmeye çalışıyorlar. Dünkü alım satım lot sayıları biribirine hemen hemen eşit. Alan satan bir el gibi. Bu hareketleri yapanın da bir hesabı var elbet. Yoklama çektiler. Alçalan kanalı yukarı kırmasına fazla bir zaman kalmadığını düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/bvj3k8.jpg
yılbaşından bu yana alan satanlar
Fon un 3 milyon hissesi yok toplam lot 7k milyon
Bu hafta 5 üzeri atarsa bilanço ya kadar 6 li fiyatlara gelir
çanağız çömleğiz kırıla la deyyuslar
Ne hasta bekler sabahi
Ne taze oluyu mezar
Seni bekledigimiz kadar
Hisse 2.5 yıllık düşen trendini kırdı endeks te 100 bini geçti. Normalde yüksek hacimle agresif hareketler yapması lazım ama bunun hiç umurunda değil. Sanki 2.5 yıllık düşüş trendini kıran bu değil.
Venedik hocam bayramdan sonra yazmaz oldun
Ben de farkettim, venedik bey epeydir yok. Acaba hisseden cıktı mi? Değerli yorumlarıyla bizi dinç tutuyor kendisi.
Haftalik ta 133 bin lot fon alımı var
Buradan düşüş trendini yukarı kırıyor gibi. Hacim de geldi. Süpriz yapmaz ise, emniyet kemerlerimizi bağlayalım:-)
Fon agresif alımlar yapmaya başladı bakalım nereye kadar taşıyacak 3 milyon lotu. drenc i de fon sayesinde geçti sayilir
Patrona mi yoksa yabancıya mi topladı mali ???
Kime topladığı pek önemli değil bence. Asıl yukarı hareket başladığı zaman nereye kadar gideceği önemli. Burada yazanların hepsinin bir anda kaybolması da manidar. Ben 15 lira gibi bir hisse fiyatı beklentisi içindeyim. Belki 1 yıl sürer ama o rakama gideceğini düşünüyorum.
Ben ce önemli fon aldığı mali nerden nasıl satacak 10 bin lot la 10 kademe düşüyor bazen kademeler arası fark 5 kademe ye cikiyor alıcı sadece fon diğerleri günlük al satci. 40 dk işlem olmadığı zamanlar oluyor
Drenc üzeri problem yok hedef fiyat vermekten se 5 ay daha burdayım sonuç ne olur kestirmek mümkün değil
https://i.hizliresim.com/Z5d0D0.jpg
yılbaşından bu yana takas.
not:
emekelilik fonları ile yatırım fonlarının işlemlerini dikkate almayın,
kapalı bakiyeden işlem görüyorlar
Evet, ben de anlamadım bunu.
Kutpo nun şu haline bakın işlem hacmi yok sanki öbür dünyanın hissesi ne alan var nede satan üvey evlat gibi. Yazık gerçekten yazık 1 yıl oldu elinde tutan hep zararda hissenin yükselmesi için nasıl bir haber gelecekte yükselecek insanlar kazanacak. Şuraya bak işlem hacmi gülünç
Fon satmaya başladı.Uzun zaman sürekli alış yönündeydi. Sanırım 1milyon daha almadan gitmeyecek.
Herkese merhaba arkadaşlar bol kazançlar dilerim
SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplamaya devam son 3 ay daha.
Cansın kutpo.[emoji3]
SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/yG0Raa.jpg
yılbaşından bu yana alan satanlar.
emeklilik fonlarının işlemlerini dikkate almayın.
bir not daha:
sayın venedik takas istiyorsunuz,
kağıdın ismini yazmıyorsunuz.
gönderilerine baktım,
kutpo olduğunu tahmin ettim.
Aynen üstad, bu sefer unutmuşum kusura bakma.
Bu camura yatmis manda ne zmn bilanco aciklayacak?