Benim çizimde kırıldı ağam. Benim matriks efsunlu 😂
Printable View
Ta 1980'e gidersek, 600 yıl önceye de gidelim. Kul olmaktan birey olmaya geçemedik, sorun buralardan başlar.
Önemli olan şu, iktidar ve biatcilari sorumluluktan kaçıyorlar, hem yönetip, kamu kaynaklarını yandaşlara aktarıp sorumluluktan kaçamazsın.
Dış güçler, faiz lobisi diye hikaye anlatamazsın.
Senin istediğin adam gelse , belki de
Mikemmmelllll demokrat yerkürenin örnek insanı diye koltuğuna oturtur üç gün sonra kazara üretim derse 3 seneye kalmadan şebeğe çevirir cukturederler
Onlar bu işin uzmanı
Başkaca da bi halttan da anlamazlar zaten
Bu sayede de 60 yıllık degnekci taşeron lord unvanlarını sürdürüyorlar
Özel sektörde üretim yapabilecek yeni bir oluşuma gidilmeden bir cacık olmaz
Üretim özürluye üretim yaptiramazsin
Yoksa mesele yetişmiş eleman meselesi değil
O elbette ki var
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17 yılı kapsadığı için log baktım abi.
2016 ve 2017'de de senin o LOG grafik kırılmıştı, fake çıktı.
Valla dip bulmak için TL bazlı bakan var, USD, EURO bazlı var.
Senin gibi uzun vadeli grafikte LOG bakanlar var.
Moving average bakanlar var.(100,200, exponansiyelli olanı var ,simple olanı var , var oğlu var)
Ben sadece ELLIOT AMCAYA GÜVENİYORUM.:)
Elliot hariç saydıklarının hepsini takip ediyorum ağam. Daytrade takılınca, disiplinden kopmayınca özellikle hareketli ortalamlar ve trend ile görüyorum işimi. Çok şükür tecrübede arttıkça akmasada damlıyor.
Şu elliot işine bir ara merak sardım ama zor iş. Kursuna falan gitmek lazım. Zaman lazım. Ya da benim kafa almadı.
25 ocak 1980 yılında Demirel in görevlendirdiği TUrgut Özal ın kadrosu tarafından yazılan ve hükümet tarafından alınan kararlar ile İTHALATI İKAME EDEN YERLİ ÜRETİM MODELİNDEN VAZGEÇİLEREK İHRACAT (ASLINDA İTHALAT) EKONOMİSİNE GEÇİLDİ...
İşte O başarılı kararlarla bugünlerin önü açıldı. Ha o zamanlar G.kore de bizim gibiydi.. Ama onların eğitimli ve seküler kadroları vardı.. ve eğitimi sürekli geliştirilip yaygınlaştırıldı.
İthalat acıldığı için yerli üretici de kendine çeki düzen verdi. Rekabet yeteneği arttı. Bu arada yaaşanan krizlerle bir kaç kez fatura halka yüklenip sermayeye soluk verildi. En son restorasyondan sonra da tarihte olmayacak kadar avantajlı bir dönem de 2002 yılında AKP yönetime geldi..
Sonrası malum....
yahu, Özal zamanında aynı AKP dönemi gibi herseyi çözmüşler, o zaman da "Yeni Türkiye" imişiz :)
https://www.youtube.com/watch?v=7yU8ANJKibg
Demireli'de anmadan geçemeyelim :)
zammı kucağında bulmuş :)
https://www.youtube.com/watch?v=vRae1BI-N-4
Ben fake kırılımların biri 2016 , diğeri 2017 sanıyordum ama ikisi de 2016 yılı içinde kırılmış.
Tam 2 yıl önce 15 Temmuz darbe girişiminde, sonra 28.11.2016'da.
Birincisi mavi çizgi, ikincisi yeşil çizgi.
Yakın çekimde de verdim.
HAFTALIK LOGARİTMİK grafikte ; ikisinde de kırdığı çubuğu 1 hafta sonra yukarı geçerek tuzak yapmış.
Bu durumda; aynı senaryo olacaksa bu hafta kırmızı çizginin kırılım noktası olan 92 bin üstünde kapatması gerekiyor.
Kapatamazsa uzun vadeli trend kırılmış diyebilirsin.
Emme ben yine bu çizgilere güvenmiyim, ELLIOT amcamı seviyim ben...:kalp:
https://i.hizliresim.com/k6bAmA.png
https://i.hizliresim.com/NDp3m5.png
Cumhuriyet'ten Çiğdem Toker'in yazısı...
https://i.hizliresim.com/RD0X71.png
SON KHK'da Cumhurbaşkanlığı dışında HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI'na da sınırsız harcama yetkisi verilmiş.
Yani reis diyor ki: ''Damadım da, benim gibi, hazineyi istediği gibi kullanabilir.''
Bence darphaneyi de Beştepe'ye taşımanın zamanı gelmiştir.:oleyo:
Yazının tamamı aşağıda.
http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyaz..._tursular.html
https://i.hizliresim.com/OD0kQD.png
Milli kütüphane kapatılıyor.
Arazisi değerli.
Yerine artık AVM, Otel, Rezidans ne lazımsa yaparlar.
Vay emenike...
Neler dönmüş lan böyle...:oleyo:
https://i.hizliresim.com/mo3dv0.png
Mohikan abi diğer tarafa alıntıladım bir bakabilir misin.
Simdi biz her 15 temmuzda kopruyu kapatip anma - ya da kutlama - mi yapacagiz. Bu her yil boyle mi olacak.
Bu baskanlik sistemi de iyiymis. Sabah kalk kararnname ile uyan.
Canin mi sikildi oradan 2 tane kararname cikariver.
AKP'nin başarılı olduğu bir durum var.
Tek tip insan profili yaratmak..
Bunu nasıl becerdiler, anlayamıyorum...
Yani şöyle
THY Genel Müdürü, ya da Bursa Valisi veya İst Belediye Başkanı, Ulucami Müezzini,
Uludağ Üniversitesi Rektörü , Mahalle Bakkalımız Veysi Amca...
Bunları ayırt edemezsin.. Tek tip, tek görüntü, bıyık,sakal,saç tipi,Yüz profili..
Hangisi bakkal,hangisi genel müdür, hangisi bakan ayırd etmek imkansız..
Eskiden karşıdan bir bakan gelse, farkederdin...
Kalıbına,karizmasına,tarzına,kılık kıyafetine,konuşmasına baktığında sende bir DEVLET ADAMI hissi uyandırırdı...
Şimdi karşıdan gelen bakkala bakıyorum..
Bakanda olabilir, THY genel müdürüde, vali de...
İlginç bir DEVRİM yaşıyoruz...
Aynı zamanda EVRİM...
2 yil once 15 temmuzda topluca beraberdik arkadaslarla.
Millet diyor darbe oldu, asker kopruye cikti, yolu kapadi
Lan diyorum bu saatte darbe mi olur, yeni moda kopru kapatmak mi
Yayin yasagi falan yok mu, yoneticiler gozaltina alinmis mi,
Kac tane tank var, kac asker, disari cikma yasagi basladi mi
Sonra ogrendik ki bir grup askerin kalkismasi imis.
Yani Binali bey oyle diyordu.
15 Temmuza dair kafamda hep suphelerim vardi, hala var
Ama umursuyor muyum bu supheleri, artik degil.
-------------
KESİN..
TV'de tartışmalara çıkan tiplere bakıyorsun..
Altında yazıda geçen ünvanlar PROF.. Yeni Yüzyıl Ünv. Sakarya..v.s..
Ünvanlar olmasa(yazmasa), zannedersin ki bakkal ve minübüsçüler dernekleri arasında
geçen bir tartışma var..
Seviye bu..
Adam Prof. ya!!! Türkçe konuşamıyor..!
İspat mı? Her akşam, CNN,Habetürk,NTV yi aç seyret...
KELEBEK ETKİSİ denen şey var, var yani..
Seviye düşünce her yerde katlanarak önümüze geliyor.
BOZULMA insan kalitesinde , ancak geçmişe bakarak kıyaslayarak
farkına varıyorsun. Neydik? Ne olduk..!
Hepsi birbirine bağlı
dolar/cari açık/iflas eden şirketler/sahte banka bilançoları/
Kendi hayal aleminde yaşayan Liderler/Borçla yaşan vatandaş / çalışmak istemeden zengin olmak isteyen gençlik/
mutsuz insanlar/Tarikatlara beynini rehin vermiş insanlar ...say say...
15 temmuzu anlamaya çalışın lütfen, bu ülke bu topraklarda var olduğundan beri böyle büyük bir ihanet , böyle bir içeriden ve dışarıdan kuşatma yaşamamıştır. Sizler bunu fark edemeseniz de bu millet diline doladığı MENDERES'İ ASTINIZ, ÖZAL'I ZEHİRLEDİNİZ REİSİ yedirmeyeceğiz sloganını öylesine diline dolamamış, meydanlarda Dik DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLE haykırışlarını öylesine laf olsun diye söylüyor değildi, ve zamanı geldiğinde de yanında olduğunu kanıyla canıyla ispatlamıştır.Bu büyük millet şahlanışını içerideki hainlerin yularlarını ellerinde tutanlar görmezden geliyorlar,bu onların tarih boyunca yaptıkları şeylere örtüşmektedir, farklı bir tutum içerisinde olmalarını bekleyemeyiz, yalnız sizler muallak ifadelerle onların değirmenine su taşımayınız ....
İhanet !!!
Dershane paralarının bölüşümünde çıkan maraza mı ?
[QUOTE=mohikan;2408927]Özal zehirlenmiş mi? Ne zaman? Kim zehirlemiş?:notr:[/QU
.................................................. .................................................. .........................
15 TEMMUZ 2016 #Unutmayacağız
BİR İHANET VE BİR DİRİLİŞ.
O GECE BİR TARİH YAZILDI.
Haa diyorsun ki, Özal'ı zehirlediler, hastanede de fetöcü doktor onu tedavi etmeyip ölüme terk etti.
Anladım ben seni.
Yalnız ben doktorum.
Ve Özal'ın Hacettepe'ye EX DUHUL olarak girdiğini ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını biliyorum desem, bana inanır mısın?
Tabii inanmazsın değil mi?
Bu konuda zehirlenme martavalları dahil her şeyi en ince ayrıntısına kadar biliyorum.
Emme 2012'de feth-i kabir yapılıp otopsi sonrası bizzat FETÖ'cüler tarafından (adli tıp ve tübitak onların elindeydi) yapılan algı operasyonlarıyla toplumda ''Özal zehirlendi'' algısı oluşturdular.
Böylece ittifak halinde oldukları iktidarla (AKP) siyasal islamcılar adına yeni bir mağduriyet algısı oluşturarak saflarına yeni taraftarlar katmak istediler. Bunu başardılar da . O zamanlar FETÖ ile AKP arasında su sızmıyordu zaten.
Yahu Özal kendisi Nakşibendi olduğu halde Fethullah Gülen ile hep ittifak halinde oldu, Feto'nun en hızlı büyüyüp serpildiği ilk dönem ANAP, 2. dönem AKP dönemidir. Benim İzmir'de cemaatten tanıdıklarım, akrabalarım vardı, hepsi Özal'a oy verirdi.
Bir polis aracından yapılan ''Lütfen buradan ayrılmayın. Varlığınız bize güç veriyor'' anonsunu UNUTMADIK!
15 Temmuz 2016 #81MilyonTekYürek