#HUBVC - %7,5. ilginç.
Printable View
HUBVC 5 gün içinde % 15'lik marj oluşturmuş. Bunu görmezden gelenin gözüne dizine dursun. Benim yaptığım analizleri eleştirmek için sadece Teknik Analiz Kriterlerini kullananları önemserim. Telegrammış, Facebookmuş, Twittermiş vız gelir tırıs gelir vesselam...
Hayatın sürprizleri bitmiyor, bitmesin :)
Üniversinin ilk senesinde yurtta kalmıştım; küçücük bir salon, 8 ranza, 16 kişi.
Mülkiye, Hukuk, Eğitim Bilimleri Fakültesi iç içe Ankara-Kurtuluş'ta. Yurt öğrencileri de karışık bu nedenle.
Güzel arkadaşlıklar kurduk, memleketten gelen kolileri hevesle açtık, sevdaya tutulanlara ağlayacak omuz olduk, vize ve final dönemlerinde sabahladık birlikte, yurt yemekhanesinde az pilav/az kuru ya da az pilav yanına bol yağlı patlıcan oturma ile gün geçirdik,...
Mezuniyet 85. Bir süre iletişim sürdü, sonra herkes ekmeğinin peşine düştü, koptuk.
Dün bir arama geldi telefonuma, dolaylı değil dopdolaylı yoldan ve tesadüfen bana ulaştı yurt arkadaşlarımdan biri.
Anında örgütlenildi, 80'li yılların alışkanlığıyla :)
En son görüştüğüm arkadaşımla, 28 yıl olmuş görüşmeyeli.
Kız kız bir buluşma planlayacağız en kısa zamanda.
Umut oldukça hayat güzel.
Hayatın sürprizleri bitmiyor, bitmesin :)
İyi akşamlar,
Tolga kardeşim
Ressam ve Öğrencisi yazısını hatırlıyorsundur.
Sen kendine bir sistem yaratıp sundun. Alan alır, Almayanı da boşver. Sistem her zaman kazandıracak değil.
Zaten insanoğluna her gün düşeş versen bu seferde çift yedili ister. :rtfm:
Esenlikler dileriz...
Satılan Payların Finansal Duran Varlığın Sermayesine Oranı (%) : 10,71
Satış Sonrasında Finansal Duran Varlıktaki İştirak Oranı (%) : -
Satış Sonrası Sahip Olunan Oy Haklarının Finansal Duran Varlığın Toplam Oy Haklarına Oranı (%) : -
Satılan Finansal Duran Varlığın Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) : -
İşlem Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Yıllık Finansal Tablolara Göre Oluşan Hasılat Tutarına Oranı (%) : -
Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi : Olumlu olması beklenmektedir.
Satış Sonucu Oluşan Kar/Zarar Tutarı : -
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceği : -
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceğine İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : -
Satın Alan Kişinin Adı/Ünvanı : Netcad Yazılım Anonim Şirketi
Karşı Taraf SPK Düzenlemelerine Göre İlişkili Taraf mıdır? : Hayır (No)
Satın Alan Kişinin Ortaklıkla İlişkisi : -
Varsa İşleme İlişkin Sözleşme Tarihi : 2021-08-20
Finansal Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi : Detaylı açıklama aşağıda yer alan Açıklamalar bölümünde yapılmıştır.
Değerleme Raporu Düzenlendi mi? : Düzenlenmedi (Not Prepared)
Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni : -
Değerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarası : -
Değerleme Raporunu Hazırlayan Değerleme Kuruluşunun Unvanı : -
Değerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar : -
İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi
Tereciye tere elbette satılmaz
o sinyalleri (al'ı da sat'ı da)ürettirenlerin varlığını biliyorsunuzdur
şu yukarıdaki haberin düşeceğini önceden bilenler o sinyali ürettirmişler, olan o
saygılar.
Esas derdimiz o güzel insanın deyimiyle "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar" değil mi Sayın POLARİS?
Başlığı, sistemi, mantığı anlamadan konuşanlara kulak asmak gereksiz.
Ama benim yufka yürekli güzel kardeşim üzülüyor.
Ne demiş bir başka güzel insan, bir şair;
"kuş ölür, sen uçuşu hatırla"
Füruğ Ferruhzad
Bir zamanlar bende Temel-Değer analizi yaparken, O zamanlar yasak olmamasına rağmen, Değer belirtmemi istememişlerdi.
Küçük yatırımcı (Parazit) istemez Köpek balıkları.
O yüzden uzun zamandır doğru dürüst yazmam. Uğraşacak ne sabrım nede zamanım var. Boşverdim gitti.
Abi yukarıdaki yazılardan hiçbir şey anlamadım. Koyu renkli mesajınıza cevap olarak yazıyorum. HUBVC bendeki sinyal fiyatı 10.65. Ben kimseye tavandan sinyal göndermiyorum, ben derken sistemden bahsediyorum. Beni eleştiren arkadaşın TELEGRAM diye bir kriteri var. Ben de diyorum ki TELEGRAM diye bir indikatörümüz yok.
Ressamlık zor sanat...
Enerjini boşa harcama güzel kardeşim.
Herkes kısmetindeki kadar alır bu dünyadan bilgiyi, varlığı, darlığı.
Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Al ya da sat sinyallerini ürettirenlerden bahsettiniz. Konu oldukça detaylı tartışmaya ya da fikir alış verişine müsait olmasına rağmen kimsenin vaktini almamak adına tek bir şey söylemek istiyorum. En kötü sistemde bile sinyal yakalanır, bunu değerlendirebilmek de kişinin kendisine kalıyor.
POLARIS abinin bahsettiği USTA RESSAM VE ÖĞRENCİSİ hikayesini burada bulabilirsiniz.
https://ahmetimamoglu.com.tr/usta-ressam-ve-ogrencisi
İsmini (üye adı) hatırlayamadığım başka bir forumda yazan bir ustanın sözünü eklemek istiyorum.
Sistemi bilmeyen sisteme zarar veremez...
Düşündürdü beni bu söz.
Dijital dünya için evet ve kesin doğru demek istiyorum, sınırlı bilgimle.
Ama sistemi geniş anlamıyla düşündüğümde, sistemi bilmese de sistemin altında ezildiğini farkedenler değiştirebilir ancak sitemi diyorum.
Fark, farketmekte; az kaldı, loading :evil:
Cümleten iyi geceler demeden sevgili Tolga Bey kardeşim, bu aralar bir şiir bir de müzik gecesi yapalım seans değerlendirmesi, dedikodusu :) bitince.
Olur abla neden olmasın, iyi geceler
İyi geceler Tolga bey,
Yeni bir hisse sorsam sizin sistemde acaba değerler oluş mudur bilmiyorum ama mümkünse Quagr bakmanız mümkün mü?
Teşekkürler
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Ellerinize sağlık. Güzel akmış sayfalar.
Naçizane görüşümdür, ortam oldukça söylerim:
Teknik analiz, Bize;
-"Otobüsün A noktasından kalkıp, B noktasını geçtiğini bu durumda C ile Z arasında bir noktaya doğru hareketinin olası olduğunu..." söyler.
Otobüsün geçmişteki güzergahlarına, hızına vb bakarak da tahminler yapmamızı sağlar.
Bu kadar.
Yoksa şoförün sağlık durumu, niyeti, otobüsün benzin miktarı vb...
Bunlar değişken ve belirsizdir.
Tolga hocamın sistemini de bu gözle değerlendiren faydalanır.
Ötesi falcılık olur çünkü.
Öte yandan da bu son halka arz furyası, coin vb gerekçelerle gelen yatırımcıların hepsinin taptığı bir telegram grubu, bir twitter fenosu vb var. Psikoloji kumarbaz psikolojisi olunca....
Ez cümle; insan enerjisi herşeyden kıymetli çoğu zaman.
Çaldırma, boşa harcama üstad.
İstanbul yollarından selam ederim.
Ana ve Ek Sisteme SİNYAL düşmemiştir.
https://i.hizliresim.com/md58aws.png
https://i.hizliresim.com/5jphle9.png
Teşekkür ederim Canel Bey
IEYHO sisteme en yakın senet...