takas neerye geldi günlükte arkadaşlar acaba
kimler satışta arttı
Printable View
takas neerye geldi günlükte arkadaşlar acaba
kimler satışta arttı
ilk 10 kademede alışta da satıştada 1,4 milyon lot var
kademeler çok fake resmen
valla günlerdir hissede deli gibi alıcı geliyor ama sürekli eksi kapatıyor demekki adamlar kendieleri alıp yerine koyuyorlar sattıklarının bir kısmını yada gel gel yapıyorlar başka açıklamas yok
Durun bakalım bir halt adecek bunlar
kudurdu birileriii
Adamlar satışı bırakmadıkça teknik taktik boş...
Tam gidecek falan derken 3 kademe kaldırıp sonda deli gibi satıyorlar... bu hikaye 2 haftadır böyle... o yüzden satışı kestiler mi duruma bakmak daha mantıklı... böyle bir günde umarım 6-7 satıp hedeflerini biran önce tüketirler, yoksa daha acı verir...
Seçim sonrası ciddi faiz indirimleri gelecek
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen bugünde tırt yok tek önemli olan biran önce ellerindeki malları bitirmeleri daha fazla aşağılara sarkmadan
adamlar kararlı ellerinde ne var ne yok tüketmeye.
Hayılrısı inşallah dönüşü klasik paldır küldür çıkış şeklinde olur yoksa sıkmaya başlar gözden düşer bir süre sonra
Albaraka da tavan oldu pasta rica etsek
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...618dd477c7.jpg
Oha vebalı gibi kaçmışlar kağıttan
Sent from my iPhone
Hocam hakli cikmani isterim de...
Simdi bu dedigini herkes dusunse 20 bin lot alsa biri. 8 tl ye gelse 1 ayda 40 bin tl kazanc... yaoma hocam bu tahtada senin dedigin gibi kazanc kolay olur mu??
Hele birde kozaa tahtasi bu...
Bu kadar basit kazanc olamaz borsada. Umarim sen hakli cikarsin
Kozalda hafiften harekeetlendi sanki
KOZAA VE CİTİ/DEUTSCHE TAKAS LOTLARI ....
2018 Ocak/Şubat düşüş formasyonu ( 6,81/5,07)>>>Citi önce 34,1 M, sonra 30,7 M.///////Deutsche önce 37,6 M., sonra 36,1 M.
2018 Mart/Mayıs düşüş formasyonu ( 6,62/5,31)>>>Citi önce 33,1M., sonra 35,6 M.///////Deutsche önce 33,6M., sonra 29,8 M.
2018 Haziran/Ağustos düşüş formasyonu ( 8,97/5,10)>>>Citi önce 60,7 M., sonra 29,4 M.///////Deutsche önce 32,6 M., sonra 21,9 M.
2018 Ekim düşüş formasyonu ( 6,91/ 4,96)>>>Citi önce 36,5 M., sonra 21,6 M.///////Deutsche önce 21,3 M., sonra 16,2 M.
2019 Ocak / Şubat düşüş formasyonu ( 7,82/ 5,78 Cuma gördü ???)>>>Citi önce 67,6 M, sonra 36,2 M. Şu an gecikmeli ??? ....///////Deutsche önce 29,3 M., sonra 21,4 M. şu an gecikmeli ????...
artık bakmıyorum hissenin durumuna belgesel açıp izliyorum kuşların çiftleşmesini : )
[QUOTE=denizkiraz42;3148094]Rakamlariniz hatali hcm
Citi 41.6 ve doce 21.4. Persembe takasi itibari
Telefonda Matriks takası bunu gösteriyor.
İnşallah ben haklı çıkarım üstad. Ocak mahkemesinde de beklenti sebebiyle son haftalarda nasıl primlenmişti? O şekilde olabilir diye düşündüğüm için aselsan satınca alacam ay sonunda kozaa. He olmazsa beklentim, ucuz maliyetli kozaa kalır elimde.
Beklentimi hala koruyor olsam da korkmaya başladım açıkcası. Son takasları inceleyince adeta kusmuş yabancı. Öyle böyle değil. Günlük 7m nasıl satar citi yahu.
Bu arada hocam aralıkta citi almaya başladığında mahkeme beklentisi fiyatladığjnda herkesce biliniyordu çok kolay para kazanma yolu bıraktı bize. Hatta bazen 50-60 kademe geri çekildi döndü. Biraz cesur olsak şahsen kendimi bir kaç dinleseydim yüzde 50 lerde kazanç sağlardım kozaadan.
Sent from my iPhone
3,5 milyon lot satışlarına rağmen bu seviyelerde olması sevindirici bence citi ve creditin
cıtı :-7.862 bin deutche:-1.954 bın persembe takası son rakamlar cıtı 36 .220 bın deutce 21.409 bın dusmus oldu
Kozaa, Haziran /Ağustos düşüş formasyonunda olduğu gibi CİTİ >>>>bu seferde başlangıçtaki lot sayısının yaklaşık yarısını bugün itibarıyla vermiş oldu....
persembe pastasından ,nasıl boyle takas cıkardılar ..cok ilginç
kap a haber geldi
gitti bizim lahmacun firini : ((
RSİ feci dip 25 lerde
https://resmim.net/f/qxEvjN.png
yorumları alayım film devam ediyor olabilirmi