seçime dolar düşükte giricez :) yada yabancı stop patlatıp borsadan çıktığı parayı aktarıyor şuan ikisinden biri :)
Printable View
seçime dolar düşükte giricez :) yada yabancı stop patlatıp borsadan çıktığı parayı aktarıyor şuan ikisinden biri :)
Ne yaptınız ben uykuda iken
Bakin haz edin
https://www.hisse.net/topluluk/showt...94#post3098394
Ne oldu dolarcılar :)
Tilkinin bildiği kurnazlık kadar, avcının bildiği tuzak vardır.
Şakkadanak indiririz işte böyle siz uyurken .
Gece bütün uzun pozları patlatıp temizlemişler harekete bak 6.25-6.05 . Bugun bi 6.33 yapar bu stopların patlamasının hatrına bence. Dün 6.33 ü gördükten sonra sert bir düzeltme yapar demiştim ama adamlar elini çabuk tutmuş
Sığ piyasada denemeler yapıyo galiba damat ferit [emoji15]
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu titreşimli ekibi gece Asya'da alıcıları temizlediyse artık rahat rahat gider ilk hedefe 6.52 ye.
Gece Türkiyedeki kamu bankalarından yüklü döviz satışı gelmiş. Kaynak Bloomberg
Duzeltme olur dedik ama boyle mi yapilir allahsizlar. Her seyin bir yolu yordami var.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kafayla dolar vs düşmez. Aldıkları önlemler de mokoko...
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamda dedigimiz 10 gunluk ema desteginden donmus.
Masallah ne doviz varmis. Sata sata bitiremediler
Sahur bankacılığı. O saatlerde Asya piyasası çok zayıf olduğu için bir kaç yüz milyon dolarla fiyat geri çekilebilir.
Cds: 492,15(+ % 4,01)
Kamu bankaları satıcı yine ..
Aldıkları önlemleri piyasa tınlamayınca gaza gelip kendileri dolara basmışlar demek ki.
Cds turkey çok önemli,nereden takip edilir?matrikste kodu var mı onun?
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabah yazarı Mahmut Övür, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir yatta gizlice Abdullah Gül'le görüştüğü iddiasını sürdürdü. Övür, Kılıçdaroğlu'na ait olduğunu ileri sürdüğü bir fotoğraf yayınladı.
CDS 494 puanda. Dolar 20 kuruş düştü ama CDS yükseldi. :drunk:
Şaka maka harbiden adamlar sahura kalkıp canları sıkılmış dolar satmış :kmk:
Haftalık kapanışı 6.22 nin üstünde yapmasın diyemi yapıldı bu geceki hareket acaba???
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancılar sattıkları hisselerle ucuza dolar alabilsin diye düşmüştür.
Benim anlamadigim gorusmus olsa ne olacak. Sanki teror orgutu lideri ile gizlice gorusuyor.
Halen dün bunu yazdığımda laf söyleyenler oldu.hiçbir emtia sonsuza dek yükselmez.. ben kalıcı olarak 5.70-5.80 olacak demedim.. birilerini panikletip elindeki malları almaya çalışacaklardır.. kısa vadede düşüş kaçınılmaz.. ama uzun vade neler olacağınız herkes biliyor..
Gece 4 de operasyon yaparak, özel bankalar açılana kadar kamuları 30 dk erken açıp dolar satarak kimin neyini alacaklar anca hacı dedemin billurlarını alırlar.
Şurda ingiltere seansı başıyor bakalım ne halt yiyecekler. Ciddi ciddi borsadan çıkan yabancıya dipten dolar alma imkanı veriyor bu gerizekalılar bildiğimiz vatana ihanet bu be.
DEvlet ve ona bağlı kurumların yöneticileri, kuru düşüreceğim diye aynen piyasa speki gibi davranıyorsa yapacak fazla bir şey kalmamış demektir.
Bu şekilde somut ve kalıcı bir netice alacaklarını düşünüyorlarsa da beyin sorunları var demektir.
Ha hayırlı Cuma gününün yüzü suyu hürmetine ise diyecek bir şey yok.
İyi günler.
Misal para karşılığı s400 ertelemesi gibi ?
Mayıs Cuma 10:07 TCMB, DÖVİZ DEPO KARŞILIĞI VERDİĞİ TL'NİN FAİZİNİ %25,50'YE ÇIKARDI
Kamu hala yüklü dolar satışı yapmaya devam ediyormuş. Ne çok paramız var be maşallah :drunk: