Patronun en iyi yaptığı şey ne biliyormusunuz ?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Patronun en iyi yaptığı şey ne biliyormusunuz ?
Nedir hocam
yatırımcıyı terse almaları ve kendilerinden soğutmaları.
Bugün açılış fena degildi sonra gün boyu satış yedi ancak kapanışta fena değildi yarın çakmak için iyi gostermedilerse kapanışı yarın için umutluyum
evet son yirmi dakika alıcılar güçlenmişti. gün boyu satış için bekleyen grup( özellikle uzun süredir ak yatırım tarafından yapılıyor)
hisselerini yeni alıcılara devretti. yukarıya yükselişi engelliyen satışlar tükenince fiyat satış baskısından kurtulacaktır.
satış yapanların hisseleri alıcılara geçtiğinde fiyatların önündeki engel kalkacak ve yükseliş trendi başlayacaktır..
resmen tecavüze ugradım adamlar 60 tan bedelsiz açıklıcak diye aldıgım kagıt hareket etmedi patladık adamlar malı verdiler elimize
bilindik kişiler satışta.. her zamanki gibi..
https://www.hizliresim.com/68qhsms
tek bir lotla kademe oynuyor.
İyice saçmalamaya başladı.
kendin ettin kendin buldun.
boşluk kapanma seviyesi 47.10
https://www.hizliresim.com/l6oryh4
Bölünme haberi geldikten sonra kent,kartonsan,jantsa gibi kağıtlar tavan tavan gitmişlerdi bu ise nerdeyse haberin geldiği fiyatın da altına gelecek inşallah bölünme çarçabuk gerçekleşir de kağıdın derinliği artar.Böylece birilerinin oyuncağı olmaktan kurtulur.
Emin olun bu grubun hisselerinde derinlikte para etmez. temettü verir ama halka açık kısmın büyük dilimi hala patronundur.
Dediğin hisselerin sermayesi 1-20 milyon arası o yüzden basıp gittiler...Vesbe sermayesi 190 Milyon onlara göre bayağı yüksek ana sebebi bu bence...Bence;Karlılık,temmetü ve gelecek bakımından çok iyi bir hisse vesbe...Zamanı gelince gideceği yere götürebilirl tahta sahibi...
Bu grubun güzel bir haber gönderip yatırımcısının yüzünü güldürdü güzel gördünüz mü?
Sizi ve kimseyi üzmesin tabi.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şuraya bak birde yüksek bedelsiz verecek. aşağıya doğru sağlam süzülüyor. hiç güven vermiyor. sahibinden vukatlı
Yüksek oranda bedelsiz açıklayan kağıtta hareket, hararet ve takip yok ne hikmetse..
buda geçer.
sebatlı yatırımcı vestel beyaz eşyadan uzun vadede mutlaka karlı çıkar. (uzun vadeli grafiğine bakın.vestel beyaz eşya borsaya girdiğinden bu yana uzun vadeli fiyat hareketi bazı dönemlerde ortaya çıkan olumsuz koşullara rağmen yükselmeye devam ediyor ) her yıl düzenli ve yüksek oranda
temettü verir. hisse senedi zaman içinde hep değer kazanır. yavrulama sonucunda üreyecektir de.. yavrulama yoluyla porföyün mevcudu ve değeri artacaktır. bu hissede farkına varmadan
zenginleşilmektedir.
Ben kar bakımından geçen seneyi mumla arayacağımızı düşünüyorum..özellikle yurtiçi satış ,ihracat rakamlarındaki düşüşve özellikle hammadde fiyatlarındaki artış yüzünden karlılık beklenilen düzeyde gelmeyebilr..2 milyar kar üstü kar rüyada bile görmek ayıptır:) belkide adamlar bilançonun kötü geleceğini biliyor ve bedelsiz ayağına elimize veriyorlar olamaz mı bal gibi olur...
Arçelik hisse geri alım programıyla hisseleri tabana yaydı vesbe ise bedelsiz ile:)
Vestel Beyaz eşya bulaşık Makinesi üretim tesisi için ÇED başvurusunda bulunmuş. Planlanan kapasite artışı 4.515.000 adet yılda, bu artış ile bulaşık makinesi üretimi %249 artış sağlayacak.
Haberi öğrendiğim yerde burası;
https://twitter.com/ozanbozkurt_/sta...-fATUKp5w&s=19
Güzel arkadaşım madem geçen seneyi mumla arayacağız ne diye hissesini alıyorsun sat madem de yazdıklarının arkasında dur.
Yazdıklarında zerre mantık yok.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=meddlesome;5492767]Ben 2023 hedefi olarak artan kapasite ve bunun sonucunda 2 milyar TL ve üstü kâr getirmesini bekliyorum. Bu sene için değil.[/QU
doğru olan görüştür. kriz döneminde fiyatların çok düşük seviyelerde dengeye oturduğu bir zamanda yatırımını yapan yatırımcı daha alırken kazanmış olur. fiyatların düşük seyrettiği dönemde yatırım yapan yatırımcı portföyünü oluşturup bekler..
Sıkmayın canınızı , kaçmasın keyfiniz ,kazanmakta kaybetmekte dünya telaşesidir. güçlü olun ve sabrınızı törpüleyin.
güzel kardeşim sende benim geçmiş gönderilerime bak istersen..bilanço tahminlerim fena değildir..ben uzun vadeciyim..bir bilanço iyi gelmiyecek diye hissemi neden satayım(belkide iyi gelecek)..ayrıca 2.çeyrek bilanço süper geldi de ne oldu..tavan tavan mı gittik..ben nedenleri dahil yazmışım sende beklentini yazabilirsin..burda elma armut fiyatlarını yazacak halimiz yok tabikii vesbeden bahsedicez..benim geçmiş yorumlarıma bak güzel ise güzel kötü ise kötü yazarım..lütfen birbirimizi daha fazla üzmeyelim saygılar
fiyat boşluğu önemli ölçüde kapandı..
https://www.hizliresim.com/i5m2x3b
henüz teyit yok. ancak dipten dönüş belirtileri görülmeye başlandı.(dip çalışması)
10 dakikalık grafik(her çubuk 10 dakikadır)
Eline sağlık üstatSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.