Sanırım bundan sonraki durak 25-26 olur!
Printable View
bilanço güzel kar güzel. yeni hedef fiyat nedir?
.....................
güzel yükseldi diye 31 lerden sattığım hisse kısa bir zamanda 62 olmuş helal olsun valla. hissedarlarına selamlar.
Enayi mi bedelli yapacaklar,neden 9.5 milyon lotu kote ettirdi o zaman?
Pardon yanlış oldu Vestel yazacaktım
emekli fonlarının satışları bu hale getirdi.düşüş kırdı bu gün.9 aylık bilanço rekor gelmişti.2.7 ciro ..1.7 bürüt kar..12 aylık ayni performas gelir tahminim..55 kırılımı olursa 70 li rakamlar hızlı gider..al sat tavsiyesi değildir
tarih.23 şubat 2023 fiyat kapanış 51..
millet demirle çimentoyla ugraşırken..2 tl kar dağıtacak kağıttan haberi yok..haberi olanda var tabi..demir çimentonun bilançoya yansıması en erken 2025
3700 hasılat 2400bürüt kar çıkar,880 net kar çıkar
hayal y a bu..1 bedelsiz 2 tl kar kayı ..mesela yani
herkez kol kesmiş heralde..23,022023 57,10
maliyete gelen kaçtı..pala ne gilirse çiziyo..bilançodan sonra bakalım...du bakalım ne olacak..
geri zekalı infodan işlem yapan angut 61 den aldığı malı 55.60 bastı..bir pazarteside 100 bin alış yapıp tavanlamıştı..ertesi günde hayal kırıkılıgına ugrayıp geri satıp bilnanco sonrası bida dalmıştı.lan geri zekalı senin aldıgın 100 bin lotlamı bu kagıt hareket edeceksin sanıyorsun adam 2 milyon çizdi..sen kimsi köpek..230bin lot 16,20 maliyet ben bekilyorum..sen kimsin.. cakal..senin gibi köpekler bu tahtada para kazanırmı sanıyorsun..gel 220 den sana veriz...geri zekalı
bilancoya göre herşey mükemmel..isterse 10 tane bedelsiz yapar isterse 4 tl kar dağıtır..öküzler dalıp çıkar kervan yürür..200 den önceki fiyatlar beni ilgilendirmiyor..
50 gelirse 200 bin daha alırım..
basın 50 ye mallanım.. 65 maliyetli filler..
200 den önce bakman fiyata hele 10 tane bedelsiz açıkla bakalım..
adam3 milyon mal çizmiş sesi çıkmıyo infodan işlem yapan geri zekalı 100bin alınca sanıyo patronum..cuma devre kestirdi..bastıgı mal 170 bin..fillerin tek kalem emri..ben bile alırım...kopil endes dönüyo diye acele bastı...sakın birdaha bu tahtaya gelme..seni maymuna döndürüürüm..akıllı ol uzak dur..
info görürsem bida serbest fiyat tabana yazarım sakın gelme bida
beklerim paran bitene kadar almanı beklerim..paran bitince 23o bini serbest çakarım tabandan gelenlerle beraber 500 bin malımı yaparım..uzak dur..sana son uyarım
tüm malı boşaltım nakitteyi vakko hariç..bol nakitteyim..seninle güzelugraşırım..yabancı fon onlar 1500. aldı çekilkdi..onlara güvenme
benden başka yazan yok burda dur bakalım ne olacak..
vakkonun aşağıya gelmesi bizi sevindirdi maallandık yukarı sürmeye mecbur abimizi izliyoruz bize bayram harçlığı versin çocuklarımız bayram harçlığı bekliyor
dışarda mal kalmadı..
takasta cuma filim yapıp yapıkredinin malını kapmışlar.kar marjı böyle devam ederse..temel nereye varır bilmem şimdilik 100 üstü fiyatlar çıkıyor..2 ...3 yıla kadar bedelsiz de verir..kimsede hatırı sayılır birşey kalmadı..kendi çaldı kendi oynadı bugün..2,45 kar dağıtıyor. bu seneye 6 belki 10 a çıkar..not tyazalım kalsın..21,mart 2023 vakko 56,55
info qnb ak global bankof gedik tera tek el..bundan sonra 100 lot için adamın gözünü oyar demedi demeyin
aşagı yukari 30 bin anca bulabildi.100 lot için adam öldürcek.
dolar kuru gibi 57 tavan 56,50 dip misali 3,7 mly lot yabancıya geçti.8 kurumdan toplanan mal bir cuma karanlığında tek ele geçti.bu günde baskı baskı 96 bin malı kaptı..bunun nedeni ortaya çıkınca bu baskı nedeniyle kimsede kalmamış olacak muhtemel.aklıma marshal gibi durumlar geliyor..eskiler bilir..
garantide 30 maliyetli daha çok mal var sat sat bitiremedi..yabancıda yükseltmeden az az o malı burdan alma derdinde.fon malı geldimi çizip atıyorlar.salı günü ünlüden gelen 100 bin fondan geldi citiye geçti.
bakalım nerde tahtada sıfır lot kalacak..
mal her zaman ederine gider..:cool:
öyle elini kolunu salalyıp 30 bin alcak 40 bin alcan yedirirmi sana..başka kapıya bozdurma bari tahtayı
her gün 100 200 ne gelirse çiziyor vatandaş başkası alırsada basıp aşadan geri alıyor..bu gün şükür zarardan kurtuldum deyip satanlar artık gelmeyin . artık 100 lota kadar akşam yoklama var demedi demeyin
Yünsa ile vakko gözüme bi farklı görünüyorlar acep hangisi çok daha kıymetli olacak?
https://www.tradingview.com/x/ME1TBSDA/
vakko log grafik..
62 olmuş fiyat ben kime ne diyeyim bu saate endeks ne b..k belli değil.her koyun kendi bacağından asılır
beni elliyemezler 16,20 maliyet girmiştim şuan maliyet - 50..
torunlara miras gelen temedü ilede yenisini alırım.