Yavas yavas itiraflar geliyor sanki...
Bankaci degilmisiniz guven olmaz 😃😃😃
Mevduat faizleri dustu apartopar
Neden ihtiyac kredisi faizleri dusmedi ayni oranda sorarim size 🤔🤔🤔
Printable View
O olayı bende yaşadım eski uygulama varken, şimdi sistemi yapmışlar eft ekranında onay verince sistem arıyor otomatik kabul ediyorsanız şu eft yi 1 e basın diyor basınca otomatik gidiyor eft.
Sms kodu yerine bunu neden yapmışlar anlamadım ama eftler normal sürede geçiyor artık.
Okt alımında T+1 olsa bile para yine boşta kalmıyor
Banka otomatik ya ppf alıyor yada repoya bağlıyor
'MB'nin çaktığı kıvılcımın meşaleye dönmesini umuyoruz'
İNDER (İnşaatçılar Derneği)Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım: Merkez Bankası faiz oranlarını düşürerek başta gayrimenkul olmak üzere tüm sektörün önünü aydınlatacak bir meşalenin kıvılcımını çaktı. Bankacılık, gayrimenkul ve diğer sektörlerin üzerine düşen görev de Merkez Bankasının çaktığı kıvılcımı ekonomiye ısıtacak bir meşaleye döndürmektir
Ben de hatirladim simdi ama okt borclanma fonuymus
Bunun eksi yapma ihtimalide yok mu?
Dostlar tivibu mu dsmart mi?
Internet ve tv iceren ne onerirsiniz
Eşimle yine dolar satışı için tartışıyoruz. Değişik üst akil fikirleri var..
1- firatin doğusu için savasmamizi isteyen dış güçler soros rosfield vb aileler türkiyede dolar bozuyor.niye bozuyor dolar güçsüz olsun ekonomi iyi gösteriliyor. Eger kötü olsa bu operasyon olamayacak. Bizi bu bataklığa sürüklemek icin dolari düşük tutuyor bu tür aileler. Kesinlikle bozma diyor.. pazartesi ne olacak bakacaz.. 18.75 den 0 stopaj bile guzel gözüküyor suan icin..
TZT risk değeri 3, OKT riskini bulamadım.
ABD Başkanı Donald Trump, “Rusya'dan füze sistemi aldığı için Türkiye'yi suçlamıyorum†dedi.
Sn.admustafa, fiba'nın fpk fonu(kısa vadeli borç.araç.) %26 öst içeriyor ama risk seviyesi 1; sizce o da eksi yapar mı?
Pc'de olsam en son fon dağılım raporuna bakarak sınırı tahmin edebilirdim fakat tek bir ÖST'de sınırı %5'lere kadar çıkabiliyor. O yüzden-%5 olasılığıda mevcut olabilir. Benim portföyün %45'i burada şirketleri inceledim pek olasılık dahilinde değil ama olabilir mi olabilir.