Bu yetersiz tekmeyi yediğinden beri ağlayıp duruyor kaale almaya değecek birisi değil. En son yetersizliği için kendi ekibindeki danışmanları suçluyordu danışmanlar da bizle alakası yok sen mal sin diyorlardı çok sıkıntılı bir figür.
Printable View
Sağlıkta yapılan atılımlar ister kabul edelim ister etmeyelim AKP'nin halka ulaşmayı, aklını çelmeyi becerdiği önemli meselelerden biriydi. Ancak bu alanda giderek artan bir hızla zemin kaybediyorlar.
Bir ay önce bir yakınımızın ameliyatı söz konusu oldu. Ameliyatı yapacak profesör Cerrahpaşa ameliyatlar için gerekli hijyen şartları taşımıyor diye hastayı başka bir üniversite hastanesine sevk etti. Koskoca Cerrahpaşa'yı bu hale düşürdüler, ne diyebiliriz bilmiyorum. :(
Lübnan sermaye kontrolleri uygulamaya başladı.
5.68e düşerse 6.08 hedeftir.
bu yıl sonuna kadar 6.08 gelirse yüksekten zararda olan bu fırsatı kaçırmasın.
bir bahanesi olur illa ki oralara gelmesi için.ama bilin ki devlet izin verdi.
geçen çizmiştim,
5.44ten fibo 0.786 dan 6.0750 e denk gelir.dediğim gibi 5.68e düşerse bunlar geçerli.
mor çizgiyi aşağıya kırmadığı sürece, kademli olarak yükseliş devam eder.kolay gelsin
https://i.resimyukle.xyz/QITCxI.jpeg
Gezi olayları bence bu tarz hareketlerin gereksizliğini bir nebze gösterdi. Sen iyi niyetle bir şeyler anlatmaya çalışıyorsun PKK si komünist i olay var giren diyen kim varsa gelip boka döndürüyor. Siyasiler zaten anlamıyor. Gerek yok diyor insanlar kafasına yatmayan da gidiyor ülkeyi terk ediyor gitmeyen de yoluna bakıyor. Daha az eğitimli, ekonomik durumu daha zayıf kesimde de şu an için herhangi bir protesto eğilimi görünmüyor. Protesto geleneği yok demek doğru değil bence, zemini yok denilebilir.
türkiye toplumunun bal gibi de protesto, grev vs gelenekleri vardı .İnanmayan 1970-80 arası kaç kişi sendikalıymış, kaç işyerinde grev örgütlenmiş bakabilir. 12 eylül askeri darbesi ve 35 yıldır verdiğiniz dincilik aşısı milleti bu hale getirdi ama o da çözülüyor işte , kapitalizmin cephaneliğinde bir tek faşizm kaldı denenecek dincilikte tutmazsa.
Mazisiyle, kültürüyle, milletiyle, cumhuriyetin değerleriyle barışık (özellikle laiklik le, laik'liği doğru yorumlayan) bireyin özgürlüğünün diğerinin özgürlük alanıyla sınırlı olduğunun bilincinde olan, farklılıklarımızın ayrışma sebebi değil zenginlik olduğunu özümseyen, empati yapabilen CUMHUR'un, MİLLET'in CUMHURİYET BAYARAMI/IZ kutlu olsun
Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun.
Başkomutanımız Atatürk'ün bizlere mirası Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük bayramı Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Şunu bile doğru dürüst yazamayanlar var yazıklar olsun...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Cumhuriyet demek 1923 yılının turkiyesinde babadan ogula geçen saltanat ile yönetilen bir ülkede halk tarafından hemen ozumsenencek bir durum değil değildi iyi hatırlamak lazım Mustafa Kemal paşa ulusal bağımsızlık için Anadolu da orgutlenirken padişah emriyle fetva yayinlatiliyordu tabiki İngilizleri isteği ile Atatürk dünyada hem ulusal egemenligi hemde ulusal bağımsızlığı bir arada gerçekleştiren eşsiz bir insandır hem kapitalizme dünyada büyük bir darbe vurmuştur hemde 700 yıllık bir imparatorluğu ortadan kaldırıp devrimleri ile yeni bir ülke kurmutur
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün Cumhuriyet savaşçılarını saygı ve minnetle anıyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Farkındalık yaratmak istiyorum...
Özellikle genç arkadaşlarımız için...
Onların içi boş söylemlerle kandırılmasına gönlüm razı değil...
CUMHURİYET İÇİ BOŞ SÖYLEMDİR...
YALIN CUMHURİYETİ KUTLAMAKDA İÇİ BOŞ BİR SÖYLEMDİR..
Bense şu söylemi tercih ediyorum:
"LAİK/DEMOKRATİK CUMHURİYETİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN...."
Neden?
İran nında cumhuriyetle yönetildiğini biliyormuydunuz?
Yada Afganistan ın....
Daha pek çok ülke sayabilirim cumhuriyetle yönetilen ancak bunlar için demokratik ve laik ülkelerdir diyebilirmiyiz?
Tabiki hayır...
Tersinden Belçika anayasal monarşi ile yönetiliyor ancak hem demokrasi hemde laiklilden bahsedebiliyoruz...
Demek ki laiklik ve (tam) demokrasi (hatta siz buna bilim ve hukuğu da ekleyebilirsiniz) yoksa CUMHURİYET İÇİ BOŞ BİR KAVRAMDIR....
Bugünkü iktidarda, medyası ve liboş kalemşörleri aracılığıyla cumhuriyetin içini boşaltmaya çalışıyor...
Gönlünüzü ferah tutun,CHP iktidara geldiğinde laikliğe,demokrasiye,bilime,hukuka hak ettiği değeri tekrardan kazandıracaktır...
Sizler için faydalı bir gönderi olduğunu düşünüyorum genç arkadaşlarım yanılıyormuyum?
LAİK/DEMOKRATİK CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
BUNU BİZE SAĞLAYAN M.K.ATATÜRK E ŞÜKRANLARIMIZLA...
saygılar başarılar
Laikliği nasıl yorumluyorsunuz?
Merak ettim doğrusu...:)
İyi bayramlar...
Bir de Mustafa Kemal'i anmadan Cumhuriyet Bayramı kutlamak bugün AKP yöneticilerinin bile beceremediği bir şey.
Bu konuda da baya becerikli olduğunuzu teslim etmek durumundayım.
Hayırlı başarılar.:)
https://www.youtube.com/watch?v=kTPAFkGhb3o durgunluğa devam diyor.
Mustafa Kemal'i anmadan cumhuriyet bayramını kutlayabilmek anca Diyanet'in becerdiği,ya da göze aldığı bir edim.
Sanırım bu konuda reis görevi icabı Anıtkabir'de Mustafa Kemal'e övgüler yağdırırken, Dıyanet de bildik kesimin gönlünü alıyor.
Ağzı laf yapan dinci kesim laiklik konusundaki farklı yorum mevzuunu atar ortaya böyle günlerde...
Tamam laiklik olsun da ama şu ülkedeki gibi olsun.
Ya da, az şekerli olsun.
Genzi yakmasın.
Anayasasında laik olduğu belirlenmiş bir devletin emri altındaki bir büroya, bütçeden en büyük payı vererek, sayısı yüzbini bulan camilerde görevli yüzbinlerce memur din görevlisiyle İslamın bir mezhebinin dini anlayışı doğrultusunda bu ülkedeki tüm insanlara dini hizmet vermek iddiası olmalı bu insanların laiklik anlayışı...
Değılse açıkla bakalım kitapçı34...
Ak parti öncesi uygulandığı gibi yorumlamadığımı bilirsiniz anlatmama gerek yok (vatandaşın en az yarısını kamusal alandan, haklardan men eden) Gazi paşa da cumhuriyetin kurucusu rahmetle saygıyla anıyorum, ruhu ŞAD OLSUN.
Diyanete gelince olmaması gereken bir kurum bana sorarsanız, şimdi değil yalnız daha bir 50 yıl sonra belki.
"Gazi paşa"
Yine Atatürk diyemedi.
Bir doktora falan mı göstersek şu çocuğu?
Atatürk diyemiyor.
Dili dönmüyor herhal.
Belki de psikolojik.
Alpaslan'a Alpaslan
Osman gazi'ye osman gazi
Fatih'e fatih
Abdülhamid'e Abdülhamid
Akif'e akif
Karabekir'e karabekir
Erdoğan'a Erdoğan derim
Her fani (lider)yaşadığı dönemde üzerine düşeni yapmıştır.
https://eksiup.com/p/m8282387ouec?de...8YjC8FhT282388 bu grafiğe göre bu dolar gitmiyorsa, biz bu işi bırakıp gidelim
Hiç boş yere olmayan edebiyatınızla, dilbilgisizliğinizle, cahil, artniyetli ve çağdışı harami ideolijinizle algı kasmayın troll’cükler..
Kimin, hangi liderimsinin ne mal olduğunu dünya alem biliyor.. Zamana yenik düşer herşey..
Atalarımız, liderlerimiz, başkomutanlarınızın da kimler olduğunun bilinirliği gibi.
Bugün bayram, en kutlusundan..
dolarda yine desteğe kadar bastılar dikkat ediyorum daha aşağı basamıyorlar bu kadar yeter diyorlar.benim en büyük korkum sermaye kontrolüne gitmeleri.olmayacak iş değil ve bir anda 50 sene geri gideriz.bu durumda o kadar borcu çeviremeyecekleri için venezüela gibi olurlar üstelik onlarda petrol olduğu halde sürünüyorlar bize o da yok. bu halk ikinci bir 1979 kaldıramaz. düşün arabana koyacak yakıt bulamayacaksın,her konuda kuyruklar alıp başını gidecek.karaborsa yine malı götürecek.santraller yakıt bulamayacağından dolayı günün yarısında elektrik olmayacak,faturası ödenemediği için dış internet hatları azaltılacak bağlantı sorunları olacak.bunlar hayal değil. mazot bulunamadığı için tarım da bitecek ve açlık durumları başlayacak. her zaman olduğu gibi zengin yine dahada zenginleşecek.
Bir şeyin tanımını, objektif kıstaslarla değil de, "ifrat" ile "tefrit"le yapmaya çalışanlar, bir şeye taraftar olan kötü niyetli insanlardır.
Benim şahsen onlardan öğreneceğim bir şey yok.
arkadaşlar, los angeles yada las vegas'a giden varsa,
tanıdığınız varsa, şu nimetlerden yararlansın gitmişken,
şu ahir ömrümüzde bi ferrari v12, bi lamborghini v12'ye binelim
https://i.hizliresim.com/kMDXpm.jpg
https://i.hizliresim.com/NLoONP.jpg
Arkadaş bu neyin kafası ...biri Ferrari der,biri km sini 250 dolardan kiraya ver der, bora abi ifret ve der,biri gazı paşa der Atatürk diyemez, biri dans det...dejavu yaşıyor millet.[emoji23][emoji23][emoji23]
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
araba güzel