saatlik,2 ve 3 saatlik grafikteki 8 ekim tarihli bir gapı kaldı,
onu da kapatırsa hareketi için engel olmaz... diye düşünüyorum.
ama nasipten çıkmışsa zaten bahaneler ortaya çıkacaktır .... y.t.d.
Printable View
saatlik,2 ve 3 saatlik grafikteki 8 ekim tarihli bir gapı kaldı,
onu da kapatırsa hareketi için engel olmaz... diye düşünüyorum.
ama nasipten çıkmışsa zaten bahaneler ortaya çıkacaktır .... y.t.d.
üstad haklısınız,kağıdın düşüşüne bir anlam kazandırma çabasındayım..böylelikle kendimi az da olsa mutlu hissediyorum y.t.d.
üçgen verelim...abime 15,95 üstü kapanalım...sonraki gaplere bakarız...esas yer 16,13...civarı..
ytd.ytd..
bilanco 2 hafta bakalım oyun planı haftaya belli olur..
Klmsn da KAP haberi gelmez
Bilancoya karliliga bakmalı
Buca belediyesi twitter da ilan vermiş, Klimasan işçi alımı yapacak diye. Şartlar vs yazıyor, twitter da görürsünüz. İşler iyi demek ki işçi alımı yapacaklar.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şartlarda fena değil :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...60413bcd4f.jpg
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşlerini bilmem ancak hissenin durumu içler acısı. Dolar bazında tuz parası oldu. En dipten alan dolar bazında kafa kafaya geldik neredeyse 10 ay tek kruş kazandırmadı.
Bu şirket Brezilyalı lar dan başka birinde olmuş olsaydı ihya olmuştu. Maalesef adamlar zerre güven vermedi vede halen aynı kafayla devam ediyorlar.
Sahsen ben bu gruba firmaya güvenmek için çok bekledim ancak sanki mars firması. Hiçbir bilgi olmadığı gibi hisselerinede sahip çıkmıyorlar. Borsa tarihi zirveleri denerken yıllık bazda %30 zarar.. Reel olarak %50 zarar..
Bu kafa oldukça ky asla kazanamaz. (10 yılda bir spek gelip götürecek yada bilançoda eurobond keyfiliğinden vazgeçip bilançoyu düzeltsin diye bekler dururuz)
Yatırımcı ilişkileri desen Allaha emanet. Şirketin ne vizyonu var nede finalsal gelecek raporu. Benim iki yıl içinde gördüğüm kutumdallaşamadığı gibi keyfi yönetilen aile şirketi görüntüsü. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen sene ikinci çeyrekte gelen sürpriz kâr ile hisse hareketlenmeye başlıyor, sakin sakin merdivenleri çıkıyor, 3 ve 4. çeyrekte kârlılık azalma meyiline girmesine rağmen volalite artıyor, hisse fiyatları epey yukarı gidiyor. İşte o ara da fon, çıkış yapıyor. Geçen seneki ciddi kâr üstüne gelen ilk çeyrek zararı, ardından pandemi süreci, hissenin içler acısı olmasının nedeni. Hisse fiyatları 15 lerde tutunabiliyorsa bunun nedeni ikinci çeyrekte az da olsa kâra geçmektir. Üçüncü çeyrekte herkes karlılıkta artış bekliyor ama ne kadar. Önceden aracı kurumlar bu şirket hakkında tahmin de yaparlarmış ama artık yapan yok.
Çok fazla anlatım bozukluğu yapmışım, telefonla bu kadar oluyor. Kusura bakmayın.
Endeksteki dususe karsi cok guclu bir direnc gosteriyor.En azindan taban olmadi.Guvenimizi bosa cikarmadi nadide sirketimiz.
Kimse yazmıyor. Birden yuzde 5 hacim tavan felan gelirse burası grafikciler hedefciler atmasyoncularla dolar :)))
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir atmasyon yapalım o zaman..ytd.
ytd..
:whistling:
Aynen dostum. Hisse bir yılda 4 liradan 23 tasıyıp patron 5 milyon lotu bosaltırdı. Zemin yaptı 2 yıl yuksek blanco. Biraz vergi odedi ama hisseleride fondaki 5 katına bosalttı. Hemen zarara döndü sonra. Parayıda dolarda 2 ye katladı. Bizim saflar hala gitimiyo diyo. Laaa baksanızye 3 yillik gecmise. Nerden nireeye gelmiş. Bundan sonra blanco önemli. Yıllık 100milyon karlara dönmezse temelden zayıf kalır bu fiyatlarRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllık kâr 100 milyon gelse :
100/39,6= 2,52 hisse başı kâr. Hisse fiyatı bu seviyede kalsa :
14/2.52= 5,5 fk değeri olur. Fakat yıllıkta 100 milyon kâra ulaşabileceği fark edilirse hisse fiyatı bu seviyede kalmaz.
2020 yılı için kâr tahminim 60 ila 85 milyon arasında.
Tl rekor değersiz seviyede. Doların ederini merkez bankası hamleleri belirliyor. Olası faiz artışları ile parite dinginleşir ama çok da düşmez yani dolar. En düşük belki 7.50-60. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter ortamı daha şenlik. Dediydim yazdıydım çizdiydimcilerle dolu. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bı iyi bir rakam. Ben yinede eurobond oyınlarıyla kötü sekilde yılı kapatacgını dusunuyom. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimsede olumsuz etkilemesin. . Sonucta bendede var hisse marttan beri.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su anda 1.165 tl zarardayım. 14.30 iken.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aranızda en çok lotu olan benimdir herhalde... 8300 lot... Dolayısı ile kağıt üzerinde de olsa en çok zararı olan... Eğer tahtada spek varsa benim satmamı bekliyor ama çok bekler...
Oyak son 3 ayda 475bin lota yakin net alim yapmisti.Genelde boşa hisse almaz.O yüzden özellikle bu bilançoyu merakla bekliyorum.Kaldı maksimum 5 işlem günü.Ak koyun mu kara koyun mu bilanço gösterir.
atmasyon..gerceklesti.. 2 . faz gelsede çıkıp gitsem..
hecterol tanıdık..
solon güzel ve bilimsel..
ama kaat oynak...
ytd.ytd.
[emoji122][emoji122]FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü alıcı tarafta görünen bank of america neyin nesi acep.Trump klimasanmı alın demiş😁
Trump'ın robotu herhalde. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meri teyzenin ismi değişti. Merrill yani eski adıyla. Robotcu / bıyıklı ve tabi ki favela çocuğu Brezilyalı.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.