Hiperenflasyon loading... tarlaya sıkı sıkı sarılın. TCMB harakiri yaptı.
Printable View
Hiperenflasyon loading... tarlaya sıkı sıkı sarılın. TCMB harakiri yaptı.
Herkes ne akıllı ya...Şirkette tarihi anlar yaşansın.Sen birileri dahil olunca mevzuya çak babam çak.Nasıl olsa elinden ucuza alırım diye binbir türlü hile yap.Hissenin şu anda minimum 250 civarlarında olması gerekirdi.Ama yeni birileri geldi diye bir aydır zulüm devam ediyor.Peki kardeşim öyle olsun.Hedef 2023 diyorum bende o halde.
hergun seans kapanmasina yakin 50 lot yada 100 lot cekip duruyorum...hadi hayirlisi bakalim sonuc ne olacak...beklemeye ve biriktirneye devam...asil eklemeyi 200 altina sarkarsa bi 2500 lot cekip cekikecem köşeme...sonra özdemir ucar abimizi izleyecem...bakalim ne yapacak diye...180 lere kadar cekersede bi 2500 daha şakadanak diyecekki bu kadar lot alinmamasi lazimdi diyecek beni dokmeye calisirkene şakadanak 5000 tanede cektimmidi çil yavrusu gibi dagilir
Ucar bile kaldıramadı tahtayı. Gecen sene nasıl 30$ seviyelerini gördük hayret... Emlak tutup hala dolar bazli zararda olan bi bu tahtanın arsası. Fiili dolasimdaki 1.6 milyon lot sahipleri hala asıl fiyatlamayı yapmamakta ısrarcı. Şirket bari bi haber akışı baslatsa da yolumuzu bulsak artık..
gene bi firildak ceviriyor ozdemir ucar
Sonunda başardı devre kestirmeyi
M2102J20SG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ucar kaldiramadigi tahtayı indirdi. Bizim tahta spekleri bezdiriyor anlaşılan.
İmar sürecinde neler olacak? 18 uygulaması ne kadar sürer? Kartal belediyesi mi yapmak? Seçimden etkilenir mi süreç?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
proje üretimi haberi gelmesine yakın olacaktır.
Yıllardır yapılan zulüm ve hareket tarzları bunun devamınında olacağını göstermekte.
Boşuna ekran izleyip sıkılmayın.
Şahsen tatil modum devam ediyor bu sıcakta deniz kum ağaç altı emeklilik devam.
Bu saatten sonra gelecek paranın da spekin keyfininde.... siz anladiniz [emoji41]
Spekcim sana da geçmiş olsun bu kafayla daha çok beklersin.
Hadi bana müsade.
Yarim sayfa yazı yazdım nedense yarısı çıkmamış özetle beklemeye devam spekten bir cacık olmaz demeye getirdim.
15 Eylül e kadar vinn
Turgg 212
Kavun , karpuz yata yata buyur diyor Gazmanbaba .
Karpuzlar hafif bir dokunuş ile çatlayacak.
Kipkirmizi.Tam kıvamında .Hele tarlandan bir iki kopar, tadına bak.
Bu seneki hasadı da ziyan etmese bari o kadar masraf yaptı yazık günah.
23 Ağustos 2022
Ankara
35 derece
Tahtacımız da tatilde sanırım. Eylüle kadar tahta sana emanet demiş, robotuna. O da gözü gibi bakıyor emanetine.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taze varlık satışı haberi ALCAR dan geldi:
"Şirketimiz aktifinde kayıtlı, İstanbul ili Ümraniye ilçesi Yukarı Dudullu mahallesinde bulunan, tapunun 70 pafta ve 6432 parselinde kayıtlı, 18.328 m² yüzölçümlü arsası ve üzerindeki taşınmazlarının satışı konusunda bir alıcı ile ön anlaşmaya varıldığı, ancak daha sonra alıcı ile yapılan görüşmeler sonucunda söz konusu satış işleminin iptali konusunda mutabakata varılarak satış ön anlaşmasının fesh edildiği ve bu konuda potansiyel alıcılar ile görüşmelere devam edildiği daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.
Söz konusu arsa ve üzerindeki taşınmazlarının 372.251.300 Türk Lirası bedel ile satışı konusunda yeni bir potansiyel alıcı ile ön anlaşmaya varılmıştır.
Konuya ilişkin gelişmeler nihai sözleşme imzalanınca ayrıca açıklanacaktır.
Kamuoyuna duyurulur."
Ümraniye Yukarı Dudullu 6432 parsel
372.251.300₺/18.328m² = 20.310₺/m²
Biz de bizim speki zamanında SPK ya şikayet etmeye çalışmıştık.. belki adamlar SPKda çalışıyor…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerede hareket orada bereket fazla alışma yatmaya.
Biri daha dayanamadı terk etti sanki...
Şimdi yeniden değerleme yapıldığı zaman artık sene sonun da yapılır herhalde ocak ortası şubat gibi rapor genelde geliyordu orada oluşacak olan değerleme farkı acaba sermayeye eklenirmi bir bedelsiz yapabilirler mi .
Bunun için sermaye tavanımız çok komik kaldi 50 mlyn tl önce bunun artması lazım değil mi.
Bakalım haber akişi ne zaman başlayacak.
Pazartesi belediye sürecinin sonu aynı zaman da vbts kapsamı cezasida bitmiş oluyor hoş adamlar gitmek istese elini tutan da yok.
Bahaneler işte hadi hayırlısı.
Ufaktan tirtiklayinca hemen yukarı satışa yazınca hemen aşağı hareketlenmekte.
Tam saha press devam etmekte.
Ver ver heyecanlı oluyor [emoji16][emoji106]
Sonra darilmaca yok ama ...
Madem delikanlılık yapıyorsun elindeki 250 bin lotu koy tahtaya maliyetini görelim bedava takoz atmaya benzemez.
Azar azar yok öyle ...
Mipaz yılların arsasını en sonun da satmış darısı turgg ye ...
Aşağıda 10bin lot alış var vermek.isteyen beklemeden verirdi.
ozdemir ucar mali bosaltiyormu ne?? capı yetmedi tabii
Ver ver heyecanlı oluyor
Yürü top arabası çapsız ver bakalım
Birazdan para bitecek tabana koy bakalım belki kusarız malı geri [emoji16]
Baddog abi bana malı kitliyorlar yetiş yardıma [emoji16]
Slm....
geldim...gördüm....!!!!!!!!....
Çok boş bu spek.....
Takip edelim ....eski gözağrımız yetim kalmış...
Bozguncuların elinde oyuncak olmuş...güzelim hisse....!!!!!!!!!!!
Ver bakalım önce bana
Benim cephane bitince bakarsin ben önden alayım capsizin malını.
Sen kısmetli adamsin tabandan sana verir.
Bu çapsızlarla işiniz zor....!!!!!!!
Hadi para bugünlük bitti baş aşağı almayacağım söz.[emoji16][emoji41][emoji106]
Kaç dolar maliyetin varda kaça satacaksan...