ABD dolari haric
Hickimse ABD dolarina dokunamaz. Butun dunya Amerikaya tapar
Ben haric
Printable View
Sadece haber değil Ana medya Tv kanallarında da çıkmak için .
Yani tüm tvler Show star ATV kanal d fox gibiler de yani
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes kendine müslüman, 1400 sene oncede boyle idi şimdide boyle...En basitinden 1400 sene once kolelerinizi azat edin denmiş azad eden olmamış, malınızın 40 da birini verin demiş veren olmamıs..arap ulkelerine gidin sınıf ayrımının ne boyutta oldugunu gorursunuz herkes beyaz entari giymiyor oralarda..45 derece sıcakda ogle gunesinde çalıstırırlar adamı
dizi varken seyretmezler diye [emoji2][emoji2][emoji2]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Samreit bana bir film tavsiye etmişti. Adı Equilibrium. İnsanın vahşiliğini duygulara bağlayıp yok etmeye çalışan bir sistem .
Herneyse insan vahşidir, bencildir, paraya, güce tapar. Bu , ne bir ırka ne bir dine has bir durum. Bu bizim tabiatımızda var . Ve hiçbir zaman da yok olmayacak. Haz kaynaklarına ulaşmak için kırmayacağımız kural yok .
Nüfusu azaltmak için yapıldıgını düşünüyorum. Bu pandemide alıştırıp bir diğerinde yapacaklar belki. Belki de gerçekten 3. dünya savaşına giden yola bir tuğla daha döşüyorlar.
Herkes nüfusun azalması gerektiği konuda hemfikir ama kimse kendini fazlalık olarak görmüyor .
bir de geçen gün Hkm Hocam Du Pont ailesinden bahsetmişti. Equilibrium filmindeki konsül üyesinin ve aynı zamanda kutsal babanın adı Du PON. ilginç . İzlemeyenler için filmde yeni dünyayı yöneten kişi.
Nüfusu böyle azaltamazlar. Hic bir pandemiyi kontrol altina alamazlar.
Sonucunda gücü elinde tutmalari lazim, ipin ucu kacarsa, yapmak isteyenede bir sey kalmaz.
3. dünya savasi nükleersiz olmaz. O da sermaye sahiplerinin neden isine yarasin ki. Ne yapacaklar yasanmaz bir dünyayi?
Sermaye sahipleri icin aslinda büyük nüfus daha iyi. Ne kadar cok insan, o kadar cok müsteri.
Nüfusu azaltmanin en mantikli yolu, insanlarin yasam kalitesini yükseltmek (fazla sermaye vermeden). Yasam kalitesi yükseldikce dogurganlik azalacak. Dünya'nin daha kapasitesi var. Önemli olan, özellikle Afrika'da nüfus artisini durdurabilmek. Diger tüm kitalarda nüfus artisi azalmakta, Sadece Afrika'da cok artis var. Tam tarihini hatirlayamadim, ama Afrika Asya'yi gececek böyle giderse.
Matrix'i görmeden önceleri gercekten düsünüyordum bazen, acaba ben baska birisinin rüyasindamiyim, gercek degilmiyim mi diye.
Kurgu bilim comic severmisin?
Eger seviyorsan ve tanimiyorsan John Difool'a bir bak. Enterasan bir comic figürüdür. Kurgu bilimdir, ama tanrisal olaylara baska bir acidan da bakar.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Incal#Final_Incal_2
20 yaşından küçüksen, virüs taşıyorsun, sokağa çıkman yasak, 20 yaşından küçüksen ve çalışıyorsan, virüs taşımıyorsun, sokağa çıkıp, işe gidebilirsin... Bu önlemi beğeniyorsan ve beyin yaşın ikiden küçükse zaten sorun yok.
Yukarıdakini yılmaz özdil demiş
Bre beyinsiz adam beyinsiz olduğunu ben biliyordumda tescillendin
sokağa çıkmayanlar kendilerinde virüs var da onun için mi çıkmıyorlar? bre beyinsiz.
Son dakika , Corona virüsünde mucize: Son 24 saatte hiç ölüm yok
Corona virüsü salgınının başladığı Çin'den uluslararası kamuoyunu şaşırtan bir açıklama geldi.... Çin Ulusal Sağlık Komisyonu, son 24 saat içinde ülkede 32 yeni vaka tespit edildiğini ve corona virüsüne bağlı ölüm sayısının sıfır olduğunu duyurdu. Ocak ayından beri ilk kez bir ölümün yaşanmadığı açıklandı.
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...m-yok-5730214/
http://www.patronlardunyasi.com/habe...r-bence/233990
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Reha ağabeyim yine yok.
Namkörsünüz kıymetini bilemediniz.
Hayınlar iş beğenmezler.
Moruk kişilerle bire bir one on one ilgilenme
Bugün borsa iyi açar fena kapar bence
Yatırım tavsiye olamaz
Günaydın forum ahalisi,jmk99,size katılıyorum,Reha Ve Bora Bey ler olmayınca burasının havası kirleniyor...
Ufak ufak iyi haberler veriyorlar. Sanırım yakında bu kabus havasından çıkaracaklar toplumu. Ama güzel faiz indir, para bas çuval çuval yinede paran değerlensin sonra dipten petrol vs emtia, gelişmekte olan şirketlerden topla gerçekten bazıları için ödül gibi oldu salgın.
turkey 5y cds 667.33
Safra kesesi problemi bizde genetik sanirim benim 30 yasinda alindi, baba tarafinda alinmayan yok gibi anne tarafinda ayni, o da karaciğere yuk bindirir mi bilmiyorum, bundan 2-3 sene once doktora gittim tahlil yapti orada karaciğer yağlanması baslamis falan dedi, diyetisyene git dedi ben gidecek zaman bulamadim, bilemiyorum belki de bir sorun yoktur sizin dediginiz gibi, babami kanserden kaybettim 6 yil once karacigerin tamami bitmişti, pankreas vs derken metastaz yapmis, ondan biraz endiseliyim.
Aslında kanser taramasi yaptirmam da gerekiyor babamin doktoru oyle demisti ama yaptirmaya da cesaret edemedim.
Dünde yazmıştım bir yakınım hepatit taşıyıcı ve olayın siroza evrilme durumu var. 2 iyi profesör ilaçların yanında karaciğer desteği için bu damlayı tavsiye etti ve yıllardır kullanıyor. Sizde bir araştırın isterseniz enginar türevi bir bitkiden yapılıyor bildiğim kadarıyla günlük destek olarak kullanabilirsiniz. Birde şeker tüketimini bırakırsanız karaciğeriniz çok rahatlayacaktır.
Tam dedim ki kitapçı aklı başında bir laf etti,
meğer o lafı Yılmaz Özdil etmiş.
Evet kitapçı, tüm dünya ülkeleri beyinsiz, bir tek siz akıllısınız.
Bu sizin "yaşa göre sokağa çıkma yasağı"nızı herkeş kıskandı.
"Niye biz bunu akıl edemedik" diye başlarını duvara vuruyorlarmış.
Neyse herkesten özür dilerim kişisel saglik problemleri ile gereksiz meşgul ettim basligi.