PTT kuyruğunun en az 10 katı
Kısa çalışma ödeneği alanlarda olacak haftaya
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
PTT kuyruğunun en az 10 katı
Kısa çalışma ödeneği alanlarda olacak haftaya
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Vob da Kapanisa göre kac puan fark var?
https://twitter.com/ist_sanayiodasi/...904359430?s=19
Bı konuda yorumlarınızı alabilir miyim?
TEB anahtarları eline aldı. Şimdiye kadar dalgalanmadan iyi para kazandık. Ama bu TEB zırnık koklatmaz.
Tam yükseliyor dersin eline verir. Tam düşüyor dersin çıkar.
Zaten ben 120 altında şort olmam. Şu anda elimde maliyeti 0 alan 5 adet long var. Nerden satarsam kar. Ana para diğer hesapta.
PTT onu kuyruklara çare basit..
zaten tespit etmişsin kimin alacağını , gorevlendir PTT görevlilerini , kirala arabayı , eve teslim et gel..
yooo dostum yooo..!!
o kuyruk oluşacak , hasta bile değilsen kapıp geleceksin , nasıl iştir akla ziyan..
evde kalın diyorlar , uygulama birebir ters..
ayrica;
korelasyon 1.80 olarak devam ediyor , gecikmeli geliyor ama veri..
yarın : 144 olarak bekliyorum sayıyı..
extra:
Galip ne halt yemeye çalışıyor diye metroya bulastim..:)
Gırtlağıma kadar migros şort olmuşum. Çok güzel tahta ama vadelisi sığ. Kontratları nasıl elden çıkartıcaz bakalım.
Cds 580 üstü faizler %12,3 petrol 30 doları geçti yarin bunlara sebep öpmesin zaten ortada vites koluyla şoför yok bozkurt ağam levye ile girişmiş acilde yatıyor şoför. Levyeden ölmezse corono dan ölür bu
Yarin Tuprs shortlanir belki de. Hisse sanki cok gitmis gibi gozukuyor ama yuzdelik bakinca normal bir tepki.
Yarin 109 110k gorsek yeter.
Ultrason da vites kolu gözüküyor mus ameliyat la alacaklar da corono sebebi ile almamış Dr. Böyle idare et demişler aramayın vites kolunu. Levye deki parmak izi bozkurtun çıkmış polis onu arıyı ifade almak için
zaten temettu veren az sayida sirket var. o az sayida sirketin yarisi gecen sene vermedi. bu sene de hic biri vermesin.
temettu yok. bilanço yok. derinlik yok. yabancı yok. kâr yok.
ekrandaki fiyatlar rakamdan ibaret.
şu an sıfırdan kurulum yapsan 100 endeksi 30 binden açılır.
Abd bugün yüzde 1 üzerinde kapatmazsa, piyasaları kurtarma çabasından istifa etmiş sayarım. Almanya, ingiltere, fransa gibi ülke borsaları bayadır eşlik etmiyor, çıkışlarına. Gerçekleşirse, yarın sağlam eksi beklerim. Tabii bunlar benim safsatalarim
https://twitter.com/NorthmanTrader/s...965748737?s=19
Hayda. Suudi yetkililer 10 milyon varili abartili bulmus. Trump yine manipule etmis sanirim
1 kasım 2019 dan bugüne kadar tarihleri seçip takas indiriyorsun
yada ben gibi her akşam istisnasız her akşam pasta datası tamamlatıyorsun. :)
https://i.resimyukle.xyz/MUdRf4.png
tüm
https://i.resimyukle.xyz/98J7TH.png
ben bugun ku soytarılıktan sonra olumsuz hıcbır yorum yazmamaya dıkkat edecem sırf sortcu patlatmak uzerıne kurulu duzen -300 olan makas 900e cıkıyor.....hıle 3 kagıt.....Dunyanın butun uckagıtcıları buraya toplanmıs.....kımı yakladılar acaba yıne
1200 - 1500 ve bugün 2000 yoğun bakım ve entube sayısı kısacası ölüm adayı günden güne artıyor vaka sayımız azaldı diye seviniyorlar her neyse ilk 10 artık standardımız ilk 5 hedefimiz ve PTT kuyruğu uygulanmayan sokağa çıkma yasağı ve saçma sapan verilen karşılığı olmayan krediler bu ülkeyi sağlığından parasından ettirecek işkur işverenler işçi almıyor muş diye iş için gelenleri içeri almıyor adam işsiz parasız sen ne yapıyorsun o zaman orada adama para lazım arkadaş yapın bir virüs mal sürüsünü öldüren olsun bizde kurtulmak onlarda kurtulsun
Herif içerden destek alıyor...
17.28 de garanti sadece 3-5 kademe düştü diye devre kesici yedi.izleyenler bilir ilk dakikadan beri ordino yağıyordu.
Kural dışı garantiyi kapatıp saçma sapan alımlar gönderdi. garantiyi 2 dakika kala 17.58 de açması gerekiyordu ama fiyat yansımasını bile engelledi.
Bunu sadece içeride en tepeden biri yapabilir...borsanın başına skandal olaydan başkan atarsan balığı baştan korkutmaya razisin demektir...
italya-türkiye karşılaştırmalı(1.gün olarak ilk ölüm tarihleri alınmıştır, italya 21 şubat-türkiye 17 mart)
vaka sayısı---------------ölüm sayısı
1.gün:21-98--------------1-1
5.gün:323-947-----------10-21
10.gün:1701-3629-------41-75
15.gün:4636-13531------197-214
16.gün:5883-15679------233-277
17.gün:7375-18135------366-356
gidişatta hala vaka sayısında dünya lideriyiz ama ölümde 3.sıradayız,ilk kez bugün ölüm sayısında italya dan olumlu ayrıştık,
https://tr.sputniknews.com/koronavir...aslari-da-var/
ANLAYAMIYORUM ŞU insan LARI
120 Kişide koronavirüs tespit edilmiş....
arkadaslar bu garanın devre kesme olayı nedır usulsuzlukmu var dı
Niye usulsüzlük olsun...
Herkes bir tarafından uyduruyor, kağıt sabah artıydı sonrasında tepeden 5% düşünce devre kesti...
Oda 17.29 gibi oldu, o sırada endeks 0.60 eksiydi...
Bilgisi olmadan fikri olan bir sürü tip abuk subuk yazıyor...
Alıcı satıcı da herşeyi söylüyor zaten...
80,50 ile 81 arası long açabilirsin problem değil.
81 i kırması yetti, 86 şimdiki rakam 86 gelince 1-2 liralık short açar kaparsın. 69-71 ise yüzde yüz longluk.
Bana güven. 71-86 arası ne destek var ne direnc. Bu aralarda yüzde yüksek olması lazımdı onu da bugün yaptı..
1 hafta önce 82 endekste en çok düşen kağıtlara bakıyordum
Baktım tdgyo 1.29 a düşmüş piyasa değeri 6 milyon usd
Açtım baktım bu şirket neci
Bursa’da İstanbul’da falan gayrimenkul projeleri var
Bugün 7 . TavAnı Yapmış 2.50 olmuş 1 haftada
Akşam SPK bülteninde 6-7 kişi ceza almış suni fiyat oluşumu diye
3 ten 1.29 a düşmüş bir ayda
1.29 dan 2.50 olmuş 1 haftada
Burası borsa mı
Las Vegas mı
Bizim kasabada bir tane korona vakası var. O da 37 -38 yaşında bir adam. Farklı bir sebepten hastaneye yatırmışlar. Yanına da istanbul dan gelen biri yatmış. Adam ondan kapmış virüsü. Nasip ama çok acillik olmadıkça hastanenin önünden bile geçmemek lazım.
Allah sağlıkçıların yardımcısı olsun.
Kardemir 2.08 den sonra 2.30 a kadar bir günde ciddi yükseliş yapar. Pay vadeliyi bıraktığım için söylüyorum. Sistem bugün 3 defa 1.94 den alıp 2 de sattı. Orda short açtı 18 kademe topladı gün içi.