12 olan akşam düzeliyordu eğer ilk hoş geldin ise.
bu ilk yada ikinci nasil hesap ediliyor .1 sene once yararlandim ben .simdi de 14 den yararlaniyorum... 15.50 olunca yararlanamiyorsun .e ben 14 orani aldigimda ilk degildi.arti mt ler bilgisiz .degisim olmaz deniyor ac kapa yapinca 12 ye dusuyor.20 senedir subesi karsimda 2 adim tam ..iceri girmedim .dusunun calisanlarin guler yuzlulugunu ve is bilirligini ..:))
Ben de 2 gün önce Fibabank'tan kiraz hesap açmak istediğimi belirttim, gün içerisi dönüş yapacak dediler olmadı, ertesi gün tekrar aradım yine gün içerisi mutlaka arayacaklar dediler yine aramadılar, bunların şımarıklığından umarsızlığından illallah geldi artık, yarım puan için afralarını tafralarını çekiyoruz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ba42bbf969.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
alan alıyor işte :).
ben şube müdürüne sordum, olmuyor dedi.
TEB de eft limiti günlük 200.000 tl 300. 000 tl varsa 200.000 in üstünü bir gün sonramı eft yapacağız. Yani günlük eft limiti düşük galiba yoksa yanlış mı biliyorum.
Neyse ki bu sefer konuştuğunda Kur yükselmedi
Düştü,
Hayret.
Bu hafta 7.96 altında kapatırsa, kademeli olarak 7.20'ye düşmesini bekliyorum. Banka ve havacılık sektöründeki hisseler azaltılıp, 7.20 ve altında dolara dönmek mantıklı olacaktır. Aralık ayında 18 ve üzeri mevduat bulursak, paranın yarısınıda 1 yıl vadeli mevduat uygun olacaktır.
Dolarda 7,30 un altı hayal ayrıca cari açık vermemek ve rekabetçi kur açısından devlet daha aşağıya izin vermez.
Bu arada karabatak nerelerde???
havar gonşular 7,90 soğan bu sene nasıl bir piyasadır ya mala döndük. bilen varsa anlatsın topic'in sesi çıkmıyor.
Faiz enflason söyleminden vaz geçildiği şeklinde yorumladı piyasa bu konuşmayı..
Burası çokomelli..
94 ve 2001 krizinin tepe noklarının bugünkü direnci 5.96. Aslında herşey piyasa kurallarına göre oynansaydı zaten buraları hiç geçmezdik. Mb faizi olması gerektiği yere çeker ve indirimlerde acele etmezse dolar tl 6 seviyesi mümkün.
En kısa sürede enflasyonu tek haneye indirmeye kararlıyız.
Yatırım yapıldığında en yüksek ve güvenli kazancın sağlanacağı ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini tüm dünyaya göstereceğiz.
Unutmayın faiz sebep, enflasyon neticedir. Biz bunu aşacağız. Hedeflerimize ulaşmakta kararlıyız. Vatandaşımızın satın alma gücünü korumak, gelir dağılımını daha da iyileştirmek buna bağlıdır ve bunu başaracağız. Bakanımız ve Merkez Bankası yeni başkanının hedeflemesini temel amaçlarımıza uygun şekilde istikrarlı, şeffaf, öngörülebilir bir seviyeye getirecekerine inanıyorum.
https://www.bloomberght.com/cumhurba...onustu-2268416
19 kasımda tüm sorularımızın cevabını alacağız. 500 puan ve üstü arttırım ve devamında faiz indirimlerinde acele edilmemesi önemli. Yoksa bu görevden almaların hiç bir anlamı kalmaz. Dolar kaldığı yerden yükselmeye devam eder. Piyasanın aksine harekette dolar hedefim 1 yıl içinde 11.75, piyasa dostu müdahalelerde hedef kısa vadeli 7.20, 1 yıl vadeli 6.00
Bu hafta 7.96 seviyesine dikkat etmek lazım, altında kalırsa yüksek faiz artışı fiyatlanıyor demektir.
Bugün swap limitlerinide biraz daha arttırdılar, eğer faizleri düşük tutarlarsa, piyasa dolarla kedinin fareyle oynadığı gibi oynar.
Şimdi piyasa Berat Albayrak'ın istifasını olumlu görüp mü 8.50 den 8.00 a gevşedi, Naci Ağbal'ın “Fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda tüm politika araçları kararlılıkla kullanılacaktır” sözüne mi gevşedi anlamadım hala. 19 kasım'da yapılabilecek faiz artırımı mı fiyatlanıyor tam olarak herşey yine kapalı kutu oldu
Şu kesin yine mevduatçıları zarardaYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 7.87 yi gördü ama alınacak en dip nokta 7.90 oldu,
Yarın satılacak en üst nokta 8.20 olsa,
birileri 7.78 den aldım, 8.22 den sattım diyebilir.
Unutmayın faiz sebep, enflasyon neticedir. Biz bunu aşacağız. Hedeflerimize ulaşmakta kararlıyız. Vatandaşımızın satın alma gücünü korumak, gelir dağılımını daha da iyileştirmek buna bağlıdır ve bunu başaracağız. Bakanımız ve Merkez Bankası yeni başkanının hedeflemesini temel amaçlarımıza uygun şekilde istikrarlı, şeffaf, öngörülebilir bir seviyeye getirecekerine inanıyorum.
https://www.bloomberght.com/cumhurba...onustu-2268416
nasıl kabul etti üstadım anlamadım.
Üstadlar, İnternetten TEB merifetli için başvuru yaptım. Sonrasında birileri gelip formmu imzalatacak? Süreç nasıl olacak bilen biri aydınlatabilirmi?
Bu arada dolarcılık oyununda sonuna geldik sanırım. Çevremdeki çoğu kişi satmaya başladı. Benim görüşüm bu kadar olaydan sonra yükselmediyse dolara 10 lira 15 lira olacak diyenler hayal satıyor. Hele o youtubeda konuşan ne olduğu belli olmayan adamlar yokmu.
Eğer tersini yaparlarsa, yabancıya bir daha yalvarsan gelmez.
Dikkat edin tüm bankalar tavana gidiyor bugün, yabancı girişi var. Yoksa yerli henüz dolar satmıyor.
aşıdaki gelişmeler, bizde piyasayla zıtlaşılmayacağı imaları derken bankalar 2 günde %20'ye yakın prim yaptı, bizim 1.5 sene beklediğimiz getiriyi verdiler yani, daha da prim yapmaya devam edecekler gibi duruyor, piyasa potansiyel bir faiz artışını da satın alıyor bir yandan, biz de burada yarım puan fazla nasıl alacağız diye taklalar atalım
kapitalist sistem gerçekten inanılmaz acımasız, bağırtıyor insanı
Yakın zamanda aktif rasyosu ya kalkacak yada oranlar düşürülecek, bu da mevduatta daha yüksek oranlar demektir.
Ykbnk tavan yaptı, darısı diğerlerine. Akbnk'tanda tavan bekliyorum.
"Gerekirse acı reçete uygulamaktan kaçınmayacağız"
ne anlama geliyor bilmiyorum ama KY'nin gene bir yeri acıyacak sanki
ucu açık bir cümle
Genelmud den gorevli gelip imzalarini aliyor
Banka karti veriyor 20 dakka sonra vsdsiz hesap aciliyor sen para gonderince mobile girip marifetli hes aciyon ve parayi vadsizden marifetliye aktariyon faiz islemeye basliyor bende bugun aktardim
Eft ucret muafiyeti 10 gun faiz isledikten
Sonra olur eft limiti sikintili gunluk limit
200 k oda 100kx2 seferde
90 gun faiz gecerli faiz yukselirse otomatik
Guncelliyormus
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.