Dow kapanış 26.404 yapıştır ağa yapıştır.
Printable View
Dow kapanış 26.404 yapıştır ağa yapıştır.
Bim in bugunku hareketinin sebebi nedir?
PETKM üzmedin beni 4.20 kısa vadeli hedef
Bence adamlar portföy yönetiyor, bankaları sattıklarından portföyün zarar etmemesi için ellerinde en fazla tuttukları ve patron satışı ve bedelli tehlikesi olmayan BIMAS alıyorlar. Cıtı'de 188 milyon lot görünüyor, her 1 lira artış 188 milyon TL portföy değerini artırıyor.
Belki daha gidebilir bir şey demek zor zamanında neden söylenmemiş ?
https://i.hizliresim.com/vOPWZ6.png
BIMAS endeks katkısı GARAN ve AKBNK dan çok daha fazla. Hisse yükseldikçe ağırlığı da artıyor.
PETKM ile bugün %5 arttılar ama puan olarak 7 kat daha fazla ağırlığı var gibi.
https://i.hizliresim.com/KUlmxs.png
Bi sayfa mı açsam.
Güzel grafikleri olan arkadaşlar var.
Sistem filan da akba yazar.
genel oyun stratecisini de ben yazarım.
Aranızda geleceği gören başka biri yoksa tabi. :he:
Short diğer olarak 90 bini devirmişiz arkadaşlar
BIMAS düşük kar marjı ile yüksek ciro yapıyor, cirosu da enflasyon ile artıyor. Halk fakirleştikçe daha ucuz ve markasız ürünlere yöneliyor.
Fiyatı ucuz değil ama yabancı açısından çok pahalı değil. Genelde ciro kadar piyasa değeri oluyor. Borcu olmadığı için pahalı gözüküyor, diğerlerinde borç çıkınca belki aynı hesaba geliyordur. Benim alıp satmadığım bir hisse.
https://i.hizliresim.com/GIvJmj.png
Short diğer de gördüğüm en fazla rekor bu sanırım
Benmi yanlış hatırlıyorum ??
Yarın eksi gap geliyor sanki
Sonbaharda trump gidiyor havası var
Baharda erken seçim havası kokluyorum
Yönetim elinden geleni yapıyor
sahibinden.com'da evler var. Ucuz diye bakıyorsun daha ödenecek 4-5 kat borcu var. Borçsuz evlerin fiyatı esas. Borsada ise şirket borcu ile alınıp satılıyor ister istemez çok borçlu şirketler ucuz gibi gözüküyor.
Yabancı sitelerde Market Value (piyasa değeri) yanında Enterprise Value (firma değeri) de gösteriliyor.
Borsada ucuz şirketlere bir de EV olarak bakınca o kadar da ucuz olmadıkları görülüyor.
Mak danismanlik akp ye yakindir tarih verdi bugun
Nabiz ölçme amacli ama akp cok istiyor erken secimi babacan ozellikle güçlenmeden ben 2020 de erken secim olacak diyorum bugun ku 3 mv dusurulmesi de ilginc
Bizim borsa bir sekilde dow a yapışıp ite kalka gidiyor da reel ekonomi gitgide batiyor kurtarılma sansi yok
Hele ki fed biraz asiriliktan dahi vazgecerse sonsuza kadr da dolar basacak halleri yok bunlarin 2021 de bitirirler o zaman ekonomi bizim Iyice gumler bundan cekiniyor akp bence
Doğru olan dediğin gibi fikrini yazar gidersin,
ama
aması şu,
dediğin tutmazsa laf sokarlar
ya dediğin tutucak yada laf sokmalara aldırış etmiycen
herkes terste kalabilir, gayet doğal
Burası borsa cünkü
Ariston abinin bi lafı cok hoşuma gitmişti taaa eskilerde
spekler birbirine cirit atar sen arada kalırsın dediydi.
Akıl vermek gibi olmasın ama sıfıra kadar şortum de geç
Erken seçim yapmak iktidarın ayağına sıkması demek
Şahsen erken seçim olursa oy oranları çok düşer
Bu ara sürekli erken seçim çok konuşuluyor
Zaten ekonomi berbat birde seçim haltına hazine kaynakları eritilmesi ayıp yahu
Seçim seçim bıktık anasına satayım
Mart 2018 di sanirim rte ekonomik deprem den kacinmamiz icin secimi one aldik gibi bir aciklama yapmisti
Her an aciklayacaklar ama vatandasa bunu anlatacak kılıf lazim ses getiren bir olay yaratilmali
24 Haziran'ı bir çeşit depreme hazırlık faaliyeti olarak görüyorum. Depremin yıkıcı etkilerine karşı hazırlık yapmış olacağız. Biz seçimleri büyük ve güçlü Türkiye için yeni bir çıkış olarak görüyoruz
Düş dow düş ı. K
sistemde seçicilik yapma uyanık.
ne söyledim yükselcek.
hangileri ziztemler var yükselişi gözteren, aylık üç aylık asırlık ziztemler. :he:
15 dakka olmaz, o düşcek diyo.
Sen paket halinde ver bilgiyi bence.
5 dakkalık
15 dakkalık
zaatlik
4 zaatlik
günnük.
ondan sonrası bize değil, yatırım danışmanlarına bilem lazım değil. :he:
26 binin altı gerer piyas AYI. :he:
Koç abi şaka maka bu dow amerikayı kevgire çevirirler se millet sana baya yüklenir abi 😀😀
Koç abi alacak diyorsa alırlar
Egement abi de gözükmüyor
En son 12 ay vadede vuruşuyor da oda