aynen böyle oluyor...
Printable View
döner az sonra piyasa , bankalardan çıkanları sportife bekleriz..
ahahaha
Merkez Bankası bağımsızlık tartışması artık bitmiştir.
Bu hareketle Merkez Bankası bağımsızlığını ilan etmiştir, bana göre.
Piyasalara ve Merkez Bankasına güven geldi.
Aşı haberleri , Globalde Altın ı çökertti,
Faiz de, bizde Dolar/Tl yi çökertti,
Borsaya, özellikle, Banka ve Havayolları ulaşım vs sektörlerine 2-3 ay içinde büyük yabancı fonların tekrar büyük paralarla döneceğini değerlendiriyorum.
Döviz açığı olan şirketler için, daha da olumlu..,
Yatırım tavsiyesi değildir...
Faiz beklentisi gerçekleşti.
Artık gerçeklere dönelim.
Yarın akşam itibariyle kısmı kapanmalar var eski bir restoran çalışanı olarak bilirim o cirosal sıkıntıyı.
Akşam kapanışı eksi bekliyorum PALA.
Ona gore adam ol..
Kol gibi eksi kapanış bekliyorum
Gün sonunda
İş yatırımın ara yüzünü kullanıyorum. İnanılmaz kilitlendi haber sırasında yine. 30 saniye filan ekran dondu. emir düzeltme, vs hiçbir şey çalışmadı... Matriks de rezaletti... Yani nası bi zırvalık bu...
Daha saat 14.30 datası, üstüne erduVan konu$ması, üstü Dow realizasyonu derken bugünboyu açılışı da sayarsak 5*kere satma ihtimalli..
Buyrun efem bıyyrunN..
1300 üstü piyasa uçarmı?........
Hala da düzelmedi ben de tam matriks. Sürekli bir donma, kasılma vs... Ki çok güçlü bir server üzerinde çalışıyor. Bilgisayarı kasmayı başaran tek program şu matriks :P Bu kadar basit bir yazılımı nası bu kadar kötü yapıyolar... Müthiş bir mühendislik... Kasıtlı yapmıyorlar ise tebrikler valla...
Kim aliyor boyle heyvanlar gibi :halay:
Kafkaf i buraya getirin :kahkah:
Aktif rasyoyu da kaldırabilirler...
bankalara bir atak da oradan gelebilir...
usd malyet indi bayağı aşağı..
haftalık boolden sektik şimdilik..
yurt dışı bozarsa 70-90
iyi olursa 40-60 bandı gibi
bir tur daha atar umarım :he:
https://i.hizliresim.com/bnCrrG.jpg
not: iyi çaktlar da beklenti verildi ne olacak bakalım
Senci olmak için sinyal bekliyorum. Patron mikrofonu alınca mı yoksa?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ohhhh my god....oha style...giren toplam para 900 mio USD...yetmez ama evet...
YURTDIŞI YERLEŞİKLER HİSSE STOKU HAFTALIK DEĞİŞİMİ (PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETİNDEN ARINDIRILMIŞ) 13 KASIM'DA :+614,4 MİLYON USD
YURTDIŞI YERLEŞİKLER DİBS STOKU HAFTALIK DEĞİŞİMİ (PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETİNDEN ARINDIRILMIŞ) 13 KASIM'DA :+293,9 MİLYON USD
Eşşek yüküyle altın ve dolar aldım. Yemişim hissesini ıvırını zıvırını dkda %3 çıkıp %5 düşen zımbırtısını. Kafam rahat.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İdeal iyi ama her ekstrası daha pahalıya geliyor. Biraz içeriklerine bakmıştım. Algo, userdll, Fsystem vs. gibi bir çok ekstra sayılacak konu var ama ana üründen bağımsız her biri aylık 100 lira gibi bir lisans gerektiriyor. Hakkı bokunu öder mi bilmiyorum. Çünkü o özelliklerini hiç kullanmadım.
Reis başka şey söylüyor
Merkez başka şey yapıyor.
At izi it izi
Bende beraat gibi istifa ediyorum
130 dune yetısmedı..
131 bugune yetıstı...
Yavassssd alllll short olan var
Kafkaf nerede
Faiz sebep enflasyon neticedir..enflasyon %15 mi oldu bir anda şimdi..
Günü en tepeden kapatıp
Yeni hesap resetlemesi yapabilir
Tikkat!!