Buyur burda.
Printable View
Fed/Bullard: 1 Temmuz'a kadar 100 baz puan civarında artırmak iyi hedef olacak
Bundan ~9-10 ay önce burada paragraf paragraf yazdım ‘aşı zorunluluğu kişisel özgürlüğe aykırı, faşistçe bir yaklaşım.’ diye.
Bu tavır aşı karşıtı olduğum anlamına gelmiyor. Ben ve çevremdeki herkes aşılı, benim sorunum saygısızca ‘mike mike olacaklar’ yazanlarla. Sorsanız ‘özgürlükçü düşünceden yanayım vız vız vız’ der, işin ucu kendi özgürlüklerine dokununca hemen negatif denge unsurunu ezmeye, yok etmeye çalışır. Maalesef bu ülkenin az biraz eğitim görmüş kesimi kendini solcu, liberteryen, sağcı özgürlükçü, liberal, sözde demokrat diye tanımlar ama gerçekler böyle zamanlarda dökülür ağızlarından. İnanın artık üzülme evresini aştım. Görüyorum, okuyorum ve duyuyorum içimde beliren tek his ‘acıma’ , o da benim zayıf insancıl yanım diyelim.
Selamlar
Rusya, ABD Büyükelçi yardımcısını sınır dışı etti-RIA
Evet aynen boyle, ama bu daha cok insanlarin sahsi gorusu. Topige yazanlarin cogu liberal goruslu olmasina ragmen zorunlu olmamasi gerektiginini savunanlar var.
Korona histerisini liberal medyanin yaydigi kesin ama.
Neyse bu onemli degil. Dry-run'di. Bir test ettiler, baktilar ulkeler hukumetler nasil tedbirler aliyorlar, kapasiteleri nedir, ne yapabiliyorlar diye.
Bundan sonrakinde asiyi dusunmem, haberi ciktiginda direk siginaga iner 6 ay cikmam.
Ya Biden, ya Putin
İkisinden biri iyi bir yalancı
Rusya da; Saldıracaksan saldır, saldırmayacağım diyorsan askerlerini Çek
Koskoca ülkeler çocuk gibi hareket ediyor
Bizim ülkedeki speklerde ellerini sıvazlamaktan yara oldu elleri, sanki bize saldıracak Rusya
Rus borsasından fazla düşüyor, Rus borsası kadar yükselmiyoruz
Saldırırsa zaten 2 günde Kiev’e girer diyor Amerika
Uzun bir savaş olmaz, daha önce kırımı nasıl işgal ettiyse ve ne olduysa aynısı olur
Gerçek bilgiye ulaşamayalı çok oldu.
En son ölüm istatistiği 2019 a ait... Sonrası ?
Merkez bankasının direkt müdahale ve döviz satış istatistikleri... ?
İnsan kaybı bir tarafa... ekonomik çerçevede baktığımızda enerji petrol doğalgaz, platinium palladium fiyatları katlanır ... Rusya sözde nisan'a kadar gübre (amonyum nitrat) ihracatını durmuştu... etkilerine batı ne kadar katlanabilir... petrol yükselmeye bu hızda devam etsin bir noktadan sonra ayaklanmalar başlar ..
Sağlam flood
günaydınlar
günaydın arkadaşlar
rusya boRsası RTS - 3,45
viop 0,78
usd artı 0,3
yüro artı 0,4
Günaydınlar; Hisse alım satımı ile ilgili aracı kurumu ile ilgili sıkıntı yaşayan var mı? Osmanlı menkul de emirlerim gerçekleşmiyor aracı kurumum Genel kaynaklı sorun olduğunu söylüyor 45 dakikadır işlemlerim sisteme kayıt ediliyor ama gerçekleşmiyor
Hap cikardilar ya bunun icin.
https://youtu.be/AaBl9gSpIR8
Düzeldi şimdi ama kayıp diz boyu:vk:
TARKAN - GEÇÇEK ŞARKI SÖZLERİ
Hep köşeye sıkıştırmadı mı?
Daha önce de sanki
Sırtımızdan vurmadı mı?
Bu kaçıncı darbe ilk değil ki
Düştük evet ama kalkmadık mı?
Biz hep hayata meydan okumadık mı?
Sen ferah tut içini
Biz neleri atlatmadık ki
Geççek geççek elbet bu da geççek
Gör bak umudun gününü gün etçek
Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman
O çiçekten günler çok yakın inan
Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek
Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek
Dayan, çoğu gitti azı kaldı
Yapma! Güze, kışa boğma yazını
Yakındır sabrın zaferi
Düştük evet ama kalkmadık mı?
Biz hep hayata meydan okumadık mı?
Sen ferah tut içini
Biz neleri atlatmadık ki
Geççek geççek elbet bu da geççek
Gör bak umudun gününü gün etçek
Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek
Her şeyin sonu var bu çile de bitçek
Çok uzattın vallahi bıktık
Bi durmadın vermedin ki aman
Hadi yeter artık fena bunaldık
Düş babam artık düş yakamızdan
Var bir hayır her şerde dedik
Oturduk bir dolu ders de çıkarttık
Ama yeter artık, anladık tamam
Düş babam artık düş yakamızdan
Beni sorarsan
Ben de iyi değilim pek
Kalmadı eski neşem hiç
Tadım tuzum yok pek
Dar dar dar geliyor
Ruhuma bedenim
Har har yanıyorum
Küle dönmek üzereyim
Bi suyun akışındayım
Bi gidiyorum tersine
Bi arkadaşım ümitle
Bi aram açık kaderle
Lakin sabrın sonu selamettir beklerim
Gün doğmadan neler doğar bilirim
Rus ordusu, Ukrayna sınırından askeri birliklerin çekilmeye devam ettiğini açıkladı
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna sınırı yakınında tatbikatını tamamlayan bazı tank ve birliklerin, daimi üslerine döndüklerini bildirdi.
Rusya Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Batı Askeri Bölgesi'ne bağlı bazı tank ve birliklerin tatbikatlarını tamamlamasının ardından Nijnıy Novgorod'taki daimi üslerine döndükleri belirtildi.
Rus donanmasından yapılan bir başka açıklamada da yasa dışı şekilde ilhak edilen Kırım'daki askeri faaliyetlere ilişkin bilgi verildi.
Açıklamada, "Tatbikat sırasında Kırım'da bulunan 10 adet Su-24 savaş uçağı, Rusya'nın başka bölgelerindeki üslerde konuşlandırılmıştır." denildi.
ECB ÜYESİ KAZIMIR, PARASAL GENİŞLEMENİN AĞUSTOS'TA BİTMESİNİ DESTEKLEDİĞİNİ AÇIKLADI - BLOOMBERG HT
parasal sıkıllaşma ve parayı bankaya, tahvile vb çekmek içinde faiz arttırmak gerekeceğini söylüyor kısaca..
biz indirmeye / sabit tutmaya devam edelim
Çalıntı video dan mı,
çalıntıyı kaktıran 'entelektüel ' youtube hesabından mı,
yoksa orjinal içeriğin sahibinin formatından mı başlamak gerek bilemiyorum :he: :he:
orjinal içerik sahibi istihzâ yapan, film yapımcısı.. farklı format zaytung bir nevi...
https://tadasvidmantas.com/
Hap çıkarıp masraf yapmaya gerek bile yok :p
Videonun calinti oldugunu nerden cikardiniz ki? Koyan bunu ben yaptim mi demis? Orjinalini alip Turkce eklemis gulelim diye. Ben 10 senedir Turkce montajlisini goruyorum zaten. Ruscasini da Arapcasini da.
Orda anlatilmak isteneni buraya cekmek gercekten ilginc.
52 izlenmeli felsefe kanalında gördük, güldük işte..
+1 de benden geldi, saygılar. :he:
Gulelim diye koydum sn. Zaf. Kanalinin da koyanin da onemi yok. Hatirlamiyorum, bakmadim bile.
Daha once streamable'da vardi. Bulamadim. Youtube'da bakayim dedim, orjinali var ama Turkcesi yoktu, zar zor buldum bunu zaten. Bence komik, ve oldukca da dogru aslinda. MinusIQ bir klasi/ktir!
Rusya'nın 5 yıllık cds'leri dünkü kapanışa göre 8 baz puan düşüşle 243 baz puana geriledi - ıhs markıt
Sağlık Bakanı Koca 65 yaş üstüne Kovid-19 uyarısında bulundu
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 65 yaş üstü vatandaşlardan, sonucu Kovid-19 çıkabilecek şikayetlerini, önemsiz gibi görünse de dikkate almalarını istedi.
Bakan Koca, sosyal medya hesabından 65 yaş üstü vatandaşlara Kovid-19 uyarısında bulundu.
"65 yaşınızı geçtiyseniz veya herhangi bir bağışıklık sistemi sorununuz varsa ihtimalleri hafife almayın." ifadesini kullanan Bakan Koca, önemsiz gibi görünen şikayetlerin nezle ve soğuk algınlığı ile karıştırılmamasını istedi.
Bu durumdaki vatandaşlara test yaptırmaları tavsiyesinde bulunan Koca, "Molnupiravir etken maddeli ilaçla başlayan yeni dönemde erken tanı riski azaltıyor. Zayıf bir sebebin ağır bir sonucu olabilir. Tıpkı virüsün Omicron varyantı gibi. 65 yaş üstü ve hangi yaşta olursa olsun bir bağışıklık sistemi sorunu olanlar kendilerini korumalı. Her birimiz kendimizi ve risk grubundakileri korumalıyız." değerlendirmesini yaptı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Güçlü TÜRKİYE geliyor.
Güçlü TÜRKİYE'ye hazır olun.
Geççek
Bunlardan sonrası acayip sorulması için.
Nereden buldun çıkarılmalı.
Zaman aşımı kalkmalı.
Her şeyi kayıtlı hale getirmeli.
Çiş yaptın 1 TL di şimdi kaç TL olmuştur?Onunda fişini alacan.
BTC ye veriyor uluslararsı pala..ukrayna işi keleğemi gidiyor
He ya, he... Nas var nas 8.35 TL