Artik eğlencesine takılıyorum ağabey. Dükkanı kapattık say artık bizi görme.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Artik eğlencesine takılıyorum ağabey. Dükkanı kapattık say artık bizi görme.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı kontrol edemediği borsada neden dursun ,
Tek elle yönetilen bir borsa , swaplar kapalı, açığa satışlar aynı ,
onların yerinde siz olsanız gelip burada riske girermisiniz.
Yav dün söyledim krdmd de 150.000 lot yönetimden birileri 2 sefer mal satıyor 1 hafta sonra şelale endeks %22 aşağı daha bu beyanlı olanlar mal sattığını , fısıltı veya eş dostlardan , kayyumculardan bahsetmiyoruz:)
yine söylüyorum vakti saati geldiğinde hükümet seçimi kaybederse sandıkta bu konular açıldığında HADİ YAAAAAAAAAAAAAAA diyecek çok kişi olacakdır konuşulanlara göre.
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/8zeo7kt.PNG
Çetin piyasada kazanmaya devam ediyorsanız gerisi tefearruat...
https://i.hizliresim.com/ad5y8mv.png
TCMB'nin 1 ay vadeli TL uzlaşmalı vadeli döviz satışı ihalesine teklif gelmedi- Bloomberg HT
.
apple 3 trilyon dolar olmuş hiç haber vermiyonuz.
1 trilyon dolar olduğundan beri balon diyorum 3 olmuş anasını keseyim.
bence en büyük tehlike bu balonlar..
bunlar patlarsa dünyada bazı şeyler kalıcı değişir.
Apple gelene kadar bist'teki balonlara ne demeli. 350 tane falan
350 yi bırak aşağıdaki tabloda çok daha fena bence ..
https://i.hizliresim.com/l8ci19b.png
aslında direk sat denilmemeli bana kalsa ben satardım daha mantıklı
aralık ayının 17 yada 18 idi mesai arkadaşım borsadan çok anlamıyor ama bir şekilde kardemir D almış muazzam karı var 5000 civarında ona dedim ki ben olsam şimdi satar bir kaç ay sanredersen daha ucuza almak istersen tekrar alırsın dedim bir hafta sonra kar gitmiş birazda zarar var gördün mü bin nasihatten bir nusubet misali şimdi keşke sataydım diyor ama iş işten geçti
(Mustafa N Kutan)
Teknik analizin en kötü yanı iyi öğrendiyseniz eğer kendi kendinizle iddiaya girip dip ve tepe avcılığı yapmaya başlamanızdır, eğer o duruma geldiyseniz aynaya bakın kendinize küfür edin ve durumu düzeltmeye çalışın.
Yoksa çok çekersiniz bu teknik analizden!
Filler tepişir, çimenler ezilir.
Stop koymayı kar realize etmeyi kesinlikle unutmayınız .!
Fransa sağlık bakanı: Fransa bugün 300.000'e yakın yeni kovid vakası açıklayabilir
Avrupa coşuyor..
listenin tamamına balon demek haksızlık olur, içlerindeki bazıları temel verileri desteklediği için artmışlar. 1.ci sıradaki jantsa da sermaye artışı ve onun öncesindeki operasyon nedeniyle arttı. Jantsa olayından bir sürü kişi ceza aldı. Hektaş ve sasa da bitmek tükenmek bilmeyen bir büyüme hikayesi var. O büyüme hikayesi bir yerde sekteye uğrarsa yatırımcısına yazık olur. Hektaşın son 5 yılı sanırım %4500 falan olmalı. şimdi alanlar 5 yıl sonra %4500 daha artacak beklentisi ile alıyorlar. şuan bile 14 milyar piyasa değeri olmuş. %4500 artarsa yerli apple imiz olur sanırım :)
Fitch: Dövizdeki oynaklık Türk belediyeleri baskı altına alabilir- bloomberght.com
Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, dövizdeki oynaklığın, borcunun büyük kısmı hedge edilmemiş büyükşehir belediyelerinin sürdürebilir borçlarını olumsuz etkileyebileceği konusunda uyardı.
Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, negatif operasyonel ortamın, özellikle de devam eden yüksek Döviz oynaklığının, önemli ölçüde hedge edilmemiş borç pozisyonlarına sahip Türkiye'deki büyükşehir belediyelerinin borç sürdürülebilirliği üzerinde baskı oluşturabileceğini belirtti.
Bu ihtimalin baz senaryo olmadığını belirten Fitch, yayımladığı raporda büyükşehir belediyelerinin operasyonel dengelerinin sağlam kalmasını beklediklerini ve en çok etkilenecek belediyelerin toplam ortalama borç stoklarının yüzde 77'si dövizden oluşan ve hedge edilmemiş olan İstanbul, İzmir ve Antalya olduğunu belirtti.
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://t.co/3oRN8dCgGG
3 saat evvel 2.5+ olan xu100 1 saat önce eksiye geçti..
20 dk da yeniden saldırdılar..
Yeniden 1.7+ daha da kapanışa 4 dk var..
Yarın sabah da gap li açar 1 saat içinde 2.5+ ile işi bitirir..
tüp diye bi kağıt var.
2 ay içinde 146/220...220/136..136/170 hareketlerini yaptı. zamanın kocaoğlan diyorlar imiş.
kitap yeniden yazılıyor.
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/h4nfwlq.PNG
Ah memed ve hisseli harikalar kumpanyası sizleri unutmam ona göre.
her çizdiğim formasyonda bana herşey sizleri hatırlatıyor.:wave:
xu100
Dolar bu seviyelerde kaldıkça , İlk hedef 2100..Marş marş...
Yatırımcısı kusura bakmasın ama Sasa ve Hektaş da bu kadar ultra değerlenecek bir hikaye bana göre yok. Topiklerine de bakıyorum. Bu kadar gelecek vaat eden ne yatırımları ve geri dönüşleri olacak daha derli toplu bir çalışma görmedim.
Tamam değerli 2 şirket. Bunda sıkıntı yok ama bu kadar büyüme yaratacak yönleri fazla abartılıyor mu onu bilemiyrum
sevdiğim bir dostumun cümleleri ...
Takım tutar gibi hisse tutulmaz..
"Her şartta hissemin yanımda olacağım" derseniz para kazanamazsınız.
Kendimi tebrik ediyorum.
Ne sepet yapmışım üüüle, bugün de ort. Yüzde 3 yükseldi
Hektaş için hem fikiriz ama sakın topiğinde yazma hemen linç ediyorlar :) tarımsal jenerik ilaç üretiyor ve gübre. İhracatı bizim sanayideki atölyeler kadar, alacaklar 200 günde tahsil ediliyor, dünya kadar borç var, alacakların çoğunun ucu çiftçi Ahmet ağa, Mehmet ağaya dayanıyor. Al alabilirsen :) şimdi pet maması fabrikası da kuruyormuş.
Tek elle tutulur konusu tohum işi olabilir. O da belirsizlik içeriyor.
Neyse bizim gibiler böyle düşündükçe de hisse fiyatı uçtukça uçuyor. Çok da detaycı olmamak mı lazım acaba :)
Bu yorumunuzu görünce sasa da 2.70 lerden maliyetlenirken tahta bir anda ivmeye kalktı , ozaman teknik yorumlama yapardım topiğinde bazı arkadaşlar beni tahta yapan olarak suçlamaya başladı:)Nedeni teknik öngörülerimizle alakalı , sonra o ara açıkçılar ve bir grup tahtaya salça oldu gerçek tahta yapıcı acımadı tahtayı brüt takasa soktu işte hikaye orada başladı sasa da , neler neler yazıldı negatif yok yukarda malı verdiler , yok bedelli geliyor vs vs tahtaya ve erdemoğluna inananlar çoooooooook güzel paralar kazandı bu yolculukta.Dediğiniz gibi herkes aynı şeyleri görse zaten tahta ivme yakalamaz , ben tahtadayım yoluda uzun böyle zamanda her babayiğit taşın altına bu kadar gövdesini koymaz diyelim.kolay gelsin.
Buraya ve özl le güzel dilekler yazan herkese teşekkürler.
helallik isteyen herkese benden yana helal olsun,
yalnız yararlanıpta KİBİR inden boğulanlara helal
etmiyorum.Bulut 53 kuralıdır bilen bilir.:rules:
sasa güzellemesi gördük ya bu borsa artık bitmiştir :oleyo:
sasa denen kağıdı 10 kere cebinden çıkartacak kağıtlar yerlerde sürünüyor. siz şuna spek hareketler desenize. ne evirip çeviriyorsunuz.
Sasanın en büyük efsane tahmincisi Harun Kahramandır , 4 sene önce hisse 1.80 ken bu hisse uçacak demişti dediği aynen çıktı , kulakları çınlasın büyük oyuncu...