Borsa 101,
Şirketin piyasa değerine bakmadan, yorum yapmayın. Beklentiler fiyatlamanın içinde olabilir
Printable View
Borsa 101,
Şirketin piyasa değerine bakmadan, yorum yapmayın. Beklentiler fiyatlamanın içinde olabilir
Eyyyy oğul ben sana kaymakam (Yalova) olamazsın demedim adam olamazsın dedim.:ss:
Bu piyasada adamı madam yaparlar..
10+ senedir bu hissede olsaydım bende madam gibi hissederdim, seni anlıyorum evlat. Sıkma canını.
Petrolde 87.90 olmuş.. Abd den gelecek datalar önemli. Bakalım 10 yıllıklar 4.10 üzerinde 5.00 yolculuğu yapacak mı, yaparsa gömerler her yere..
Sıkı can iyidir, zor çıkar derler. Bazı madamlar vardır, adamdan iyi
Neyse endeks muazzam bir ralli yaptı, bazı şirketler saçma sapan değerlere geldi, biz anca 170m dolar olduk. Teneke
Döneyimmi yoksa masraflarımı karşılayacskmısınız😂😂
Dönünce bentley alacağım
eski günlere döner miyiz endeks short turco long...ters indikatör
Yarın devammi tamam mi
Haftaya döncem ona göre
biraz daha yüklendim. gün içinde gerekirse son yüklenmeyi yapıp heybemi doldurmuş olurum.
Yarın tavan mi açar yoksa silkeleme mi yapar
Yılbaşından beri TL getirisi SIFIR !! Dolar söylemiyorum bile
Şirketin işlem gören piyasa değeri 194m dolar
forumda kimse yazmıyor yoksa ben geldim diye mi :) Ama bence iyi geldim baksanıza Turco benim geri gelmemi bekliyormuş. ( Tamamen ironi benim gelmemi beklemediği net ) Arkadaşlar şaka bir yana uzun zamandır Turco dan ayrı kaldığım için bu yükselişi yorumlayamıyorum.
Kendi adıma, dogru bildiklerimi paylaştim.
Ataş değerlemesi yapıldığı anda mızrak çuvala sığmadı.
Bir süredir konuşmama kararı almıştım
Varlık yatırımı yapmak sabır isteyen bir süreç.
Bundan sonrası 9 aylık bilançoyu beklemek olacak.
Shell Turkiye ve Denizli santrali durmaksızın çalışıyor .
Ben bu iki iştirake sonuna kadar güveniyorum.
Beklemeye devam
Sayın şerikler şu anda ipsaladan giriş yaptım ona göre😂
Benden bu kadar
Döndüğüm bellioldu.
Desteklerseniz yine gideyim
Git git git
Gittim yoldayım falan de abi bir şeyler
Multi vizem var her an tekrar çıkabilirim
Mösyö Richard nerde arkadaşlar?
Bay Richard Uzakdoğu seyahatinden henüz döndü, Şimdilerde Kasım ayında Froto yatırımlarından alacağı temettülerin küçük bir kısmı ile yapacağı Güney Amerika seyahatinin rotasını planlamakla meşgul.:p
Sizlerde iyisinizdir umarım, bu son yükselişle ceplerinize biraz çay parası girdiyse en azından kahvehanede yancılıktan kurtulur milletin gözünde yıkıntı imajlarınızdan sıyrılabilirsiniz umarım.:yes:
Şimdi beni meşgul etmeyin de şu rotamı ve yapacağım uçuşları planlayıp organize edebileyim.:hi:
Diplomat bu hayatı ve bu sütunları çok ciddiye aldığını görüyorum, bu kadar kasma hayatı akışına bırak ve öyle yaşa. Meslek hastalığı muhtemelen, Allahtan şifa dilerim.
Yeni motto yaratayım
Yıl 2026 turco 2.26
https://youtu.be/Qu_RPRyJ8pI
Yancılara gelsinn😂😂😂
https://youtu.be/1gaVT70R4Q8
Fortçulara gelsinn😂😂