Hızlı toparlayacak eli mecbur long pala düşeni alır. Bir gün tcell ile fide birgun başkasını alır yola devam eder..
Printable View
Haklısınız En çok para girişi olan senetler
https://i.hizliresim.com/2tz0h22.png
Endeks -%0.7 yan hisselerin fiyatlaması %-4.5
bu arkadaş çok iyi borsacıdır.
ama yilanoglundan 1 gram anlamaz.
ve bu kadar tepeden ve iddialı konuşmaya başladıysa yilanoluna tikkat gerekebilir.
bu da aha burda dursun.
Onlarda karaborsa varsa bizde de AKborsa var..
Dolar bazlı falan geç..
Borsa tl ile yapılıyor demi.Arjantinde de peso işte..
Kaldıki bizde de 1.5 dolardan 3 dolara yaslanmış bir borsa var..
Yüzde 100 dolar bazlı..
DOW un 15.000 den 30.000 olması gibi düşün..
Çökecek bir argüman yok kaldıki..
Sal doları 40 tl ye Borsa da 12.000 olur..
Onu da onla eşleştirdiler çoktan..
Düşüşler alım fırsatı ama hiç düşmüyor, yağmurlu havada su yok
ayın REİSİM sizler uzun yılladır forumlarda cirit atmışlığınız var
bana Teknik analize giriş için tavsiyelerin var mıdır *
Resimde görülen kısımdan başlamayı düşünüyorum
https://i.hizliresim.com/sco6pqq.png
Bugün mü acaba o vurgunu yapacağım
Tekniği napacan rosense abi, boşver salla gitsin, hergün para dağıtıyorlar burda
Atıyon cetonu makinaya katlıyon parayı
yapabilirsen robot yap
arjantin ekonomisinde karaborsa doların geçerli olduğu ürün ve hizmetlerin listesini arattım, bulamadım.. bilgisi olan var mı bu konuda? mesela i-phone satış fiyatları yada alman arabalarının satış fiyatları karaborsa döviz kurları üzerinden mi hesaplanıyor, resmi kurdan mı ? karaborsa dolar kuru yüskeldiğkçe benzine mazota ona göre mi zam geliyor ??
karaborsa dolar kuru üzerinden fiyatı hesaplanan herhangi bir ürün yada hizmet var mıymış ?
Yok ben başka bir şey için dedim gundi abi ile aramızdaki mesele,iki eşekte bende yok, sadece hangisi ilk önce 50 tale olucak o kısmını merak ediyoruz, konu komşu tüm mahalleli olarak :)
Ayrıca
Son 6 aydır yeni halka arzlara katılıp üçbeş tavandan sonra satıp yolumuzu buluyoruz Ayasofya abi
SPOT, BofA satışı azalttı, QNB Finans satışa geçti, İs Yatırım da yeni alış yaptı,
https://i.hizliresim.com/mmvmw5j.PNG
Aksa Akrilik isimli şirket, haftada 4 gün çalışma modeline geçti. Türkiye'de bir ilk...
biz ona resesyon demiyelimde yeni model diyelim... :)
Grafik yapısı bozulmadı..
Zengin kalkışı bekliyorum..
30 tl lerden beri elimde..(petkm leri satıp girdim idi)
Temettü beklentim var..(2023 bedelsiz ve temettü hisselerinin yılı olacak diye yazdım)
Bu ortamda ucuzun da ucuzu olarak görüyorum..
Satarsam sert kalkarsa çok üzülürüm..
Elim gitmiyor nedense satmaya..
THY de 200 beklentim var..
EREGL de 50-70 arası..Kudurursa 100
TUPRS 2023 için 700-1000 arası..Foroto da keza öyle..
Beklentilerim böyle olunca hisse değiştirmek için bir neden görmüyorum..
Endeksin düşmesine izin vermeden pala ne güzelde hisseleri düzeltiyor. Borsa altarnatifsizlikten dusemiyor. Satan ne alacak ki dolar mı? Altın mı? Faiz mi? Hepsi boş..
Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır.
Ucuz ve iskontolu hisselerden sepet yaptıysanız sıkıntı yok.
SASA örneği gibi pahalı denildiği halde 185 TL'lerden arkadaş üstad tavsiyesi ile alımlar yaparsanız uzun vade yatırımcısı olmaya mahkum olur ömürden ömrünüz gider..
"Her şey vaktini bekler, ne gül vaktinden önce açar ne de güneş vaktinden erken doğar. Bekle, senin olan sana gelecektir."
Alternatifler bitmez.. Hahaha.
24 şubat savaşın ilk günü 4.x lerde olan HEKTS şu an 40 tl de..
10 kat yapmış durumda 10 ayda..
Keza SASA o günkü fiyatından 5 kat yapmış durumda..
Buna benzer 10 larca hisse sayabilirim..
Normal de taban taban gitmesi lazım gelen bu hisseler yüzde 3-4 bile gevşeyemiyorsa..
O borsanın yolu daha yeni başladı demektir.
XTUMY, küçük hisselere fena veriyorlar...Bunları tutan esasında fonlar.Yoksa ky. anlaşıp satışa geçmedi...
XTUMY, -%1.93
Şu enerji şirketlerini de tekrar değerlendirmek lazım.
Bir arz fazlası olabilir mi? Herkes yenilenebilir ve depolama lisansı alıyor.
Nasıl olacak?
Elbette ihtiyaç da artacak, özellikle elektrikli araçlar arttıkça. Ama eski karlar olur mu?
Ne satsak ne satsak diye bakınırken her gün gözüne Kezban Ereğli çarpıyor.
Hakkaten bekleyenler inşallah karşılığını alır.
Sol taraf sağlam kurumlar
genel anlamda
karar yeri ve zamanı gibi duruyor
https://i.hizliresim.com/nbgeqs4.PNG
Verin borsayı komple tabana da bi rahatlama gelsin herkese ...anlaşıldı..
dün reis gubre fiyatlarına atıfta bulundu nisan ayına dek indirim vs ... gübre firmaları bugun satıs yedi ama tekfen ve bagfs fiyatları bence çok düsük ... yani alım fırsatları ytd
KOZAL ın haberi düşmüş borsaya 1 e / 2000 bedelsiz.maldan çıkan soluğu orda alıyor galiba buda diğer hisseleri aşağı çekiyor gibi geldi aklıma sadece tahmin aman al - sat tavsiyesi felan algılamayın.
Isc ye bak taş taş:oleyo: