Merkezin tam arayıp bulamadığı zaman salmasi normal
Printable View
Nedim Şener:
Ekmeleddin İhsanoğlu, Demirtaşâ€™ın da yüzde 9.7 oy aldığı 2014 seçiminde yüzde 38.44 oy almıştı.
Kılıçdaroğlu ise bu seçimde PKK/HDP dahil 6 partinin desteği ile yüzde 44.9 aldı. Fark yüzde 5 civarı. Ekmeleddin İhsanoğlu aday olsa daha fazla oy alabilirdi.
Anketçi bir kısım yatırımcıları yanlış yönlendirmiş gibi. Hem spot hem vadeli almışlardı.
https://i.hizliresim.com/dyflhim.jpg
ABC Gazetesi
@abcgazete
·
53sn
Seçim sonuçlarını en yakın tahmin eden araştırma şirketi Sonar Araştırma oldu.
Anket sonuçları:
Erdoğan %48,8 (0,5 sapma)
Kılıçdaroğlu %44.1 (0,9 sapma)
Bu sistemde karlarını katlayan bankalar. Düşük faiz, bastırılmış döviz fiyatları ve alım satımda ciddi marjlar. Erdoğan bunun devam edeceğini söyledi. Neden bankalar bu kadar olumsuz tepki verdi acaba?
BIST30 da taban olan 6 kağıdın BIST30 endeksine toplam etkisi %28,50 hadi yuvarla %30 diyelim. Bunlar yarın da taban olsa 150 puan düşürür.
Mevcut Vadeli-Spot makası : 142 puan yıllık %22 den fiyatlıyor. Bu elemanlar yarın da taban oluru fiyatlıyor gibi. Olmazsa şayet makas açılır. Bence Bim-Garan-Ak-YKB yarın taban olmaz. İş-Koç şüpheli.
Bilançolar ne olduğunu ne olacağını ne olması gerektiğini söylüyor ki. Borsanın yükselmesi için kkm den para çıkıp buraya gelecek yoksa burası mokoko
Çarşı makası kapanmazsa KKM vadesini bile beklemeyip fiziki dövize geçer vatandaş.
Şimdi kkm de 110 milyar dolar var bunlar düşük faiz yüksek enflasyon da bekleyecek mi fiziki ye mi geçecek aynı şekilde bankadaki fiziki olmayan altınlar bunlar fizikiye hareket ettiği an film kopar. İkincisi Rusya desteği bunun ayarı kaçarsa iki taraftan birinden mutlaka ceza çıkar.
Ben longladım. Allah affetsin. En kötü tabana oturur yine, yukarı marj daha yüksek.
%30 faiz ile mevduat toplayıp,%16 ile ticari kredi vermek zorunda kalmasından kaynaklanıyor olabilir mi,ya da bu oranda ticari kredi vermez ise %11.60 faizli 5-10 yıllık Hazine tahvili almak zorunda olmasından kaynaklanıyor olabilir mi.Mevduata da o faizi vermek zorunda,çünkü TL mevduat toplam mevduatın %60'ını geçmez ise, yine yüksek enflasyon ortamında çok düşük faizli ve uzun vadeli Hazine tahvili almak zorunda.Ayrıca döviz mevzuatlar için de hem uzun vadeli ve düşük faizli Hazine tahvili almak zorunda, hem de zorunlu karşılıklar için komisyon ödemek zorunda.
Sasa da tepki hareketleri var şu dakikalarda
Bugün taban olanları not aldım.
Akbnk
Bimas
Garan
İşctr
Kchol
Ykbnk
Eğer bistte şelale devam edecekse bu tahtalarla edecek muhtemelen
En çok SASA'ya yarar bu sonuçlar. Ucuz krediler, yatırım teşvikleri, hibeler devam...
çarşı fiyatı 21 lira mayıs vadeli kontrat 20 tl...
bu kontratların fiziki teslimatı var mı?
ben 20 liradan kontrat alsam merkez mayıs sonu bana benjaminleri verir mi?
Dolar isteyen, altın isteyen gidip fiziki alacak, bankada mankada bir yerde kasada tutacak...
Gerisi yalan bundan sonra, kontratmış vadeli/vadesiz hesapmış vs vs...
Bu emlak neden tavan olmadi hala? Haret bir şey.
Garanti bugün tabanı bozar diyorum kapanışa doğru. Bakalım.
İŞCTR,bence riskli bir yatırım...KK,2 turda kazanırsa ralli olur...Ama kazanamazsa CUMHUR İTTİFAKI bu kadar güçlü iken 5 yılda ,CHP üyeler olayını bile yaparlar ...Zaman zaman gündeme getirilen iş tamamlanmış olur.
İşte o zaman da düşme trentine girer...
Desperado abeyim dibi gelir işaretler genelde.
Güldük eğlendik babayı da aldık göz göre göre işimize ekmeğimize bakalım derim.
Sert ralli var Ereğli dipten döndü kozaa çıldırdı adam anası babası enkaz altında kalmış öbürleri yeni ev yapamaz reis yapar diye basiyorsa bize afedersin bok yemek düşer oyna devam ralliden.
mevzuu banka bilançoları değil, geçen hafta alınan hisse pozisyonları, bu pozisyonlanma bay kemalin kazanacağına dairdi, kaybedince satış yiyor.. ama bence bugün olmazsa en geç yarın dibi yapmış olurlar
iyi bilanço kağıtlara girmek için iyi gün bence,
froto ve pgsus ve ttrak aldım açılış üstü
..ana poz olarak eregl
Bence Erdoğan halkını herkesten çok iyi tanıyor en olumsuz ekonomik koşullarda bile kazanan kişi oldu.
CDS 3000 olsa bile bir şey değişmez sebebi CDS yi halk bilmez.
Velhasıl dolar 30 yada 40 da olsa yine de fark etmeyecek gibi zaten de 45 yaş üstü halinden gayet memnun geri tarafta ne yaparsa yapsın .
https://i.hizliresim.com/fwlymny.png