normalde buralardan tepki gelmeli
Printable View
normalde buralardan tepki gelmeli
ereyliyi burlardan da deneyesim var...
bu kaatta hep zarar ediyom ama ne demiş atalarımız.
dene yenil
dene yenil
ama hep daha iyi yenil.
Gelecekte bir çok borsa zede Güzin ablaya çektiği sıkıntıyı başına gelenleri anlatacak ilk emlak anlatır ikinci Alper
SPOT, cuma VİOP30 ve SPOT u satan İs Yatırım bugün burayı alıyor,
https://i.hizliresim.com/l4totz1.PNG
pegasus felan 700 alti aslında alınacak yerler
Fışkırtma boyu kısaldı
hergün hergün fışkırt nereye kadar sebil çeşmesimi bu
Nuriler sotada
Bu Papa'ya kim dansöz elbisesi giydirdi yaf felaket kıvırıyor. Dur donuna para sıkıştıram bakem ne edecek
Bozkuş gel seni kıymalı pide yemeye götüreyim yoksa pala pide parasını yiyecek
Rahat ol yahu big big abi masada, yakında go go tar tar gelsin paralar demeye başlarız, bistte düzeltme bitti gibin bişii, oyunagelen abi teşrif etti, big big abi geldi, tüm eski kadro tekrar gelmeye başladı. Demek ki bist 7bin ile 7500 arasında dengeleniyor
Evde hanımların günü var ne dışarı çıkabiliyorum ne yorgandan kafayı dışarı çıkarabiliyorum sessiz sessiz izliyorum.
Hala eksi yakmadı. Bi sıkıntı mı var acaba :)
Şahidin fosfos ifşa dan beri gün yüzü görmedi. Gara oğlanlar direk hesaba çökecek gibim. Şifreyi kırmaya çalışıyorlar gibin
istanbul da hava mükemmel...
hiiççç duramayacağım...
12,000 adım ödevim var...
robota bağlayıp kaçıyorum...
gerçi onuda başı boş bıraktımı gidip petkimle oynaşıyor...
şıllığın iki gülüşüne kanıyor... :)
geçen pozisyonu zor kurtardım...
yoksa pavyon gülüne kaptırmıştık paraları...
Geçen bir arkadaş burada logo dan bahsetmişti dolar bazlı 2016 fiyatında buna rağmen hala satacağım diye uğraşıyorlar
Robotlarınıza sahip çıkın arkadaşlar özellikle başıboş robot bırakmayın masada robotbükücü ayafosfos var :)
Olm. sende yürürkene sallana sallana yürüme, iki gıvırtıyon mahalledeki tüm robatlar peşine düşüyor
Çarşamba Tuprs bilançosu var. Hala içeride olmamın müsebbibi bu bilanço meselesiydi.
Mhp resmi hesabında Ferdi Tayfur eşliğinde Gazze görüntüleri içeren video paylaşılmış.
https://www.birgun.net/haber/mhp-den...videosu-478068
Hisse şu an tavan ve fiyat 53.8....Ama şirket açıklaması şu..Hayırlı işler..2.bir arz yapmışlar
#elite
Şirketimizin gelecek projeksiyonlarına inanan, orta ve uzun*vadeli yatırım yapan kurumsal yatırımcılar ile yapılan görüşmeler neticesinde,*toplam 12.000.000 lot (sermayenin %9,26'sı) payın Borsa*İstanbul A.Ş.'de özel emirle 45 TL'den satışı bugün (23.10.2023) gerçekleşmiştir.
İsrail Cumhurbaşkanı Herzog
Hamas 'in kara saldırısı sırasında askerlerimize karşı kimyasal silah kullanacağı bilgisini aldık.
Görüyorsunuz medeniyetin beşiğinin yöneticilerini !
Avrupa ABD medeniyetin beşiği imiş
Kaybedecek bir şeyi kalmayandan korkacaksın Hamas, Gazze'ye karadan giren İsrail ordusu ile çatışmaya girdi.
Karada hareketin devam ettiği son edinilen bilgiler arasında.
eşek değil ya bugün tepki verecekti tamamen havayollarina dayalı ya bu endeks
İkinci tur ,akşama gerek yok yeter bugün.
Dayı mesai bitmedi sanırım:drunk:
ekgyo yine öncü bence :)