eyvallah hocam
Printable View
bu gün çok müthiş bir gün oldu...6,50 de direnip daha sonra yukarı tepki vermesi çok güzeldi...açıkçası ben bu düzeltmenin biraz daha derinleşmesini bekliyordum ve fiyatın da biraz daha gerilemesini bekliyordum...endeks bu gün eksiye geçince tersine toparlandı...artık düzeltme bitti görünüyor dostlar...ben de tekrardan 6,86 ile maliyet yapabildim...18 900 lot istedim ama 14 bin civarı verdiler...yarın kalanını da tamamlamak istiyorum...ayrıca datagatenin düzeltmesi bitinceye kadar başka bir hissede kazanıp öyle alayım diyordum ama aldıktan sonra hissem çıkış yapmasına rağmen satmadım gün sonunda da eksiye geçince mecbur datagate uğruna %1 civarı zararla verdim...:kahkah:
datagateden eksik kalan hisseleri de tekrardan alabilirsem 100 lotçuk bir eksiğim olacak...geçen sefer 1 000 lot ceza yemiştim bu seferlik 100 lot yiyecem görünüyor...
hisse dinamik duruyor ve çıkış isteği göze çarpıyor...artık hayırlısı olsun dostlar...
sevgili keko hayırlı olsun da,,,finansalları çok iyi olan indesi de unutman ha...selamlarımla
dostum iyi olabilir ama çok sığ alıp satmak çok zor o hissede...malumun zaten geçen günlerde sermayemin yarısı o hissedeydi dayanamayıp ordan çıkmıştım...ama datagate de indeks de kardeştirler sonuçta birbirlerini olumlu etkileyeceklerdir...o yüzden de ikisinin de çıkmasını istiyorum...eğer datagate indeksten daha iyi performans sergiliyorsa nedeni kademelerin indekse göre daha dolu olmasıdır...
doğrudur sn keko hayırlısı olsun ama indesin yeri de 10 üstüdür mevcut durumda bence...ama millet datada...
datagate düzeltmesini %4 kadar eksiye geçip daha sonra artıya geçerek yapması gerçekten de taktire şayandır...endeksin hafif eksili olduğu bu günde %2 lik prim yapması da çok güzeldi...uzun bir süredir düzeltmesini bu şekilde yapan bir hisse ile karşılaşmamıştım...daha önce bulunduğum hisseler en az bir kaç gün düzeltme sürecinde bulunuyorlardı...hem fiyatlarını düşürüyorlardı hem de işlem hacimlerini ...daha sonra belli bir seviyede sıkışıp öyle düzeltmelerini bitiriyorlardı...
datagate gerçekten de çok ilginç davrandı...düzeltmesinin bittiği kanaatine vararak 6,86 dan bir kısmını yerine koyabildim...bakalım yarın nasipte neler olacak...?? imkanım olursa kalan 5 bin lotu da yerine koymak istiyorum...
ağırlıklı ortalama 6,73 iken kapanış fiyatımız ise 6,88 oldu...ağırlıklı ortalamanın bayağı üzerinde bir kapanış yaptı...işlem hacmi 32 milyon tl oldu...böyle yüksek olmasının nedeni sanırım aşağı yukarı bir kaç tur atması idi...ben düzeltmesinin bittiği kanaatine vardım...umarım yarın bizi üzmez ve yoluna devam eder...