Borsa bugün melihgökçeği mi fiyatladı:))
Elsalla elsalla melihbaşgan el sallla
Printable View
Borsa bugün melihgökçeği mi fiyatladı:))
Elsalla elsalla melihbaşgan el sallla
doğrusu bu olmalı ama sen bunu ana babaya anlatamazsın işte
yani senin çocugu meslek lisesine yönlendiriyoruz dediğin anda kıyamet kopar
bizde sorun öğrenci sorunu olmaktan çok veli sorunu , herkesin çocuğu ille üniversite biterecek o da yetmez ille falanca meslekten olacak , hiç olmazsa parayla özel üniversiteye yollarım şeklinde paronayak bir bakış açısı mevcut
fransa baba prof anne mühendis olan bir ailenin çocuğunu rahatlıkla meslek lisesine ara eleman olması için yolluyor ana baba nın gıkı çıkmıyor , doğrusu buysa bu şekilde hayata tutunup başarılı olacaksa öyle olsun diyorlar ve zerre kadar da bunu onur meselesi falan yapmıyorlar
bizde böyle yönlendirmeye çalışsan küfür et daha iyi derler :)
Konumuz eğitim
Boğaziçi mühendisliği kara tahta - tebeşir dışında bir şey görmeden mezun oldum, ne bir laboratuvar, ne bir uygulama, ne bir partner firmada çalışma.
Bizde manzarada içki içiyorduk.
işte sana eğitim kalitesi
Hocam zaten bana sorsalarda orda manzara iyiydi
Bi de eskiden meydanda futbol oynar doksana takardim hep kaleye kova oktayi kordum bzm okuldandi koftehor itu den
Bi de basket sahası ve bzm gibi anadolu çocuklarına, ay üssü Alfa gibi gelen gece partileri
Eskiden de 150. Sırayı bileginin hakkıyla hak ettiğini düşünmüyom
Ha bzm okulunda aynı şekilde adı var
Bugün ki takaslarda yabancı vs hükümet olmış. Yabancı long, hükümet şort..
Takaslarda da görülceği üzere longdakiler günün en yükseklerinden longlamış.. şort tarafı da günün en yükseklerinden..
Long tarafındakiler şort mu kapattı, yoksa yeni poz mu açtı... öteki taraftan fed bilanço küçültcek ve doların düşmesi hayal gibi bir şey..
Ancak ters giden bir şey var. O kadar tera giden şey varken piyasaları almaya kim cüret ediyor?