Üstat amaç da buydu zaten...30 kasıma kadar pastırma yazıyla,suni baharla millete paralarını uzun vade bağlatmak...
Printable View
Mevduat faizleri cidden yalancı bahar yaşattı %30 %35 olur deniliyordu ama gerileme çok fazla yapılan zamlar bi türlü inmiyor. Herşey dolar 7 tl seviyesindeki fiyatında yada az altında olan mevduatçıya oldu malesef...
İyi akşamlar 530k 26 Kasım vadeli geçen ay 25,75 vakıftan bağlanmışık ilk ay 27 vermişlerdi daha fazlasını alıcaz derken faizleri daha da düşürmeye çalışıyorlar. Şahsi düşüncem 1 sene bağlamayı düşünmekteyim.
Anadolu %25 Temdit..
Vakıf %24.4..
Halk %24.5...
Şeker %24.5...Temdit
Teb %23...
Fiba %26 Eski müşteri geri kazanma uygulaması 32 gün ve üstü- 181 gün üstü %26.5..Minumum 250K...43 gün baglandı
Agalar stopaj indirimi hakkinda bir gelisme yok ve kasim ayini ortaladik. Benim tahminim bir uzatma gelmeyecek. Bu ortalama yuzde 3 faize denk geliyorki bankalarda caktirmadan azar azar dusuruyor. Negatif faiz ve ustune stopaj 15 e cikarsa vay halimize.
Neyi dusunecegimi sasirdim. Dolarda terste kalip giden paramami enflasyon karsisinda eriyen tl memi. Altina gireyim diyorum ama girdigim yerden cikamiyorum. Keza altinda yerinde sayiyor mk
Son mk lafi icin kusura bakmayin icimden baska birsey gelmiyor artik