hiç şüphe duymuyorum.Sadece İŞLEM HACMİ ile.mi........
Printable View
işlem 40 mil. adede yaklaştı, al gülüm ver gülüm yüzde 3
Iki saat önce 2.2 M alim tarafında olan osmanlı şimdi elindekileri kusmuş hemde zararına. Bu nasıl bir balaymış arkadaş. 43 milyon lot işlem yapmış.
hep_yek
en iyi alici
1.5 mio akyatirim 1.8630 maliyet
900k yatirim finansman 1.8480
526k credit suisse 1.8340
gedik satici 660k 1.8480
osmanli 21.555 moi alis 1.8440 satis 21.784 mio 1.8440 osmanlinin elinde 2.45 moi lot hisse var
dunku satisla kairos tahmin hissesi ise, 35.3 moi lot, bugun herhangi bir satis gelmedi bunlardan diye dusnuyorum..
Teknik calisti diyebiliriz, 2.50 den gelen alcalan trendin hemen ustunde kapanis, 1.86 ve ustunde kaldigi gun bu trend mefta olur,
4 ocak 2019 baslayan yukselen trendin icinde ise 1.87 ilk direnc di bunun ustunde olamadi. lakin pteside hava boyle keyifli olursa, burayi rahatca asar diyebiliriz, 1.98 e kadar yolu var, bunun ustu 2.14 oldu bugun…
herkese iyi haftasonlari iyi tatiller
sevgiler
önümüzdeki hafta şenlenir burası
Merhaba ,
Öncelikle yaptığınız bilgilendirici açıklamalar için hepinize teşekkür etmem isterim , çok faydalı oluyor önümüzü görme açısından . Birkaç sorum var hisse hakkında kafamı kurcalayan , ( bu arada 1,85 ortalamam var ve en az 2-2,1 bandına kadar taşımak istiyorum) .
1) osmanlı yatırım ve gedik hissede ne yapmaya çalışıyor olabilir acaba fikri olan var mıdır ?
2) sanırım bilanço 1 Ekim’de açıklanacak , bunda herhangi bir süpriz yaşar mıyız acaba kötü anlamda ?
Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için, umarım herkes beklentisinin sonucunu alır .