hisseye çok arttı diyenler var.bu hissenin yıllık getirisi sermayesinin 4 katı gelen kâra rağmen % 70 seviyesinde.ve bu hissenin birilerinin iddia ettiği gibi geçmiş yıllar zararı yok.tam aksine 18,4 milyon tl geçmiş yıllardan birikmiş kâr rakamı var.hisse biste geleli 10 ay olmuş.yeni ve yola da yeni çıkmış bir şirket.bilançolarında geçmiş yıllardan milyonlarca lira birikmiş zararı olup sadece bir dönem bilançosunda 300-500 bin lira kâr gösterip yıllık getirisi % 150-200 seviyesine ulaşan onlarca hisse var.bu hissede yalan dolan yazı bolca mevcut.dallas gibi mübarek.hikaye büyüdükçe yalanda aynı oranda artıyor genelde.paranın olduğu yerde ne yazık ki pekçok kişi doğruları değil menfaati neyi gerektiriyorsa onu yazıyor.o nedenle her bir yatırımcı kendi araştırmasını kendi yapıp kararını vermeli.yoksa kolay korkutur ve kolay üzerler.belki de ben yanılıyorumdur.belki de bu öngörülerim ve yazdıklarımda benim bile farkında olmadığım yanılgılarım da vardır.bilemiyorum.siz kendi araştırmanızı kendiniz yapın derim.