sadece temettu verir, verdiği kadar da fiyat düşer...sene 2004 işyat 1.40 lardı hatırladığım...bu gün 95 kuruş...aldıgın temettu kar ama ana para ve vadeden yiyorsun...
Printable View
sadece temettu verir, verdiği kadar da fiyat düşer...sene 2004 işyat 1.40 lardı hatırladığım...bu gün 95 kuruş...aldıgın temettu kar ama ana para ve vadeden yiyorsun...
https://i.hizliresim.com/7ylRvW.png
Benim mantıktaki örnek hesap üstteki gibidir. Bu kazançtan enflasyonu düşeceğiz tabii ki.. Ancak düşmeden 5-6 senede %300 iyi bir rakam. Bu arada hesaplamadaki temettü ortalama 14 kuruş, max hisse fiyatı da buradaki muhabbetten yola çıkılarak 1,02 alınmıştır. hesap ortada arkadaşlar. İşine gelmeyen veya daha çok kazanırım diyene saygım sonsuz.
Neyse kağıt babamın malı değil.Herkes hesabını kendi yapar.Benim aklıma yattı yüklüce girdim.Almaya da hem temettü ile hem elime para geçtikçe devam edeceğim.Herkese bol kazanç ve iyi yıllar dilerim arkadaşlar.Fazla yazıp kafa şişirdiysem kusura bakmayın.
Ha bir de istanbuldaki evimi satamıyorum, satabilirsem al satçılara kalacak lot sayısı azalacak haberiniz olsun.Ya kardeşim istanbulda emlak emlak diyorlar ,bu ev havuzlu sitede 3 aydır satılık muadillerinden yüzde 10 aşağı verdik ne arayan var ne soran.Ne olmuş bu emlak piyasasına
Her neyse, her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
Tüm ortaklara bol kazançlar, herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun.