Az önce ufak bir miktar TCD alım talimatı verdim, zannedersem bugün de - yazacak.
P.tesi durumu takip edip kademeli
almaya devam edeceğim. H.sonunu ppf ye parkedip bekleyeceğim.
Printable View
Az önce ufak bir miktar TCD alım talimatı verdim, zannedersem bugün de - yazacak.
P.tesi durumu takip edip kademeli
almaya devam edeceğim. H.sonunu ppf ye parkedip bekleyeceğim.
Biraz saçma bir strateji oldu ama, kalan Tİ7 'yi tamamen bozdurdum ama IPVyi bozdurmadim. Geçen sefer dolardaki % 1düşüş olduğu gibi IPV ye yansımıştı evet, ama eğer bozdurursam bu 3 gecelik boşta kalma durumunun zarari, iniş çıkışta gelicek olan zarardan fazla olur diye düşündüm toplam vadede.
Acc 0,04%
eıd 1,17%
mac 1,26%
tkf 1,98%
gmr 1,67%
gl1 0,76%
fph 0,68%
tcd 0,44%
tkf'de şişecam ve trakyacam etkisi
Sn yujinin hisse tablosunun haftalık bölümünde tüm fonlar zarara göre sıralanmışlar, kar eden yok.
Uzun süredir ilk defa oluyor bu
Umarım aylık sıralamada böyle olmaz
Satış verdiniz diye biliyordum. Yanlış anlamışım herhalde. Son iki günde benim sadece 4000k mi yedi ve şutladım. her gün orantısız düşüşler bu nedir böyle anlamadım. Hisse seçimlerinde hata yaptılar büyük olasılıkla. Bir de fon büyük olunca hareket kısıtlaması oluyor. Ne demişler aza tamah etmeyen çoğu bulamaz. Sabırla elde tutulması gerektiğini söyleyen arkadaşlar var. Tamam da normal düşüş olsa tutalım ama bu nedir böyle. Nitekim düşüşde olan yine bazı fonlarım var. Onları tutuyorum. Çünkü makul oranda düşüyorlar. Bu ayki karın bir kısmını götürdü.