Teknik ve Temel analiz iyi İş finansal kiralamada.Biraz aldım kısmet ayrıca seansı son anda iyi kapattı ytd.
12 aylık zirvesi 14,73 F/K 5,82 piyasa defter değeri 1,29 ucuz hisse olduğu gerçektir ytd.
Printable View
Teknik ve Temel analiz iyi İş finansal kiralamada.Biraz aldım kısmet ayrıca seansı son anda iyi kapattı ytd.
12 aylık zirvesi 14,73 F/K 5,82 piyasa defter değeri 1,29 ucuz hisse olduğu gerçektir ytd.
Hissenin ucuz olması çok önemlidir argo olacak fakat para batmaz ucuz hisselerde zararına satılır o ayrı konu borsada normaldir ytd.
Neyse ara sıra foruma yazarım fakat en az payım İş finansal Kiralama hissesinde diğerlerinde payım daha fazla zaman çok beklerim çok beğendim hisseyi o yüzden foruma yazdım ytd.
Yükseliş trendinde olan hisse İş finansal 12 aylık zirvesi 14,73 haftalık kapanış 13,03.. 1 aralık haftalık kapanış 12,90.. 2 hafta önce haftalık kapanış 14,00.. 3 hafta önce 17 kasım haftalık kapanış 12,26
Tuhaf olan diğer faktoring hisselerinin de ucuz olması sektör ucuz fiyatlanıyor.
Son olarak İş finansal hissesi prim yönünden enflasyonun gerisinde kalmış hissedir. ytd.
Sektör hisseleri Lidfa,Crdfa bu 2 hissede ucuz durumda diğer hisse Ulusal faktoring ucuz fakat biraz araştırdım ortak satış yapmış diğer hisse Garfa faktoring buda pahalı denemez tuhaf durum diğer sektörlerde böyle bir durum yok ytd.
Stop çoktan çalışmıştı iş finansal üzgünüm biletini kesip gönderdiğim için zararda durmayı sevmem.
Son düzlüğe girdin koçum.Şubat sonu görüşürüz.