Printable View
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 dolarda son kale 7.40 dolar tek kale, bence. :he: asdas.
Alıntı: Originally Posted by Dolares Akçöpe elim bir gidiyor sonra çekiyorum. Ama kararlıyım mala girmeyeceğim. Yüzde 80 döviz yüzde 20 Vadeli takılmaya devam. Buralarda almak risk. Daha dönüş belirtisi teyit yok. Xbank 110 bin desteği tutuyor gibi görünüp bi kırılırsa al başına belayı.
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 dolarda son kale 7.40 robert redford un "son kale" filmi vardı. süperdi :he:
Alıntı: Originally Posted by laguna Buralarda almak risk. Daha dönüş belirtisi teyit yok. Xbank 110 bin desteği tutuyor gibi görünüp bi kırılırsa al başına belayı. yaw hacı dayı, short diyorum short :he: aracı kurumundan viop hesabı açtırsana artık.
Zengim değilmisiniz Buzdolabının soğutucusunu kökleyin diye espiri yapmış biri hoşuma gitti millet üretiyor sıkıntıdan
Alıntı: Originally Posted by laguna Buralarda almak risk. Daha dönüş belirtisi teyit yok. Xbank 110 bin desteği tutuyor gibi görünüp bi kırılırsa al başına belayı. evet hem endeks 200 günlük ortalama hem banka 110 bin kırılırsa soluğu nerede alırız... dibi buldum fantezisine hiç girilecek zaman değil.
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Zengim değilmisiniz Buzdolabının soğutucusunu kökleyin diye espiri yapmış biri hoşuma gitti millet üretiyor sıkıntıdan Ben de benzer düşündüm. Fırını kökledim; börek yandı. [emoji23]
nerden satarsan sat kardasın formasyonu devam...