Şirketin yatırımcı ilişkilerini arayan arkadaşlarımız bu sorunu ilave olarak dile getirirlerse faydalı olur:) her faydalı paylaşım için teşekkürler kendi adima
Printable View
keşke diğer yorumlarıma bunu yazsaydın....o zaman yorumlarımı biraz azaltırdım...ama alıntı yaptığın yorumum düzeltme yorumu idi..bence gerekli idi..
anladım ben çok tekrar eden bir papağanım ama sen de galiba hiç ötmeyen bülbülsün....:kahkah: biraz öt dostum....bilgilerini ,tecrübelerini ,duygularını bizimle paylaş...öyle hep tribünden izlemek de olmuyor...
Meyve veren ağaç taşlanır.Devam sn.keko
senin kaşıntın derdin NE .önce onu söyle ,bu hisse sende var mı yok mu .varsa KEKO ustanın faydalı bilgilerinden yararlanırsın kendi bilgilerinle mantığınla uyuşuyorsa seneti alırsın veya almassın .kimse burda kimseye zorla hisse aldırmıyor .saygısızlık etme terbiyeni bil .önce insan gibi konuşmayı bil .böyle taş atarak bir yere varamazsın ....sana tavsiye burda değerli arkadaşlar yararlı bilgiler aktarıyor ..kıymetini bil .. ..10 kere paylaşılmışsa okumazsın olur biter .. yine de saygı bizden olsun ..
https://i.hizliresim.com/5xlapoo.png
10 aydır iş ilişkisi gönderilmemiş..Bu ölü toprağını üzerinizden atın artık.