20.50 desteğimizdi uzun zamandır.. 20 nin altında üç gün kalmayacağını umut ettim hep. Şimdi 20.50 bize direnç oldu
Tek tuş ile bu direnci cuma günü en geç ,geçmesi gerekir
Aksi halde band delik deşik olur.
Printable View
20.50 desteğimizdi uzun zamandır.. 20 nin altında üç gün kalmayacağını umut ettim hep. Şimdi 20.50 bize direnç oldu
Tek tuş ile bu direnci cuma günü en geç ,geçmesi gerekir
Aksi halde band delik deşik olur.
Oraya para harcamaya kıyamıyor Muratçığım, sanki o parayı cebinden verdi. Tamamını zavallı GLRYH yatırımcıları olarak biz vermiştik zamanında. Aynı şekilde gitti 24.32'den RTALB aldı. Kafadan % 20 zararda eşoğlusu. Ama şuna inanıyorum, burada zulmettiği kitleye hayatlarının en büyük kıyağını yapacak A1 Capital halka arzı ile.
Bilanço 135 milyon gelir inşaallah diyorduk Haziran'da ki mesajlarda hep beraber. Çok zor bir rakam gibi gözüküyor idi
Şimdi bakınca şirketin durumuna, hisse başı kar oranı 3.5 lira cepte gibi gözüküyor
Hisse başı %15 kar mümkün mü?
Olursa müthiş olur...
Fabrikamızın , RTA'nın özkaynagina asgari %10, kar oranına ise %5 bir katkı yapmasını bekliyorum.
Ve şimdi sanki
Bu bilançoda, Siemens ile yürütülen manita pardon partner ilişkileri ne düzeyde onu anlayacağız.:) Şayet ilişkinin boyutu nişan ya da evlilik öncesi boyutlara gelmişse yani kız istenmiş de "dur bi düşünek" modundaysak yırttık abicim.:p
Sanki çocuklarımız üzerinde bir oyun oynanıyor. Allah esirgesin.