https://res.naokr.com/storage/questi...1e007fbd1b.jpg
:whistling:
Printable View
Yobaz domuz bağcısı bakın ne diyor,,,Zekeriya Yapıcıoğlu, "4. maddeye karşıyız" sözlerini savundu, CHP'yi hedef aldı: Kemalizm maskesiyle "Kenanizm" yapıyorlar.
1980 darbesi kemalizm maskesi altında kenanizim yapıyor chp diyor,ulen sizi kolladı 80 darbesi hanginiz ceza aldı ?
Anayasanın 4'üncü maddesinin değişmesini isteyen Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "İstiklal Marşı, bayrak, başkent ve Cumhuriyet'le ilgili sorunumuz yok. 4. madde ise 1980 darbesinden sonra anayasaya girmiştir. CHP, Kemalizm maskesiyle ‘Kenanizm’ yapıyor" dedi.
Yeni Şafak'tan Mehmet Güney'e konuşan Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, anayasanın 4'üncü maddesiyle ilgili kullandığı ifadeleri savundu ve CHP'yi hedef aldı. CHP’nin kasıtlı olarak konuyu başka yerlere çektiğini ifade eden Yapıcıoğlu, İstiklal Marşı, Türk bayrağı, ülkenin başkenti ve Cumhuriyet'le ilgili hiçbir sorunlarının olmadığını belirterek, CHP’nin Kemalizm adı altında "Kenanizm" yaptığını söyledi....neymiş efendim cumhuriyete,istiklal marşına,Türk bayrağı ile sorunları yokmuş,eee başka karın ağrınız varmı,bunların top yekünü idamlık destek veren iktidarıylan.
https://www.msn.com/tr-tr/haber/poli...548ad337&ei=31
El nino mevsimsel döngü bitti-La nina döngüsü başladı,la ninada kışlar çok sert geçer kuzey yarım kürede.
LA NİNA'NIN ÜLKEMİZE DOĞRUDAN ETKİSİ OLMAZ ANCAK…’
“La Nina, Pasifik Okyanusu’nda ticaret rüzgârlarının kuvvetlenmesi ile kendini gösteriyor†diyen Dr. Güven Özdemir, “Hâlâ o bölgede kuvvetli bir La Nina etkisi yaşanmıyor. La Nina’nın ülkemize doğrudan etkisi olamaz. Ancak kelebek etkisi dediğimiz yani dolaylı olarak etkisi görülebilir†ifadelerini kullandı Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir. Bu yıl La Nina’ya geçilmiş olmasına rağmen sıcaklıkların neden düşmediğini İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir’e danıştığımda, “İnsan faaliyetleri sonucu artan sera gazı emisyonları, hava sıcaklık dalgalarının etkisini artırıyor ve bu dalgaların yayılımı geniş alanları kapsıyor.
Ons altın fedin faiz düşürmesiylen 2585 dolar,buda tüm zamanların rekoru demek,önceki rekor 80 başlarındaydı,150 dolardan ani 850 doları görmüştü,o zamanın şartlarını bu zamana vurursak 2500 dolara denk geliyordu,yön tahminime göre yukarı 3000 zorlanır gibi.
Zamanın birisinde işbankasında işlem yaparken,vatandaşın biri geldi paramı neye yatırayim dedi görevliye,görevlide şu abiye danış o işi çok iyi biliyor dedi,bana geldi ne dersin dedi,bende altın fonu al dedim,biraz duraksadı zarar etmezmiyim dedi,bu ortamdamı dedim,durum kötü kolla dötü misali ne zararın olacakki,kısa vade denemelik al sonucu izle dedim,ben ise en yüksekten bozdum diye seviniyordum 105 cıvarından gr olarak,ons 1700 cıvarıydı,ben 1900 dolardı satarken peşinden düşmüştü,ona akıl verdiğimde ise ben çıldırıyordum,çünkü 162 olmuştu doların yükselişi etki etmişti,hani cöleli diyorduya dolar 3000 olsun kellemi keserim diyorduya,neyse sordum görevliye 40.000 liralık aldı dedi,o zamanlar yarım daire parası demekti,adam aldı 2 ay sonra 250 oldu gram,adamda köşe 2 ayda,görevliye sordum ne oldu adama dedim,keşke 100.000 liralık alsaymışım dedi,git zaman gel zaman,geçensene adamı gördüm ne yaptın dedim,sağol arkadaş senin sayende ufak yollu bir daire aldım dedi :vk:,gerçi 2010 sonrası inşaatlarım başlamıştı,ama o zamanı hiç unutmam :notr:
Merkez bankası faizleri sabit bıraktı