Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bel kırığı çok ciddi bir şey, umarım önemli bir durum yoktur. Sagolun Abi, korse takiyorum su an, ameliyat demediler, bir iki doktora daha göstereceğim
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca pazar günü kaza yaptim, belimde ve el bilegimde kırık var, size de şifalar dilerim. Sağlık en baştaki şükür sebeplerinden Geçmiş olsun.Umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. saygılar
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca pazar günü kaza yaptim, belimde ve el bilegimde kırık var, size de şifalar dilerim. Sağlık en baştaki şükür sebeplerinden Gecmis olsun..! Acil sifalar dilerim.
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Arkadaşlar herkes hakkını helal etsin. Yoğun bakım tedavi süreci başlıyor. Ne olacağım belli değil Çok geçmiş olsun... Tez zamanda acil şifalar dilerim...
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Arkadaşlar herkes hakkını helal etsin. Yoğun bakım tedavi süreci başlıyor. Ne olacağım belli değil Allah yardımcınız olsun
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bel kırığı çok ciddi bir şey, umarım önemli bir durum yoktur. Eskiden duvarlarda bel fıtığı tedavisi için telefon numaraları yazardı sanırım kentsel dönüşümle o değerler de kayboldu
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca Sagolun Abi, korse takiyorum su an, ameliyat demediler, bir iki doktora daha göstereceğim Allah şifa versin.
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca Sagolun Abi, korse takiyorum su an, ameliyat demediler, bir iki doktora daha göstereceğim Geçmiş olsun