-
o değilde tavh da fırladı pgsus gibi bu gün %+4 yakın ÇELEBİ YE GELİNCE ederi burası değil F/K defter değerine göre ucuz son açıklanan kara istinaden inan bana anlarım bilanço'dan borcunu da bayağı bir ödedi ,,şu an 45-50 olsa gene ucuz ,,hele seneye turizm patlayacakken,, TEK SORUN ŞİRKET YÖNETİMİ başkası değil sahipsiz,umarsız,saldım çayıra mevlam kayıra diyorlar, bak SASA biraz değer kaybetti adamlar hemen geri alım programı açıkladı 15 günde %50 yükseldi YATIRIMCISINA DEĞER VERMEK KORUMAK başka bir şey ÇELEBİ'DE BULUNMAZ ,, SASA sadece küçük bir örnek daha nice karekterli şirketler var borsa'da
-
bugunki ugurlu rakamı 84 adam 1 dakika aralıklarla 84 adet alım yapıyorr :whistling:
-
37.00 dan kapatacak yine bu karektersiz 37 48 ii bitiremedi ala ala amk uyuşugu bu haftada boş geçti kaçan hisseler de cabası her zman hayal kırıklıgısın celebii
-
37.5 komikksin çelebi :yahoo:
-
neyse fena degil diyelim ben 38 leri bekliyordim karanlik seansta.. vardir bildigi spek efendinin
-
38. 24e 662lot alici 38.48 e 1200lot satici koydu bakalim ne yapacak
-
bist100 ebdeksinden de cikariliyoruz bu hacimlerle normal tabi...
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
bist 100 endeksinden çıkarılma SENEDE 4 KEZ HESAPLANIR HİSSE'NİN PERFORMANSI,İŞLEM HACMİ HALKA AÇIKLIK ORANI VS. gibi nedenlerden dolayı girer de ÇIKARDA ,,emeklilik fonları deli gibi ÇELEBİ ALIRDI BİR ZAMANLAR hatta yabancı payı %70'în üzerindeydi ,, NE OLACAKTI BÜTÜN HAVACILIK ŞİRKETLERİ 3'E KATLADI ÇELEBİ HALA 2013-2014 değerlerinde,, BİRAZDA BU YÜZDEN SEKTÖRÜNÜN GERİSİNDE KALDIĞI İÇİN,,ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL BİST 30'DA OLUP TA MİLLETİ SÜRÜNDÜREN BİR ÇOK HİSSE VAR,,,