grafik dususe dondu 3.35-3.48 den fulleriz artık yukselis grafigine uymadı dususe uyar artık
Printable View
grafik dususe dondu 3.35-3.48 den fulleriz artık yukselis grafigine uymadı dususe uyar artık
Kacirdim diye uzulmustum. 3.75-85 arasi alim dusunuyorum
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o fiyatlar bile pahalı ben 3.48 ilk alım yerim daha da duserse 2.90 tam fuull yaparım ..niye pahalı dersen beklenti 0 bilanco hep zarar sirketten hicbir olumlu haber yok..gecenlerde burda birisi savunma sanayi ye mal uretirmi diye soruyordu yahu lafla gemi yururmu ..kim bunun gibi dandik sirkete is verir...ama bakın is alan alıyor calısıyıor da alıyor cemas yerli otomobil isi icin kolları sıvadı haberde gonderdi ben 2.95 ten cemasa girdim bunda zaten is yok izlemeye gerekte yok nasıl olsa 3.48 gelir ne demisler borsa kuralı cıkamayan hisse duser
goruyorsunuz iste usteki yazıyı yazdıgımda cemas 3.06 ydı saat 16.55 itibariyle 3.18 oldu beklentisi olan kagıt yukselir bunda mı beklenti mi var yok o halde ? nolur cevabı zaten belli
saat 17.10 cemas 3.37 1 gunde %15 yakın kar iste boyle beklentisi olan hisse yukselir bu niye yukselsinki buda bana burada 2 gun sonra yazmansın ve ben kazandım diyen burceee ye ders olsun sallamakla olmuyor bu isler bilgi tecrubeyle oluyor :halay:
hadi burun nerde o 2 elaman kayboldular tabi tuttamayınca bizim aldıgımız yukselcek dedigimiz 1 haftayı bulmaz yukselir ha ise yaramaz degimiz de ise yaramaz buna ise yaramaz diyoruz gordugunuz uzere yaramıyor cemas dedik %15 e yakın para kazandık dun van gıda dedik az once devre kesti :) biz o 2 elaman gibi sallama yapmayız 24 yıldır borsadayım tecrube konusur tecrube :ok::) burcede %15 kazancı veya %10 yukarı devre kesiciyi artık kac ayda gorur varın siz dusunun :) en son 27 kasımda devre kesmis 3 ay ..3 ayda borsa sırf zaten 15 000 puan yukseldi yav :) cemas dedik 30 dakikada vangıda dedik 1 gun sonra devre kestiler :)