Artık karar ver yöne
Printable View
Artık karar ver yöne
Nasıl baskı yapıyorlar bugün yükseleceğini teyit etti bu baskı iyi haberlerin kaynagidir
Kademeyi çizenler 1 alta veriyor, patron mal almaya çalışıyor baskı kurarak, ama bu seviyelerde kimse malını vermek istemiyor, gerçi endeks az bir geri gelse takır takır düşecek hisselerden birisi, her zamanki gibi yukarı gitse malımız, aşağı gelse paramız var,
Tahtaya destek alımlarımız devam ediyor, bugün 13500 lot daha ak yatırımdan portföye koyduk, şirketin küçük ortağı olma yönünde emin adımlarla gidiyoruz.
Cunozan mal kalmayacak bir tanidikta 400bin bende 50bin ve devami gelecek fakat kağıt gitmiyor komik değil mi
Kısaca malin1/6si 3 kişide aramızda bunun soeki yok mu
Kağıdın gitmemi sebebi belli o zaman, benim gözüm yükseklerde değil ama arkadaşlar, yüzde 10 u gördüm mü basar geçerim, benden alanlar kaça götürür ona bakmam, bende o kadar çok mal yok ama, halka açık olan kısmının % 3 ünü toplayabildim, patron beyin kızıp aşağı basmasını bekliyorum.
2 gündür 2,84 - 2,85 kademesine 35 bin lot satış yazıyorlar, canım sıkılıyor bir gün çizecem kademeyi, sonra üstüme kalacak mal bir daha :)