dostum umuyorum sen haklısın ben de fena şekilde yanılıyorumdur. inşallah ben çok yanılıyorumdur...
Printable View
Genel kurul için davet haberi geldi.
Ama gündem maddelerinde kota geri dönmek için bir başvuru maddesi göremedim mi?
ben mi yanlış gördüm. Anlamadım böyle bir başvuru için bir şey yazması gerekmez mi?
Genel kurul olmadan başvuru yapıyor mu yoksa
Ne kadar komik hiç bir iş yapmayan bir şirket 2017 de kar yapmış yazıyor.
Başvuru için 17 nisana kadar vakitleri var, isterlerse bu süreyi kullanırlar, isterlerse GK yapılmasını beklerler o şirketin bileceği iş. Bu konunun GK da gündem maddesi olması gerektiğini nereden çıkardınız? Başvuru olmazsa söz ister yatırımcı olarak sorabiliriz ama bu konu gündeme alınıp oylanacak bir mevzu değil.
2017 de kar yazması mevzusu da sizin dikkatli bir okuyucu olmadığınızı gösteriyor. Dönemin hemen üzerinde "yeniden düzenlenmiş be bağımsız denetimden geçmiş" ifadesi bulunmakta. yoksa zaten 2017 yılı raporlarına baksanız farkı hemen görürdünüz. hatta Anadolu Cevizin Transtürk bilançosuna yaptığı katkıyı ve yıllar itibariyle kaydettiği büyümeyi de hesaplayabilirdiniz.
Teşekkür ederim sayın isak arkadaşım verdiğin bilgiler için
İyi akşamlar... Uzun zamandır bu hissedeyim ancak sesi soluğu çıkmayanlardanim, İsaac ve özellikle ierkutu acun medya satın alıyor haberlerinde de takip ediyordum, samimi biri olarak görüyorum, Genel kurul çağrısında 17-a,b maddesinde Anadolu Cevize satış işlemini kabul etmeyenlerin hissesi genel kurulda 0,21 krs. alınır gibi bir atıf var.. Bu bende hisse ile ilgili borsaya giriş için genel kurul beklenecek gibi bir algı oluşturdu.
GERİ DÖNMEK İÇİN
başvuru geldi..
Basvurumuz geldi arkadaslar. Herkese hayirli ugurlu olsun. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5eeb4109f9.jpg
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Inşallah bu cuma günü dualarımız kabul olur tekrar kavuşuruz arkadaşlar
Şerefli insanlar yolunuz bahtınız açık olsun...
Basvurunuz gelmiş ins Biran önce donersiniz güzel insanlar bu cektiginiz cefanin karşılı olarak da ins çok güzel yerlerden satabilirsiniz yolunuz açık olsun selamlar
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakkımızda herşey in en hayırlısı olması dileğiyle. İnşallah en kısa zamanda kota döneriz
Hakkımızda hayırlısı inşallah... Ayrıca bilgi ve katkılarından dolayı isaac06 kardeşim çok teşekkür ediyorum...
Selefon kardeş sen Mensa topiginde bir zamanlar esip yağan sonrada Faik Ulutasa KRAL diyen Sinan'sin sanırım, Twitter da gördüm de ...
Transturk koteye dogru gidiiiiiii[emoji16]
Gelecekte ana pazarda görürseniz şaşırmayin
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satıcı varsa 25 bin TL param var transturkte bağlıyayım İzmir'de oturuyom varmı satıcı.özele fiyat yazın uyarsa tel vereyim görüşelim herkes nasibini yer .
yatırım tavsiyesi değildir.görüs ve tahmindir
1 liradan 16.000 adet veririm
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
58000 adet 80 kuruştan veririm.
Kısa sürede okadar yükselmeyebilir. Sanırsam açılış fiyatı 0,21 tl olacak. Çünkü yatırım şirketi porföyde fiyatı 21 kuruş olarak güncellemiş ve birde memsa örnegi var. Her kagit kendi dinamikleriyledir tabi ama bir ön fikir verebilir. Herhalükarda elinde kagit olanlar karda sayiliriz. Ytd.
Kapandığı fiyattan açılır bence en son gün kaçtan kapatmıştı.bence ordan serbest marjdan açar artık nasip herkes nasibini yer.21 kuruştan neden acsinki 21 kuruştan açarsa iyi değil.ama sormak lazım bence son gün kapanış fiyati
yatırım tavsiyesi değildir.görüs ve tahmindir
Açıkçası bende kapandı fiyattan 52 kurustan acar diye düsünüyordum, ama geri alım olayından sonra yatırım şirketi son fiyatı 21 kurus olarak günncellemis. Sadece benimkimi yaoti bilmiyorum. Bende bu sebepten öyle düşündüm.
0.21 veya 0.52den açılır.. umarım 0.52den serbest marjdan açilır .. memsa 3× yapti ilk acildiginda .. transtürk daha az derinlige sahip ve şirket cok daha güçlü .. borc 0tl.. ve yeni yönetimin hedefleri var .. zamanla hepsi görüncek .. herkeze hayırli olsun
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kapanış fiyatı olan 0.52 ile serbest marjla açılır.....
Isaacx kardeş whatsapp grubuna yeni numaramı ekler misin?
Başvuru cevabı ne zaman gelir sizce?
12 martta basvuru yapıldığı 13 martta spk ya bildirilmis. Spk hala yayinlamadi aciklamayi. Memsadan yola cikarsak memsa 28 aralikta basvurmus. Spk bunu sanirim 3 ocakta duyurdu. Bist de diger haftanin pazartesi gunu acilacagini kapa bildirdi. Spk da basvuruyu gorunca 3 isgunu sayarim ben de artik[emoji23]
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Inşallah tez zamanda cevap gelir
İnşallah hayırlısı gelid
İnşallah kayıplarınızı telefi edersiniz. Yeni yönetim iyi yönde kararlar alıyor gibi. SPK bülteni Perşembe yayınlanır yani 27.03.2019 da karar açıklanır.
Olumlu olacağını düşünüyorum.
Burada niyet önemli o niyeti de yeni yönetim ortaya koyuyor gibi. Onay gelirse ki öyle tahmin ediyorum. Serbest marjdan açılır ve sürekli işlem gören piyasada, fiyatı piyasa belirler.
Bizde Anelt'te şeytanLarla savaşıyoruz. Darısı bizim başımıza...
Syg.
Kota dönerse Tekrar gözaltı piyasasında mı gelir ?
Teşekkürler okan kardeş hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Bu arada hayırlı uğurlu olsun ... darısı bize inşallah
Gelsin artık haber umut yokken yeni sahipler umut oldu allah razı olsun onlardan misli misli karşılığını alırlar inşallah