Geriye gün sayıyor, az kaldı, sabır....:wave::ok::ok: ..........XU-100 de 106350 üzerinde en az 1 saat kalabilmeli....:yes::yes:
Printable View
milyon milyon lotları olup da tahtanın gitmesini istememek ne demek acaba?
garantici bey?
680-690 satıp 650lerden yerine koydun da madalya mı taktılar?
şimdi döndün yine satıyorsun.
alırlar anahtarını bir gün senin de merak etme.
sen büyüksen senden de büyüğü vardır elbet.
Ortak Garanti den ziyade gedik esas satışı yapmış ama gene kozaların primi kadar yükselemedi bakalım mahkemeye son 15 gün alımlar hızlanabilir ytd..
. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...02ddb80a5a.jpg
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakikaten bu alemin en oç'leri (operasyon çocukları) bu kağıtta...
Endeksin 110bin'lere yaklaşmasıyla borsadaki birçok kağıtta ciddi hareketler ve yükselişler oldu...
Bu zibidinin oç'leri ise kağıdı iki senedir dolaştığı yerlerin yakınından bir adım uzaklaştırmamak için yırtınıyor...
Kağıdın 1,5 sene önce 8.50'leri gördüğü dikkate alındığında kağıt tarihi zirvesinden çok uzakta süründürülüyor...
Merlin tahtanın içine etti akşam aksam
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün saat 16 kadar iyi duran hisse seans sonu bozdular https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...722f060392.jpg
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
atacı bey,
dün elimdekileri geri çekilecek yine diye düşünerek verdim ama sizin yüzünüzden tahtayı izlemeye devam ediyorum.
çok iyi trade ediyorsunuz. tebrik ederim, ellerinize sağlık.
buralardaysanız ses verin tanıyalım bilelim sizi.
Güzelim endekste hisseyi *iç ettiler
Resmen kağıdı 7'nin üstüne çıkarmamak için söz birliği etmişler....
18 aralık olacak sehven mart yazdim
Yabancı kozaa ve ipek te sürekli alıyor.Bunlarda tahtayı kaçtıkça kasıyor.18 aralık yaklaştıkça tutamayacaklar.Benim kanaatim TL bazında zirveyi deneyeceği yönünde.YTD
Günaydın,
Siz ya da konuya vakıf bir arkadaş bilgilendirme yaparsa sevinirim. (Bugüne kadar takip ettiğim bir senet olmadığı için)
Bugüne kadar olan süreçte davanın Nasıl sonuçlanması, senede olumlu yansır (sadece belirsizliğin kalkması mı konu)
18 Aralık ta sonuçlanma ihtimali, yoksa daha senelerce sürer mi ? Sonuçlansa bile daha bunun bir üst mahkemesi (Yargıtay) var,
Sn. Loruhlano az kaldı diyor da demesine mahkemeyi mi yoksa teknik açıdan yükseliş Zaman'ının geldiğini mi kastediyor anlayamadım.
Dava 4 yıldır sürüyor.Ipek ailesine ait olan hisseleri mahkemenin kamuya vermesi benim ve bir çok kişinin beklentisi.Yani dava sahiplik davası.Hisseler kamuya geçerse kozal kozaa ve ipek birleştirilecek.Bildigim kadar Tmsf bu kararı 2 yıl önce aldı.Dava biterse birleşme olacak.Davanin bitmesi bir büyük beklenti birleşme ayrı bir beklenti.Birlesmeden sonra müthiş kar sonucu temettü verecek olması ayrı bir mevzu.Bilmem anlatabildim mi...
Bir duyum aldim.İpekin robotlarina haber gitmiş. Kağıt 7'nin üstüne çikarsa yag vermeyeceklermiş😀
Vay bee kozaa 10 papel oldu..
[QUOTE=Emekli62;3950000]Açıklamalarınız için teşekkür ederim ama bunlar kısa vadede çözülecek konular değil. Birleşme bile en kısa 6 ay..[/QU
Evet doğru.Ancak temel problem mahkemenin kararı.Sahiplik belli olunca diğerleri tefrruat.
Piyasa bu yeni durumu sert fiyatlar.Birleşmeden sonra yüksek temettü veriminin nasıl fiyatlandığını
hayal edebilkiyorum.
Anlık takas gören yok mu? Alıcı satıcı paylaşabilecek?
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alın bakalımhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...42b3b1ce05.jpg
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam kumar hissesi oldu koftehor ipek
Vere vere bitiremediniz hisseyi. Dip yapında kurtulalım bari
Dayanın dünkü düşüş altınn ons fiyatıinin çok sert düşmesinden.Yabanci takasinnda sürekli artış var.Yabancilar ve fonlar kokuyu aldı.Bizim ky hemen istiyor.Pismesi uzun surdu Ama Grup hisselerinin tozu dumana kattigi günlerin uzak olmadığı kanaatindeyim.
hocam kırıtık yer ya aşağı ya yukarı büyük ihtimalle yukarı diye düşünüyorum sebebi Koza ile aradaki makas kişisel düşüncem
Mahkemenin karar vereceğinin kokusunu alırlarsa öyle bir kopartirlarki.Ne olduğunu kimse anlamaz.KY.Vay anasini iki gun once bu fiyattaydi diyerek dizini dover . ve yabancılar neden sürekli pozisyon arttiriyor Uc sirkette bunu akildan cikartmamakta fayda var.
Arkadaşlar karar verecek olan Türk mahkemeleri mi yoksa Avrupa mahkemeleri mi. YTD
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri mahkeme kararının olumsuz çıkacağı konusunda koku mu aldı acaba. YTD
Arkadaşlar neler oluyor. Satan kaçıyor mu hisseden.
Hocam haklısın da bu kadar agresif vermelerinin bir nedeni olmalı.
Aslında ipeke ye sadece altın şirketi gibi bakılıyor ama kendisi aynı zamanda petrol ve enerji şirketi de :)
Kozal ve kozaa çalışsın patron ipeke pastanın yarısını onlardan alacak zaten.
6,98-6,61=0,37 krş....>>>Tepeden beri>>>%5,3
Spek efendi bakalım hangi desteğe kadar uygun görecek bu düzeltmeyi....?
Güçlü bir düzeltmeyle mahkemeye tarihine doğru adım adım.......
Hay senin spek gibi. Gerçi bu kadar derinliği olan bir hissede spek at oynayamaz ama. Sanırım akın ipek denilen zat yurt dışında hissenin canına okuyor. YTD