TÜRKİYE CDS 538,04 % 23,06
Arjantini geçtik mi ?
Printable View
TÜRKİYE CDS 538,04 % 23,06
Arjantini geçtik mi ?
cok guzel aciklamissiniz.
Ancak su hususu atliyoruz.Biz aslinda bu durumu cok basit hamlelerle dogru zamanda yapilacak seylerle atlatabilecekken "ne gerek var , bizle alakasi yok,dis mihrak" gercegine inanilan bir ekonomi yonetimine sahibiz.Bu da su an ki durumdan cikabilmenin normal bir ulke icin 1 birim zorluk ise bizim icin 5 birim daha zor oldugunu gosteriyor..
Olan elinde dolar olana da olacak tl olana da..
Kendim ureticiyim.Su an birakin zammi hammadde satisi bile durdurdular..Cunku ticarette su esas ta var.Gunluk fiyat degisimlerinden ote kendini garantiye alacak zammi da koyar firmalar..Riski de katarlar yani fiyata.Yani dolar 1 ayda % 50 yukseldi ama fiyatlar % 70 yukselecek belki..Sonrasinda olusacak enflasyonu vs varin siz hesaplayin..
Einstein, Bohr ile Kuantum teorisini tartışırken o meşhur soruyu sormuştu;
“Siz ona bakmıyorken, Ay’ın orada olmadığına mı inanıyorsunuz?”
güzelmiş
Referans olarak 200 milyar USD yerine kisa vadeli dis borc stogu olan 120 milyar USD de alinabilir. Eger bu alinirsa 7 TL karsilar. Goldman bosuna 7 demedi. Burada stabilize olabilir ama once biraz daha basip panik havasiyla milletin eline 8 den dolarlari okutabilir.
10 yildir faiz lobisi diye bosuna demiyor. Tek plani vardi; insaat diye diye kendi elindeki varliklarin degerini sisirip sonra londrali abilerden bunun tahsilatini TL mevduattan yapmasini istemek.
Mission completed!
https://www.memurlar.net/common/news...0/headline.jpg
Alman Hükümeti, "Türk ekonomisinin istikrarlı olması bizim de çıkarımıza, gelişmeleri izliyoruz" açıklaması yaptı.Alman Hükümet Sözcüsü, "Türk ekonomisinin istikrarlı olması bizim de çıkarımıza, gelişmeleri izliyoruz.
TL'nin değer kaybını yakından izliyoruz, şu anda kaygı veren bir durum yok" ifadesini kullandı.
bu teb isi sanirim hicbir sekilde uzatilmiyor degil mi ?
3 ay dolmus bugun ve 17 oldu..
hosgeldini 19.50 yapmislar..
hanimin vs uzerine de acmak istemiyorum :)
reis başkan canlı yayında konuşmaya başladı.
7.50 hazırlanın
2 yıllık %25 oldu.bu getiriyi alabileceğimiz bir enstruman varmı?
fonlara baktım uzun vadeli ve orta vadeli hepsi eksi getiri...
Arjantin de kimmiş leyynnn
TÜRKİYE CDS 549,01 % 25,56
ERDOĞAN: Bugün yaşanan krizin ne 1994 ne de 2001 krizi ile benzerliği vardır. Bu kriz bambaşka bir krizdir.
19,50 marifet güncelledi aç kapa yapınca arkadaşlar.
Arkadaşlar sizde farketmişinizdir. En az 10 kez şahit oldum Erdoğan dövizden bahsedince mutlaka yükseliş oluyor. İnadına gibi.
reis başkan 30 dk kadar konuştu,
bir sürü şey söyledi.
Ama benim aklımda sadece 3 kelime kaldı
Rusya,Çin,Eksen
trcds 553.94
acilen bayram tatili 13 güne çıkarılsın :oleyo:
Maalesef ; durum benim düşündüğümden kat ve kat kötü...
Asimetrik savaş her anlamında devrede....
Ülkeyi desteklemek, (ama siyasetten uzak) herkesin kısa vadeli de olsa görevidir diye düşünüyorum...
Ben Başkan'ın konuşmasından bunu anladım.
Allah yardımcımız olsun...
Marifetli hesap sadece TL ye mi faiz veriyor, ayrıca usd için günlükte şuan en yüksek Şeker Gece gündüz müdür %4,25 ile?
Venezuala'dan sonraki en yüksek CDS bizde mi şuan? Arjantin'i geçtik sanırım?
30 000 TL lik müşteri çekini tak diye ödediler Allah milletimize devletimize bankalarimiza zeval vermesin..... Odea dan ve burgandan atandım...burgan ci mt 19.75 ten baglayalim dedi 250 k ....odea ci ise oksijenin 19.50 ye çıkacağını söyledi .mesaj gelir artık.
maşallah dolar fırıl fırıl,
nesrin topkapı gibi,
gençler pek bilmez,
bu kadar oynaksan acaip derece de sermaye el değiştiriyor.
HAZİNE 91 GÜN VADELİ BONODA BİLEŞİK FAİZ %24,28
Bu faize bütçe dayanmaz.!!
Striptiz yapar.!!
tbank 200 bin yeni giriş 20,5%
Reis başkan,
rusya,çin, eksen deyince
dolarları satmamak lazım acaba
madem eksen değiştirmeye yöneldik,
TR piyasasından yahudi ,emperyalist,amarikan sermayesi çıkacaktır.
çünkü yerine Başka sermayeler gelecek
yaşatmazlar abd sermayesini,
yahudi ye 8 tl den dolar satmak da ne zevkli olur ama
Kaybedenler klubü için yeni oranlar. Erimeye devam ediyoruz.
Vakif ve odea 19.75
Burgan 19.25
100k icin