Tek merci değil de anahtar merci diyelim.
Printable View
İspat edemeyeceğiniz kulaktan dolma spekülatif sözler kullanmayalım ..
Reis le , sari kafa nın arası iyi, abd ile güvenli bölge konusu şimdilik olumlu gözüküyor. bu ortamda: dolar da yükseliş nasıl olacak. 10 gün içinde doların görebileceği en yüksek seviye ne olabilir? bu konuda öngörüsü olan varsa yazsın lütfen.
Chına's offshore yuan falls 1.2% to 7.1750 vs. Dollar.
USD- CNH 7.19'u vurdu çekti.
Gece ons altın ilk işaretini verir. .. yükselmezse sıkıntı yok...
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın arkadaşlar
ABD, Almanya, İngiltere, Fransa, Japonya ve Çin endekslerinin, hareketli ortalamalara göre durumunu aşağıda göstermeye çalıştım:
http://www.borsanalist.com/technical...ncial-markets/
Sayfa İngilizce oldu ama grafikler anlaşılıyordur diye düşünüyorum.
Çoğu kişi de İngilizce biliyordur zaten.
2008 kriz dönemine ait DAX30-Almanya grafiği de var.
"Ekonomik kriz olursa öncesinde hareketli ortalamalardan nasıl faydalanırız?" sorusuna cevap olur umarım.
Turuncu renk: 40 ya da 50 haftalık HOlar.
Yeşil: 100 haftalık HOlar
Siyah: 200 haftalık HOlar.
Sayfada birçok hata olduğuna şüphem yok. Düzelteceğim inşallah.
Bol kazançlar. :)
Görüldüğü gibi ABD endekslerinin durumu daha iyi.
Avrupa, Çin, Japonya ise uzun vade açısından önemli olan 200 haftalık HO sınırındalar.
Üstat malesef öyle değil...Çin honkong un iadesi ve şangay da bazı uluslar arası finansal işlemlerde ihracat ayağında işlerliliğin sürdürülebilmesi için uluslararası finans çevrelerine bazı imtiyazlar tanıdı.Özellikle honkog'da ...Bunlar direk banka kuramasada yerel bankaların bir kısmının yönetiminde.Son zamanlarda bunlarla ilgili spekülasyonlar yapılıyordu.Kalitesiz kredi verdiklerine dair.Bunların bir kısmı da yolsuzluk üzerine verilmiş.Çin bu nedenle geçen aylarda 2 bankaya sırf bu nedenlerle el koydu.Yani finans sisteminde güvensizlik var.Patlamaya hazır.Ha çin mb el atar, devleti el koyar o başka.Ama buda kredi döngüsünü bozar.Kredi döngüsü sermaye çıkışına neden olabilir.Yüksek Risk algısı öyle birşeydir ki birkez sesi duyulursa herkes kaçacak delik arar...Şu anda bu olmaz gibi..Sadece aklımızda bulunsun...2001 de bunun benzerini yaşadık.
İdlib'den sorumlu tümenin komutan ve komutan yardımcısının da aralarında bulunduğu 5 general TSK'dan istifa etti
5 general Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ayrılmak için dilekçe verdi.
https://t24.com.tr/haber/idlib-den-s...fa-etti,836417
ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşı hız kesmeden devam ediyor. Trump faiz FED’in faiz indirmesi gerektiğini ısrarla vurguluyor. ABD’nin resesyona girmesini geciktirmeyi amaçlıyor.
Trump bence 2020 ortalarına doğru Çin ile anlaşıp, borsalara ralli yaptırarak ülkesinde olumlu bir hava estirerek Kasım 2020 başkanlık seçimlerine girmeyi amaçlıyor.
Bu oyunu Çin bozar mı bozmaz mı göreceğiz.
Usd/try 5.7743
Yarın 5,85 yoklar gibi , kırar mı bilinmez...
Gold 1,547
usdtry e s....m
bir halt olmaz
Bu saatten sonra kimse altın almaz o da uçar gider..
gram 288
borsa fon usdtry hepsi hikaye..
önümüzdeki günlerde bir düzeltme yapacağını varsaymazsak en çok kazanan altıncılar olacak.
Çin parasını çok güzel devalüe etti gene ve piyasalar haftaya gene gergin başlayacak,
USDCNH 7.1778
vurdu geçti.
gelişen ülke paraları değer kaybedecek.
zar mxn brl hepsi düşmeye başladı. tabi try de nasibini alıyor. ekstra bişey yol. gelişen ülke paraları düşüyor.
1 yil Ab gonullusu olarak calistim.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada altın için teneke diyen de oldu.
Ne çekti bu başlık son 2 ay içinde.
Öyle böyle değil.
5,97 vurdu , çekmiyo gibi...
6.22 gordum
Dogru mu
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamaz, saygılarımla.
Ne.oldu.ya 6.23 gordu
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6,10 gösteren yer var , haber mi var?
Simdi 6.03 oldu
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamaz, saygılarımla.
Altın in de 6,29 u gördüm
5,82 den fırladı
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.